alinapl 09.02.06, 18:48 Czy ktoś zna to biuro podróży z Chorzowa? Bardzo proszę wszystkich, którzy byli z tym biurem w Stavros - Grecja o jakiekolwiek inforamcje. Nie wiem co to za biuro i czy warto z nim wyjechać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra00 Re: LIATSAS TOURS - opinia 06.03.06, 14:08 byłam w zeszłym roku z tym biurem w Stavros , wszystko było jak należy , pensjonat jak na ofercie , pokoje też , wspaniała opieka rezydenta na miejscu , miasteczko bardzo ładne , plaża piaszczysta , naprawdę polecem ( mam porównanie bo to nie był mój pierwszy wyjazd do Grecji ! ) Odpowiedz Link
alinapl Re: LIATSAS TOURS - opinia 07.03.06, 17:25 Dziękuję bardzo za informacje. Jestem trochę spokojniejsza, bo niestety nic nie słyszałam o tym biurze, a ofertę mają naprawdę interesującą. Z pozdrowieniami Odpowiedz Link
karalinkapl Re: LIATSAS TOURS - opinia 21.06.06, 17:48 hej ja sie w tym roku tam wybieram jade 30 lipca i tez sie ciesze ze sama pozytywne opinie znalazlam na temat tego biura i tej miejscowosci czyli stavros Odpowiedz Link