Gość: woodorow IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 21:12 www.tvnwarszawa.pl/-1,1679457,0,,plac_wilsona_pieta_achillesowa_zoliborza,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fun Re: Żoliborz w TVN Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 10:47 ... a świstak siedzi i zawija w te sreberka. Gadu, gadu, gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Żoliborz w TVN Warszawa IP: *.merinet.pl 26.10.10, 21:24 Nikt Wam tyle nie da ile obiecają radni przed wyborami. Obsrani ze strachu, że będą musieli oderwać ryje od koryta. Szkoda, że nie mieli takich ciekawych i szybkich propozycji gdy właściciel pizzerii szpecił Plac Wilsona obrzydliwą przyczepą. To też nie mieścilo się w ich kompetencjach? Tego też pan radny Hlebowicz nie zauważył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Żoliborz w TVN Warszawa IP: *.146.149.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.10, 22:00 można wybrać innych. nie muszą być "partyjni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Ĺťoliborz w TVN Warszawa IP: 212.2.96.* 28.10.10, 20:36 a mi sie hlebowicz podobal :) tylko dlaczego on jest z pisu? Nie wiem czy maz mi pozwoli na niego zaglosowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Ĺťoliborz w TVN Warszawa IP: *.merinet.pl 28.10.10, 22:19 Problem z Hlebowiczem polega na tym, że tak naprawdę "aktywizuje" się on raz na jakiś czas. Fakt, ma cięty jęzor i kiedy chce potrafi być ostry. Niestety rzadko "chce mu się chcieć"... Poza tym te jego interwencje są w typowo PISowskim stylu - dużo wrzasku, mało efektów w realu. Gdyby bylo inaczej i gdyby był skuteczny zaglosowałbym na niego jako na człowieka pomimo, że elektoratem PISu nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Ĺťoliborz w TVN Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 05:44 wiesz tomo ja też elektoratem PiS nie jestem ale na niego zagłosuje. Wiesz dlaczego? bo nie mam wyboru. Wiesz znam kandydatkę PO w moim okregu. Naprawdę wole już tego co sie "aktywizuje" od ... szkoda słów. Chyba, ze wskażesz mi Tomo lepszego kandydata z mojego starego, oficerskiego żola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Ĺťoliborz w TVN Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 05:58 Acha zapomniałam dodać, w poprzednich wyborach głosowałam na Brukalskiego. Uległam bezrefleksyjnie znajomemu wielkiemu nazwisku. Byłam raz u tego pana na "dyzurze" więcej tego błęu nie popełnie..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Ĺťoliborz w TVN Warszawa IP: *.147.67.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.10, 07:35 Pan Brukalski zdaje się, że startuje ponownie. Z tej samej listy idzie też np. Alek Konarzewski - warto mu się bliżej przyjrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Ĺťoliborz w TVN Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 17:08 Przyjrzałam się temu dziecku i przyznam szczerze. Mieszczuchu powiedz czy on do szkoły nie powinien bardziej się przłozyc? Rada Żoliborza to nie jest samorzad klasowy.. przeciez Wybieram tego Hlebowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Ĺťoliborz w TVN Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 17:10 przepraszam Hlebowicza Odpowiedz Link Zgłoś
kikazj Re: Żoliborz w TVN Warszawa 30.10.10, 21:25 Może jednak warto przyjrzeć się 'nowym' z PROJEKT ŻOLIBORZ? Wystawieni są różni kandydaci - 7 - 9 w każdym okręgu, do wyboru, do koloru. I przynajmniej nie trzeba się martwić o to, z której są partii. To lokalny bezpartyjny komitet i ma ładne logo :-). działa strona internetowa i facebook. www.projektzoliborz.waw.pl A przede wszystkim zachęcajmy do przyjścia na wybory, bo wybiorą bez nas za nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sura Re: Żoliborz w TVN Warszawa IP: 178.73.48.* 30.10.10, 21:43 Ale założyciel tego projektu zniszczył dużo przyrody i zieleni na Żoliborzu i nadal ma to zamiar robić, chyba że przestanie pełnić swoją funkcję ... W najbliższą środę rozpoczynie się prawdopodobnie kolejny projekt niszczenia zielonego żoliborza, więc co? super .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sura Re: Żoliborz w TVN Warszawa IP: 178.73.48.* 30.10.10, 21:46 Bezpartyjny Komitet założony przez SLD i Wiceburmistrza Sielewicza, więc nie można powiedzieć, że są bezpartyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Żoliborz w TVN Warszawa IP: *.147.194.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.10.10, 23:15 Hej... hola-hola... o ile mnie nie myli wzrok nie ma tam nikogo z SLD. Niektóre nazwiska kojarzę jako byłych członków żoliborskiego koła Partii Demokratycznej (czyli ex-Unii Wolności). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: Żoliborz w TVN Warszawa IP: *.147.194.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.10.10, 23:17 Oooo... a którzy to z SLD? Bo jakoś nie kojarzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Do agitatorów 30.10.10, 23:25 Bardzo proszę Projekt Żoliborz, aby nie spamował wszystkich wątków swoją agitacją. To jest forum dzielnicowe, na którym piszemy o życiu dzielnicy, trudno więc zupełnie omijać kwestie wyborcze. Niemniej sytuacja, gdy w każdym wątku zamieszcza się posty agitujące, jest sprzeczna z netykietą (spamowanie) oraz zasadami przyjętymi na forum gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś