Gość: lenka IP: *.centertel.pl 27.05.10, 22:46 Rewelacyjnie słychac muzyka niesie ..wow jak miło.........zastanawiam sie tylko co na to rodzice małych dzieci i starasza czesc osiedla:)..ale mi to lotto:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: a na słodowcu darmowy koncert AC/DC 27.05.10, 22:59 Ja jestem zdecydowanie bliżej, ze dwa bloki wyburzyć i bym wszystko widziała :) Teraz tak dają czadu, że aż podłoga w mieszkaniu drży. Wcześniej jak miasto było głośne, średnio było słychać - teraz rewelacyjnie, aż szkoda, że to już końcówka. ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link Zgłoś
evolutionofsound Re: a na słodowcu darmowy koncert AC/DC 27.05.10, 23:34 w Lomiankach slychac! Daleko, az pod Kielpinem. Daaaja. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: a na słodowcu darmowy koncert AC/DC 28.05.10, 06:40 Na ul.klaudyny też można było posłuchać.:)))) Najpierw myślałem, że pod blokiem jakiś baran otworzył klapę w 20-to letnim bmw i sobie piknik zrobił...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina81 Re: a na słodowcu darmowy koncert AC/DC 28.05.10, 08:07 na Piaskach też było aż za dobrze słychać. Mała na szczęście olała temat i zasnęła bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz prawa Re: a na słodowcu darmowy koncert AC/DC IP: *.chello.pl 28.05.10, 09:48 Na Sadach Żoliborskich też było słychać. Odpowiedz Link Zgłoś