a.hysa 16.12.07, 10:27 znalazlam troszkie fotek o Albani w necie mi sie podobalo, moze i wam sie spodoba. jezo.info/photo.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nertila Re: fotki 16.12.07, 15:49 Dla mnie tak na 4+, ten + za poczucie humoru, chwilami było zabawnie,ale autor trochę hipokryta... napisał, że większość Polaków zatrzymuje sie na Shkodrze i myśli ,że było i widziało całą Albanię, a co on sam widział? Shkodre, Tirane i Durres? a gdzie najpiękniejsze miejsca, czyli całe Albańskie południe? Gdzie plaże Vlory? Saranda? gdzie Gjirokastra czy Berat? Syri i kalter? Ruiny antyczne w Apolloni i wiele innych miejsc? Troche błędnych informacji też mu się tu wkradło : plaże w Albanii są szerokie i piaszczyste, tyle że na północy a nie w całym kraju.. Odpowiedz Link
urszulka_r Re: fotki 16.12.07, 16:14 Ja na razie widzialam tylko te gorsza czesc Albanii i nie bylam zachwycona. Ach te toalety! hehe, niezle trzeba sie nacwiczyc Ale nie przekreslam tego kraju i zamierzam pojechac na wakacje do Vlory badz Sarandy. Gdzie proponujecie? Odpowiedz Link