Dodaj do ulubionych

Gomar Tour - Witwicka

10.07.11, 19:42
Nie widzę postu na temat mojego ulubionego biura podróży więc sam go zakładam bo zasługuje na to. Sprawdziłem to biuro przez zakup upragnionego wyjazdu na urlop. W tym roku już 2 razy byłem od nich na wakacjach i za każdym razem wyjazd był udany. Pierwszy raz grubo przed sezonem w Egipcie i teraz tuż na początku sezonu na Rodosie, ba i nawet przy drugiej rezerwacji dostałem podwodny aparat fotograficzny :-).
Reasumując kompetentna i mila obsługa.
GORĄCO POLECAM.
Obserwuj wątek
    • mix_252 Re: Gomar Tour - Witwicka 12.07.11, 15:16
      Zasluguje, zasluguje. Ja tez tam dostalem super wybrana opcje wyjazdu wakacyjnego , a na dodatek do tego w ramach promocji ten aparat do robienia zdjec pod wodą. Przydal mi sie idealnie w Egipcie. teraz czekam na wywolanie zdjec! Moze bym dodal jeszcze, ze maja fajna stronke WWW (witwicka.pl) szczegolnie w galerii "tam btlismy" widac ze sprzedawcy nie tylko znaja miejsca typowo czarterowe, ale bywaja w super miejscach do ktorych trudniej sie dostac, a to pewnie znaczy , ze nie pracują z przypadku w biurze podrózy!
      • kate_52 Re: Gomar Tour - Witwicka 10.01.12, 16:27
        Ja dużo podróżuję i korzystałam do tej pory z różnych biur turystycznych. Osobiście sprawdziłam to biuro i oceniam je na ocenę extremalną. Nie spotkałam lepszego. Bardzo dobre obozy młodzieżowe i wczasy. Wspaniałe lokalizacje i obsługa. Duża odpowiedzialność za klienta. Naprawdę super BIURO I PRACOWNICY.
      • pit-ero Re: Gomar Tour - Witwicka 20.07.12, 10:02
        Moim zdaniem to jest jedno z najlepszych biur podróży. Dzięki temu, że posiadają praktycznie najlepszych touroperatorów można znaleźć ciekawą ofertę dla siebie. Pojechaliśmy z nimi na wycieczkę do Sharmu i wróciliśmy bardzo zadowoleni. A swoją drogą Hotelik Club Faraana Reef Resort - super. :)
        Gorąco polecam.
        Czy ktoś zna inne równi dobre biura podróży godne polecenia?
        • zi.elony Re: Gomar Tour - Witwicka 10.08.12, 16:11
          Wspaniała i miła obsługa,wysoki standart ofert,jako klient tego biura jestem bardzo zadowolony i goraco polecam wszystkim moim znajomym
          • 50piter Re: Gomar Tour - Witwicka 24.09.12, 15:01
            Ja również polecam GomarTour. Byliśmy w zeszłym roku z rodzina na wczasach i były to bardzo udane wakacje. Riwiera Olimpijska to super region, piękne plaże - super. No i super wycieczka Meteory, Ateny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka