Dodaj do ulubionych

Fryzjer na Bielanach

17.11.11, 21:24
Chciałam polecić Wam usługi fryzjera przy Dantego 1a. Jest tam wspaniała pani Małgosia, która najpierw przeprowadziła u mnie dekoloryzację z czarnych włosów niemożliwą u innych tzn. pod hasłem " zrobimy, ale nie wiadomo co z tego wyjdzie", a teraz po wymieszaniu różnych farb zrobiła mi taki kolor kasztanowo-czekoladowy, że wszyscy się zdziwili się gdzie ja byłam:)
Polecam, bo naprawdę jest warta polecenia i tylko dlatego to robię. Uważam, że jeśli jest coś fajnego do napisania o naszej dzielnicy to trzeba to robić i tyle... Po co jeździć do wydumanych salonów markowych skoro pod ręką są lepsi specjaliści. Jeśli macie jakieś pytanie to odpowiem.
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia Re: Fryzjer na Bielanach IP: 193.201.167.* 18.11.11, 10:02
      A ja polecam Panią Izę w zakładzie przy Reymonta 21.
      Bardzo ładnie strzyże i robi balejage.
    • krz-kaz Re: Fryzjer na Bielanach 15.01.12, 00:22
      cudze chwalicie swojego nie znacie - to fakt, że na Bielanach mamy sporo dobrych fryzjerów, np: na Klaudyny 26, gdzie często bywa moja mama (na tyłach marketu Carefour), ale i tak dla mnie to podejrzane jest tu chwalenie, albo krytykowanie takich zakładów (autoreklama ???). Każdy ma inne wymagania, a i po złości można komuś zrobić złą reklamę. Chyba, że napisze się coś wyjątkowego: jakieś nowe super kosmetyki, ceny, czy coś takiego. W sumie jestem pewien, że jak ktoś szanuje czas i kasę to nie poleci do centrum, gdzie pod szyldami okrzyczanych firm pracują praktykanci i inni z łapanki na umowy zlecenia.
      • Gość: merci Re: Fryzjer na Bielanach IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.04.12, 17:05
        Czy któaś z Pań chodzi do fryzjera Sławka Kolucha (u;. Broniewskiego 59A)? Ceny ma przystępne, ale nie wiem czy ryzykować.
      • elfkabezhaltera Klaudyny 26 05.04.12, 17:10
        Też tam chodzę i jest OK.
        A i syna tam strzygę ...

Jak juz jesteśmy przy fryzjerach - czy zakład z przedszola wrócił z Elbląskiej? Jakoś mi tam (do przedszkola) nie po drodze i nie zagladałem od dawna ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka