Dodaj do ulubionych

mieszkam w Albanii od dawna

12.04.06, 15:55
vitamsmile znam Albanie od ponad dwoch lat, od roku mieszkam w Tiranie,
zwiedzilam prawie caly ten kraj i wiem jak wyglada prawdziwe zycie
albanczykow i albanska rzeczywistosc.Chcialabym przestrzec wszystkie kobiety
zakochane w albanczykach,, dziewczyny zastanowicie sie powaznie " to inny
swiat, inna kultura, tradycja, dla kobiety z Polski wszystko jest tu obce.
Obserwuj wątek
    • szokiren Re: mieszkam w Albanii od dawna 12.04.06, 18:06
      Opowiedz nam o tych roznicach i ciekawostkach jesli mozna. Bylam latem na
      albanskim weselu, mam takze wsrod znajomych Polke z mezem Albanczykiem, ale
      mieszkaja w Polsce. Jestem jednak - i mysle ze wszyscy na forum jestesmy -
      ciekawi bezposredniej relacji.
      • esteris Re: mieszkam w Albanii od dawna 25.04.06, 21:13
        jak mozesz napisz do mnie na maila bo ostatnio rzadko bywam na forum gazeta
        santal @ o2.pl
        • inashehaj Re: mieszkam w Albanii od dawna 24.06.06, 02:09
          skoro ci wszystko jest takie obce co tam jeszcze robisz??twoj maz(albanczyk)wie
          co o tym wszystkim myslisz?i o tym co tu piszesz?sadze ze nie,bo robisz mu
          naprawde wstydu.bo o jedno jestem pewna zaden albanczyk nie trzyma przy sobie
          na sile kobiete.zastanow sie nad twoim zyciem i nie obwiniaj o wszystkim kraj
          ktory cie gosci.
          • kolut Re: mieszkam w Albanii od dawna 24.06.06, 10:28
            Zgadzam sie z przedmówca. Erionka gdzie sie da ostrzega Polki przed Albanią i
            Albańczykami. Wiadomo, że małżeństwo mieszane rodzi więcej problemów, wymaga
            też więcej tolerancji. Alr to, że jednej czy nawet 100 parom nie udało sie o
            niczym nie świadczy! Ile jest rozwodów wśród Polaków?! Zamieszkanie w Albanii
            też rodzi zapewne problemy. Dlatego przed podjęciem decyzji trzeba obejrzeć
            kraj, pomieszkć w nim trochę i ... zostawić sobie furtkę do powrotu. Wiele
            trudności i problemów da się przezwyciężyć jeśli ludzie naprawdę dażą sie
            uczuciem i maja tolerancje dla swojej odmienności. Erionce życzę jak najlepiej.
            Pozostaje powrót do Polski, a mąż jak bardzo kocha, to przyjedzie za nią...
            • kolut Re: mieszkam w Albanii od dawna 24.06.06, 10:29
              ESTERIS nie erionka! Przepraszam!
              • erionka Re: mieszkam w Albanii od dawna 29.08.06, 14:59
                Tak własnie czytam i czytam smile. Erionka także własnie wróciła z Albanii dziś w
                nocy po 25 pobytu. Po wakacjach moich w albanii troszkę sie zmieniło, być może i
                ja zostanę na dłużej w albanii o ile mój narzeczony dostanie pracę o którą sie
                ubiega, albo będziemy wykańczać hotel na południu. Ja jestem zakochana w
                Tiranie, mam nadzieję, że może uda mi się otworzyc swoje studio. Ja uwazam, ze
                Albania ogromnie sie rozwija, i jesli sie tylko chce to naprawde mozna polubic i
                Albanie i zycie tamsmile. Pozdrawiam
                • margabr Re: mieszkam w Albanii od dawna 07.09.06, 13:53
                  erionka napisała:

> Tak własnie czytam i czytam smile. Erionka także własnie wróciła z Albanii dziś w
                  > nocy po 25 pobytu. Po wakacjach moich w albanii troszkę sie zmieniło, być
                  może
                  > i
                  > ja zostanę na dłużej w albanii o ile mój narzeczony dostanie pracę o którą
                  sie
                  > ubiega, albo będziemy wykańczać hotel na południu. Ja jestem zakochana w
                  > Tiranie, mam nadzieję, że może uda mi się otworzyc swoje studio. Ja uwazam,
                  ze
                  > Albania ogromnie sie rozwija, i jesli sie tylko chce to naprawde mozna
                  polubic
                  > i
                  > Albanie i zycie tamsmile. Pozdrawiam

Witaj

Spędziłem ostatnio dwa tygodnie w Albanii i jestem zafascynowany w tym kraju.
                  Zastanawiam się coraz częściej nad inwestycja w tym kraju- mam na myśli
                  nieruchomości, grunty.
                  Jeśli posiadasz jakies info na tem temat to zapraszam do dyskusji.
                  Moj email: mgabryluk@valvex.pl

Pozdrawiam M.G
    • henryk602 Re: mieszkam w Albanii od dawna 13.09.06, 22:37
      witam i pozdrawiam. Szukam kontaktu w Albanii by kupic plac ,stary dom cos w
      tym stylu nad morzem . Czy możesz pomoc email -henryk602@gazeta.pl kom+48602-
      731-571 wyslij sms to zadzwonie Henryk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka