Gość: ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 22:12 Jest już drugi numer "Żolibor" - w kawiarni Żywiciel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrderduch Re: Żolibor ... 29.12.09, 22:45 Gość portalu: ktoś napisał(a): > Jest już drugi numer "Żolibor" - w kawiarni Żywiciel. Spam reklamowy. Jeszcze nie padliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Żolibor ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 02:33 A PDF wrzucić na stronę Żywiciela znowu - nie łaska? :) Nie padli i dobrze. Za to pan wyżej najwyraźniej upadł na głowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synuś Re: Żolibor ... IP: *.171.9.58.static.crowley.pl 30.12.09, 09:34 straszne nudy.. miałem go w ręku a obok piwo Piwo wypiłem próbowałem jakiś tekstem się zainteresować ... ...bezskutecznie. W 2010 roku życze redakcji Żolibora - inwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Żolibor ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 12:18 Mialam nadzieje, ze drugi numer bedzie interesujacy ale taka sama nuda jak pierwszy. Towarzystwo Wzajemnej Adoracji usilue sie zareklamowac. Zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Żolibor ... IP: *.centertel.pl 03.01.10, 17:15 Mania to TY? Jeszcze sie nie wyprowadzilas? Wszystko Ci nie pasuje..... zywiciel, dziki ryz, zolibor, zoliborz. zrob cos sama, pokaz jak mozna.... czekamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Żolibor ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 10:53 Bez przesady , ze wszystko jest be. Po prostu nie lubie dziadostwa. Np. Wydzial Obslugi Mieszkancow w Urzedzie Dzielnicy Zoliborz jest cacy. Zawsze milo, kompetentnie i terminowo. Co do wlasnej dzialalnosci dla Zoliborza to jest b. widoczna i kazdy zoliborzanin widzi ja jak na dloni . Feniks powstal z popiolu w czasie 1 roku! Czekam z niecierpliwoscia na konkurencje, a Zoliborz bedzie piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manieczek Re: Żolibor ... IP: 198.178.236.* 05.01.10, 13:11 Feniks to dopiero jest dziadostwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Żolibor ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 18:44 Panie Manieczku, Pan jest taki doslowny, wiecej polotu. przeciez nie Feniks z Zelaznej!Mowimy o Zoliborzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Żolibor ... IP: *.chello.pl 30.12.09, 18:03 Chyba od jedzenia w trucicielu, hłe, hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Żolibor ... IP: *.acn.waw.pl 24.01.10, 23:33 Popieram przedmówczynię, która stwierdza, iż to dziadostwo i kółko wzajemnej adoracji dodam jeszcze, że dla wylansowanych "żoliborczyków" - lub mających sie za nich.. Ta gazeta to błędne pojecie Żoliborza.... cóż... takie jest moje zdanie i przepraszam jeśli kogoś tym stwierdzeniem w jakikolwiek negatywny sposób poruszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Żolibor ... IP: 198.178.236.* 28.01.10, 13:20 a jakie jest prawdziwe "pojęcie Żoliborza"? To bardzo ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: Żolibor ... 28.01.10, 15:01 O właśnie - ja też poproszę o wykładnię co to w ogóle jest i jakie powinno być jedynie słuszne "pojęcie Żoliborza"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Żolibor ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 13:57 strasznie to nudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da house Re: Żolibor ... IP: *.rev.snt.net.pl 27.01.10, 16:11 Wczoraj przeczytałem oba numery Ż i uważam ze są znakomite. Nie podoba się, czytajcie Metro bądź Nasz Dziennik. Albo nic.Nikt nie jest zmuszany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Żolibor ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 19:36 " Wczoraj przeczytałem oba numery Ż i uważam ze są znakomite" i po co te kpiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da house Re: Żolibor ... IP: *.rev.snt.net.pl 29.01.10, 09:37 ja nie kpię.są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś