Dodaj do ulubionych

Czy TRIADA splajtowała??? i przeszła pod SKY CLUB?

13.11.11, 08:20
Czy wiadomo komuś, że TRIADA splajtowała??? Słyszałam, że przeszła pod SKY CLUB i on też słabo ciągnie. Czytałam ostrzeżenie, żeby nie wykupywać wycieczki z tego biura SKY CLUB. CZY JEST TO POTWIERDZONE???????? bardzo zależy mi na sprawdzonych wiadomościach ponieważ nastawiłam się na wycieczkę ze SKY CLUB - Czarnogra, Albania i pobyt na Korfu (zwiedzanie+wypoczynek) i do końca listopada planowałam zakupić tą wycieczkę. Dlatego proszę o Wasze opinie i informacje dot. tego biura. Z TRiadą byłam na wakacjach, a SKY CLUB jest mi obce, czy polecacie to biuro na taki rodzaj wypoczynku jak planuję????
Obserwuj wątek
    • irkaa1 Re: Czy TRIADA splajtowała??? i przeszła pod SKY 24.11.11, 22:50
      Sky Club to klon Triady.Przestrzegam przed jednym i drugim !!!!! Z Triada spędziłam najgorsze w zyciu wakacje.Podobne opinie słyszałam wielokrotnie od innych uczestników.
      • kasia_p45 Re: Czy TRIADA splajtowała??? i przeszła pod SKY 26.11.11, 10:36

Raczej Sky Club Przejmie Triade..
        www.parkiet.com/artykul/1118614.html
        Ja byłam ze Sky Club'em i jestem bardzo zadowolona. A teraz jade z nimi na Rejs po Nilu ..
        • aqua_frigida Re: Czy TRIADA splajtowała??? i przeszła pod SKY 27.11.11, 17:35
          Triada nie splajtowała, jest częścią Grupy Triada (Sky Club, Triada, Terra Mare).
          Artykuł z dn. 22.11.2011 do poczytania.

www.rp.pl/artykul/705167,758248-Triada-czeka-na-pomoc-gieldowych-inwestorow.html
          Mam nadzieje, że sobie poradzą.
          • aqua_frigida Triada poleca z HolidayCheck.pl 28.11.11, 21:45
            www.rp.pl/artykul/705167,761424-Triada-poleca-z-HolidayCheck-pl.html
            artykuł w RP z dzisiaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka