Dodaj do ulubionych

Chrzciny na Bielanach

IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.08.11, 22:23
Drodzy forumowicze, może znacie i możecie polecić jakąś fajną, klimatyczną i niezbyt drogą
restaurację, w której mozna byłoby wyprawić chrzciny.
Myślałam o Rosmarynie, ale niestety już nie działają. Będę wdzięczna za posty.
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: vinc Re: Chrzciny na Bielanach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.11, 15:21
      Robiłem w Olimpijskiej na Fortach Bema, dookoła dużo zieleni, jedzenie smaczne.
      • k.mieszkowski Re: Chrzciny na Bielanach 14.08.11, 08:39
        moja siostra zrobila w domu ale wziela znakomita i tania firme cateringowa
        • Gość: mi Re: Chrzciny na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 10:41
          W restauracji w Amicusie - fundacja przy Kosciele św. Stanislawa Kostki.
          W piwnicy pod schodami na Platniczej - fajnie wyglada.

• Gość: agaa Re: Chrzciny na Bielanach IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 21:44
            Myśmy się zdecydowali na Latisanę na Bemowie, bo na Bielanach nie znaleźliśmy miejsca godnego uwagi, które pomieściłoby tyle osób ile chcieliśmy zaprosić. Latisanę polecam.
          • gaska.balbinka.78 Re: Chrzciny na Bielanach 25.08.11, 14:51
            Pod Podłogą jest super, ale niestety troszkę droga mi się wydała. Pytałam tam ostatnio o możliwość zrobienia chrzcin i przemiła pani kelnerka powiedziała, że to koszt 70 zł od osoby, plus TRZEBA wykupić desery (to ok. 17-18 zł za sztukę), plus napoje. No niestety - to już wyszła dość spora sumka, mimo że chcieliśmy zaprosić tylko 12 osób...

Jest jeszcze niezła knajpka/bistro Luna, na Dewajtis 3 (teren UKSW). Tanio, domowe jedzenie. Tylko tego klimatu brak...
      • gaska.balbinka.78 Re: Chrzciny na Bielanach 25.08.11, 15:02
        Vinc zdradź proszę, ile kosztuje ta Olimpijska na osobę. Mają super menu i wygląda na to, że się znają na rzeczy.
        • kempy1 Re: Chrzciny na Bielanach 31.08.11, 09:44
          jak ja robiłam (dwa razy) w Olimpijskiej chrzciny to było o tyle fajnie, że mówiłas jakim budżetem dysponujesz i przedstawiali Ci propozycję menu. Myslę, że to się nie zmieniło. Ja polecam bo byłam bardzo zadowolona
    • Gość: Zygmunt Re: Chrzciny na Bielanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 13:52
      Bardzo gorąco polecam na Bielanach obiekt Villa Holiday Park na ulicy Heroldów zaraz obok stacji Orlen.
      Koszt chrzcin to około 130 wliczone napoje gazowane i soki kawa i herbata ciasto, deser, gorący posiłek i wędliny i mięsa na półmiskach. tort trzeba dokupić ale można skorzystać również z ich usług i tez jest w porządku. Można się domówić odnośnie alkoholu i liczą niedrogo.
      Na prośbę pod koniec imprezy można również poprosić o spakowanie produktów, które nie były nie skonsumowane. Bardz miła atmosfera i obsługa dania przygotowane przez kucharza wyśmienite.
    • Gość: Karolina1987 Re: Chrzciny na Bielanach IP: 77.252.192.* 04.08.16, 20:08
      Polecam restaurację Waniliowa na Bielanach. Miło , elegancko, domowo i niedrogo.
    • czaplaczarna Re: Chrzciny na Bielanach 04.08.16, 23:09
      Spotkanie na Krasińskiego 2. Klimatycznie, bez pompy, dobre jedzenie
      • rock-1 Re: Chrzciny na Bielanach 05.08.16, 08:25
        Rzeczywiście bardzo na Bielanach. W dodatku dziecko od 5 lat ochrzczone. Ej, spamerko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka