diabel_lancucki 02.02.07, 13:49 Zastanawiam się czy nie skorzystac z ich oferty. Macie jakies doświadczenia z nimi, ktoś był? Moze opisać? Będę zobowiązny za informacje Biuro mieści się w Warszawie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hogwart11 Re: HORYZONTY - klub podrózy 20.02.07, 11:22 Witam, miałam okazję korzystać z usług tego biura 2 lata temu.HORYZONTY to biuro dobre dla ludzi, którzy nie są szczególnymi miłośnikami turystyki masowej w klasycznym wydaniu.Program wyjazdów jest zwykle b. urozmaicony i ułożony pod kątem miejsc, które rzadko, a raczej prawie w ogóle nie pojawiają się na tradycyjnych wyjazdach.W związku z tym jest szansa na zobczenie czegoś naprawdę ciekawego i oryginalnego i opatrzonego komentarzem.Dużym atutem,przynajmniej dla mnie,jest zwykle interesująca grupa ludzi, która bierze udział w takich wyjazdach. Co do minusów,hm. Trudno mi się wypowiadać rozstrzygająco po 1 wyjeździe. Na pewno nie należy nastawiać się na niesamowite luksusy i hotele 4-gwiazdkowe. Ale jeśli ktoś nie jest osobą szczególnie wybredną, myślę,że poowinien być zadowolony. Odpowiedz Link
sailfin Re: HORYZONTY - klub podrózy 13.05.07, 21:29 Hej, czy ktoś jeszcze podróżował z nimi? Niewiele wiadomo na temat tego biura. Hogwart11, a Ty gdzie byłaś z nimi? Odpowiedz Link