Dodaj do ulubionych

Ceny mieszkań na Bielanach

01.03.04, 00:39
Witam, czy ktoś z Was orientuje się ile trzeba zapłacic za m2 w bloku z lat
80-tych w okolicy Chomiczówki i Wawrzyszewa? A drugie pytanie już b.
szczegółowe o osiedle strzeżone przy ul. Wolumen;jak się tam mieszka i jak
kształtuje się obecnie cena m2? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • ganek1 Re: Ceny mieszkań na Bielanach 01.03.04, 22:57
      Może jednak ktoś zna odpowiedź?:-)
      • Gość: wujek Władek rada wuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 09:47
        ja ci poradzę: kup sobie GW w środę, tam jest dodatek "Nieruchomości" -
        ogłoszeń kilka tysięcy. tera uważaj - bierzesz se gazetkę, siadzasz kole
        telefonu i... tak jest! dzwonisz! i pytasz o ceny!
        nie ma za co, nie ma za co, nie dziękuj tak. a za te drobniaki kup sobie
        miętusów
    • jagasz Re: Ceny mieszkań na Bielanach 02.03.04, 11:56
      ZA metr w tych okolicach zapłacisz około 2950-3200 zł w zależności od
      standardu. Jeżeli chodzi o mieszknaia na Wolumen są super, znam tam jedno
      mieszkanie około 70 m (cena za metr około 4500 zł.) bardzo fajny rozkład
      mieszkania, balkon w sam raz, trzy pokoje, kuchni a osobno WC, duża piwnica, na
      dole wózkarnia. Dla mnie naprawdę OK.
      Pozdrawiam
      • ganek1 Re: do jagasz 02.03.04, 13:42
        Wielkie dzięki za odpowiedź:-)Przyznam, że mieszkanie w niskich blokach przy
        ul.Wolumen najbardziej by mi odpowiadało, ale niestety cena 4500zł za metr jest
        dla mnie nieco za wysoka. Chyba zdecyduję się na coś w wielkiej płycie, w tzw.
        punktowcu czyli góra 4 lokale na piętrze, ale za to większy metraż-koło 70m2
        najlepiej. Zależy mi na tej okolicy ze względu na dobrą komunikację, no i
        przyszłe metro:-)
        Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam:-)
        • j666 Re: do jagasz 03.03.04, 20:23
          Znajoma właśnie sprzedaje w niskim budynku na parterze Podleśna blisko
          Marymonckiej za 3400 zł/m2 około pięćdziesięciometrowe.
          Ja się nie spodziewałem tak wysokiej ceny, m.in. z uwagi za parter, ale trafiła
          na amatora już mieszkającego na tym osiedlu.
          Mieszkanie zresztą ma niezły rozkład i jest ciche, blisko zieleń AWF.
          JaC

>Przyznam, że mieszkanie w niskich blokach przy ul.Wolumen najbardziej by mi
          odpowiadało, ale niestety cena 4500zł za metr jest dla mnie nieco za wysoka.
          >Chyba zdecyduję się na coś w wielkiej płycie, w tzw. punktowcu czyli góra 4
          lokale na piętrze, ale za to większy metraż-koło 70m2 najlepiej.
          >Zależy mi na tej okolicy ze względu na dobrą komunikację, no i przyszłe metro:-
          )
          • miranda11 Re: do jagasz 07.03.04, 22:49
            A ja mam mieszkanko w blokach przy Dantego i juz mam chetnych po 3800 za m2,
            ale poczekam na metro chyba:-)
            • Gość: voyto Re: do jagasz IP: 212.160.138.* 08.03.04, 11:04
              chyba większość na metro liczy...poza tym bedzie bliżej do centrum z bielan niz
              z ursynowa, i wiecej linii zastepczych - chocby tramwaje. Liczę że po 4000-5000
              powinne mieszkanka chodzić, w zal. od standardu i daty budowy, pozdrawiam
              • Gość: mira Re: do jagasz IP: *.chello.pl 10.03.04, 21:59
                Jeszcze rok, dwa i dojdzie co najmniej do 4tys, szczegolnie wzdluz linii metra.
                Jako jadno z fajniejszych miejsc do zamieszkania uwazam okolice stawow
                brustmana przy Wolumen i Dantego-komunikacja swietna i spokojne osiedle:-)
            • Gość: wujek Władek eeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 09:35
              jakos nie chce mi się wierzyć... w tych blokach wielkich jak zamczyska metr za
              3800 zł?! jak masz takich frajerów, to się dłużej nie zastanawiaj i sprzedawaj!
              ja mieszkam na starych bielanach, w okolicy, gdzie najwyższy budynek ma 8
              pięter i sam chciałbym wziąc tyle za metr mojego mieszkania (a dojazd mam i tak
              juz niezły: tramwaje, autobusy..., metro za 2 lata)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka