zyd_z_yelonek 11.05.04, 21:26 szkoda, że siem musiałam z nią rostać. klimatyczna szkoła dla fajnych ludzi. nie zapomniane wrażenia i matura spoko luz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.acn.waw.pl 12.05.04, 01:23 dla ćpunów i dresiarzy. Nieeezapomniane przezycia, to się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_yelonek Re: Reymontówka RULEZ:) 12.05.04, 15:06 kurcze nie ulegaj stereotypom. dresiarze i ćpuny...fajnie tylko znajdź mi szkołe gdzie ich nie ma. może jakiś sióstr nazaretanek? poZdro dla byłych działaczy Reymontówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.chello.pl 14.05.04, 14:51 Ja tez w tym roku zdawalam maturke w tej budzie. Osobiscie ciesze sie,ze ja koncze. Nauczyciele w wiekszosci sa nienormalni. Ja zdawalam z gegry,a ty kolego z Yelonek? W ogole nie dalo sie sciagac(siedzialam w 3 lawce na przeciwko komisji) Na dodatek te glupie zasady np.do WC mozna wyjsc po 3 godzinach i nie mozna wniesc wlasnego picia.Litosci W innych szkolach bylo na odwrot. Nie wiem co cie cieszylo w tej szkole? Pozdro dla pana geografa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_yelonek Re: Reymontówka RULEZ:) 14.05.04, 22:09 ta wiem jak było na geografi...moja kumpela dostała opierdol a PAN R. wcale nie pomagał. ale sądze, że nie liczy siem to że własnego piciu nie można wnosić na mature ale to, że poznało siem tam fajnych ludzi:) a nauczyciele wszędzie są nienormalni! :P poZdro dla Yelonek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.chello.pl 15.05.04, 11:30 Ja tez poznalam pare osob ktore sa OK. Kolego z Yelonek mam pytanko. Do ktorej uczeszczasz klasy? Pan Geograf przeszedl samego siebie. Nie chodzi mi tylko o picie,ale i o wyjscia do kibelka!!!!!!!!!! Kadra postarala sie,zeby byla mila atmosfera. Poza babka z czytelnii reszta zachowywala sie jak kosmici bez serca. W tym roku sa po raz ostatni stare matury,a oni robia wszystko zeby jak najbardziej nas zdenerwowac. Żałuj,ze nie wziales gegry;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alx Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 11:57 > Poza babka z czytelnii reszta zachowywala sie jak kosmici bez serca. Bo nie dali wam ściągać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.chello.pl 15.05.04, 12:41 Żeby tylko dlatego,to byliby aniolami :P Jesli ktos lubi takie traktowanie to prosze bardzo. Osobka o nicku ALX widze ze podoba ci sie w tej budzie. Ja osobiscie ciesze sie,ze juz nigdy nie zobacze Pana R! Komu pasuje pan R.,ten jest chyba troche inny. Na I semestr fajnie mnie zalatwil. Chyba mu na koniec kupie wielkiego kaktusa:PPP Drogi ALX nie chodzi o to,ze nie dali sciagac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alx Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 13:39 Gość portalu: Klara napisał(a): > Żeby tylko dlatego,to byliby aniolami :P > Jesli ktos lubi takie traktowanie to prosze bardzo. > Osobka o nicku ALX widze ze podoba ci sie w tej budzie. Osóbko o nicku Klara, wyciągasz dziwne wnioski. > Ja osobiscie ciesze sie,ze juz nigdy nie zobacze Pana R! > Komu pasuje pan R.,ten jest chyba troche inny. > Na I semestr fajnie mnie zalatwil. > Chyba mu na koniec kupie wielkiego kaktusa:PPP > Drogi ALX nie chodzi o to,ze nie dali sciagac.... Ok. Odniosłem w takim razie mylne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_yelonek Re: Reymontówka RULEZ:) 17.05.04, 10:16 ejjj ludzie spokojnie co:) wiem jak było na geografii, bo moi ludzie mi opowiadali...ale wrzucicie na luz... poZdro dla Jelonek i ludzi z Reymonta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.chello.pl 17.05.04, 13:53 Jestesmy spokojni;P Nie liczy sie tylko przyjemnosc i mozliwosc poznania nowych ludzi. Masz duzo optymizmu po 4 latach w tej szkole. Jestem pelna podziwu. Jutro wyniki o 15. Daj znak osobo o nicku Zyd z Yelonek Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_yelonek Re: Reymontówka RULEZ:) 19.05.04, 08:56 haha...to była masakra. ogłaszanie wyników wyszło makabrycznie. zupełnie jakby pierwszy raz w tej szkole była matura:/ dyrektorka nie dość że małe to takie to jeszcze jak zaczęła czytać to wogóle nic nie było słychać. no i udupili sporo osób. w końcu to ostatni rocznik a tu tyle lasek. poZdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Reymontówka RULEZ:) IP: *.chello.pl 19.05.04, 09:04 Myslalam ,ze tam wykituje. Ta szkola jest zawsze niezorganizowana! W mojej klasie az 5 osob bylo zwolnionych z ustnych z polaka! Zdałam!!! Sadzilam,ze wiecej bedzie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_yelonek Re: Reymontówka RULEZ:) 19.05.04, 21:27 ale mimo to gratuluje Klaro:) teraz tylko życze dostania siem na studia! poZdro Odpowiedz Link Zgłoś