kalinka477 05.03.18, 21:12 Czy może był ktoś na wycieczce po Irlandii z biura Łachmański Travel? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
outsetds Re: Łachmański Travel 10.04.18, 11:58 Hej, byłam na wycieczce z Łachmański Travel w Irlandii rok temu w kwietniu 2017r. Wyjazd wręcz przerósł moje oczekiwania, przed wyjazdem nie spodziewałam się, że Irlandia może być aż taka piękna! Wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie, noclegi w hotelach 3* i 4*, pyszne śniadania w cenie, świetny pilot kierowca (ogromna wiedza, człowiek północy!), plus za dodatkowe atrakcje nie wymienione w programie. Łachmański Travel organizuje wyprawy w małych grupach +/- 8 osób co bardzo usprawnia zwiedzanie, postoje na toaletę itd :). Zdecydowanie polecam. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik. jesienią 2017r. byłam z nimi w USA Zachodnich (25 dni - wyjazd petarda! Takich cudów natury nie widziałam nawet w Nowej Zelandii)! Póki co to właśnie im zaufałam i nie wyobrażam sobie wyjazdów z innym biurem. W tym roku jadę z nimi w sierpniu do Szkocji dam znać czy było równe dobrze po powrocie :D Odpowiedz Link
outsetds Re: Łachmański Travel 07.08.18, 10:42 Wybrałam się z Biurem Łachmański Travel do Indii i w 100% polecam! Zarówno program jak i organizacja na miejscu 1. klasa. Przewodnik miał dużą wiedzę na temat miejsc, ktore zwiedzalismy. Indie to miejsce do którego każdy podróżnik powinien się wybrać choć raz w życiu! Było pięknie i zjawiskowo. Dziękuję za cudowne wspomnienia. Absolutnie polecam wyprawy z nimi ! Odpowiedz Link