gosia05 29.03.09, 12:51 Hej dziewczyny, w mojej rodzinie i wśród przyjaciół urodziło się/ za moment sie urodzi czwórka dzieciaków. Na ciuchy dla nich można wydać majątek, a wolałabym tego uniknąć. Warto w Primarku? Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agg3 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 13:09 jaka cena - taka jakosc :/ jedyna dobra rzecza jaka tam kupilam byly biale body 100% bawelny. spodobal mi sie tam pajac welurkowy, ale od srodka byl "sztuczny" material wiec nie kupilam. dostalam od koleznki 2 komplety - wielki badziew, poszlo w szerz i sie skrocilo. nie wiem jak ubrania dla starszych dzieci. Odpowiedz Link
gosia05 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 13:13 bo sobie pomyslalam, ze i tak maluchy za dlugo nie beda ich nosic, bo rosną, jak oszalałe :) no nic, są jeszcze wyprzedaże :) ale chętnie posłucham jeszcze opinii innych :) Odpowiedz Link
promyk260 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 13:46 Racja nie ma sensu kupywac drogich ubrań z których maluchy zaraz wyrosną. Ubrańka też brudzić mocną nie będą to i w praniu szybko się nie zniszczą. Odpowiedz Link
agazat Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 14:46 Moze jakosc sie z czasem pogorszyla. Ostatni raz kupowalam tam bodziaki i pajacyki ponad rok temu, zawsze bylam z nich zadowolona, bo wlasnie nie zmienialy ksztaltu po praniu. Kupowalam nie biale gladnkie, ale jakies kolorowe, sa ciut drozsze. Kiedys jedno z moich dzieci mialo bodziaki z Mothercare, wiec teoretycznie lepszej jakosci powinny byc, i szybko sie im zrobily falbanki przy szyi (no wiecie, tak sie powyciagaly smiesznie). Mojemu maluchowi kupilam ostatnio bodziaki w Tesco, 7-pak, pierze i nosi sie dobrze. Ceny nie pamietam, ale pewnie troche drozej niz Primark, troche taniej niz Next. Odpowiedz Link
martolina77 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 17:05 bodziaki i spiochy tylko kupowalam w primark. tearz jeszcze kupuje spodnie sztruksy i jeansy dla młodszego. Generalnie można trafic dobre okazy. Dzieci szybciutko wyrastają wiec nie zdązą znosić tych ubranek. z resztą, z naszych ubranek nadal korzystają inne dzieci znajomych :D Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 17:08 generalnie ja też nie narzekam na primark. zwłaszcza jak jest takie tempo wyrastania to nie ma szans tych ciuchów znosić. Poszukaj tez np next clearance czy boots clearance czasem można kupić ciuchy prawie za bezcen. Odpowiedz Link
truskawkowe_studio Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 17:50 w primarku kupuje dla dzieci od zawsze,zwlaszcza pajacyki i bodziaki. jakoscia nie odbiegaja od ubran kupionych w mothercare itp. nie rozciagaja sie, nie kurcza... jedyne co moge powiedziec to primark ma zanizona rozmiarowke dziecieca i tak np dla 4-5 miesiecznego dzieciaka kupowalam rozmiar 6-9m Odpowiedz Link
migotka_bober Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 21:08 ja lbie ciuchy naturalne,sztucznych nie kupuje syna ubieram w 50 % w primarku sliczne ciuchy, tanie a takie wierzchnie kupuje w mother care albo next w primarku body i pajace sa super! spodenki,spodnie jak najbardzie tak! Odpowiedz Link
agazat Re: Primark - ubranka dla niemowlat 29.03.09, 21:09 Mysle, ze w prezencie dla niemowlaka najlepiej jest i tak kupic ubranka na wyrost, nie bedzie problemu z nietrafionym rozmiarem. Odpowiedz Link
rene41 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 30.03.09, 08:58 Co do rozmiarow to trzeba patrzec ostatnio kupilam dla corki rozmiar 3-4l a dla synka na 24miesiace i synka byly takie same a nawet o 1-1.5 dluzsze w rekawku . Gatunek raczej ok . Fajne maja skarpetki.Moja corka zawsze wychodzi z czyms w reku :) Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: Primark - ubranka dla niemowlat 30.03.09, 09:19 widzisz rene a ja jedyne czego nie lubię z primarku to skarpetki;) mają dosyć tęgie gumki i zawsze moje dziecie marudzi. rajstopki tak samo. jedne i drugie kupuje w next. Odpowiedz Link
ann_a30 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 31.03.09, 09:43 Jakość dobra. Dziecko wyrosło zanim się coś zdążyło zniszczyć. Kupowałam też na wyprzedażach w TKMaxx, Next. Rzeczy z TK są chyba najbardziej jakościowe. Odpowiedz Link
gosia05 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 31.03.09, 21:16 dzięki ogromne. Wychodzi na to, że przynajmniej częsc rzeczy tam kupie - body i skarpetki :D Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: Primark - ubranka dla niemowlat 31.03.09, 22:54 ASDA ma fajne ubranka i tam zaopatruje syna glownie w pajacyki, body i pidzamy, ale tez bluzki i spodnie ktore moze nosic codziennie, do przedszkola, w ktorych sie uswini i nie bedzie szkoda tego wyprac w wysokiej temperaturze. Czasami tez w Tesco ale mniej. Na specjalne okazje Next. Odpowiedz Link
cortijo_blanco Re: Primark - ubranka dla niemowlat 10.04.09, 13:43 Nie wiem jak z Primarkiem, ale wszyscy znajomi bardzo chwala sobie ubranka dla niemowlat George, ktore mozna kupic w ASDA. Odpowiedz Link
piksi.dixi Re: Primark - ubranka dla niemowlat 11.04.09, 17:01 ja tez polecam asde, pajace, bodziaki, pizamki i inne sa super. choc kupuje tez inne ciuchy - spodnie,bluzki itd wielopaki wypadaja rozmiarowo wieksze. albo moje dzieci jakies malutkie :-) Odpowiedz Link
agsa22 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 12.05.09, 13:58 Towary do takich tanich sklepow jak "PRIMARK"produkowane sa przez tania sile robocza(dzieci)w Afryce cz Indiach.Duzo takich sklepow w UK. Odpowiedz Link
agsa22 Re: Primark - ubranka dla niemowlat 12.05.09, 14:05 A osobiscie NEXT polecam.Swietne maja tam spodenki,kurtki,czapeczki.H&M tez niezle ciuszki maja i dobre jakosciowo.Teraz moj brzdac ma juz rok wiec nie rosnie tak jak byl niemowleciem ale i tak body,spiochy,koszulki i tympodobne kupuje u ciapka,bo ma dobre i tanie rzeczy.Pozatym body szybko sa poplamione i je wyrzucam po jakims czasie.A kurteczki, spodenki, grubsze bluzy,rajtuzki(zima) kupuje zawsze w NEXT rzadziej w H&M.Pozdrawiam Odpowiedz Link
artur.rosa Re: Primark - ubranka dla niemowlat 03.05.15, 22:09 Gdyby ktoś był zainteresowany ubrankami dla niemowląt Primark to można je kupić w polskim sklepie www.prettykids.pl/ Odpowiedz Link