Dodaj do ulubionych

Gdzie można smacznie zjeść???

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.06.04, 14:44
No właśnie, gdzie mozna smacznie zjeść na Bielanach, Żoliborzu???

Mi
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 24.06.04, 19:56
      Alfabetycznie, czy chcesz ranking;)?

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
      • Gość: mi Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.06.04, 14:05
        Ranking.
        dzięki
        Mi
    • Gość: esscort Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:06
      Moja zona dobrze gotuje, a poza tym to nie wiem
    • Gość: cAr TAM MOZNA SMACZNIE ZJESC IP: *.acn.pl 25.06.04, 00:20
      na Żeromskiego jest budka z pieczywem a serwuja tam takze bardzo smaczne
      jedzonko gorąco polecam punkt znajduje sie pomiedzy ulicami Przybyszewskiego a
      Reymonta na przeciwko Kredyt Banku . POLECAM NAPRAWDE WARTO !!!
    • Gość: Borys Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:56
      Ahoj!
      Rog Reymonta i Broniewskiego - Rong Wang. Chadzalem tam kilka lat i bylo
      smacznie. Dosc dawno nie bylem, zdaje sie, ze restauracja nadal tam jest.
      Jest tez restauracja wloska - po wschodniej stronie Kasprowicza, na rogu z
      Podczaszynskiego. Pamietam smaczne befsztyki.

Borys

• kwik Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 25.06.04, 09:09
        to jest sieciowka "positano".

dobre jedzenie na zoliborzu/bielanach juz za dziesiec lat (przymierzam sie :))

• Gość: gość Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.crowley.pl 27.06.04, 16:08
          bar Gościnny-super zarło:-)
          • masia27 Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 27.06.04, 21:15
            Gość portalu: gość napisał(a):

> bar Gościnny-super zarło:-)

np. zupa okraszona karaluchem...
          • Gość: lelek Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.sgsp.edu.pl 29.06.04, 15:31
            Jedyne stabilne miejsce to wymieniony wcześniej "bar mleczny" Gościnny. Od 20
            lat wszystko smakuje tek samo, i pasuje do wystroju i obsługi. W pozostałych
            knajpach nigdy nie wiesz co dzień przyniesie. Ja bym wsiadł w tramwaj i
            pojechał gdzieś dalej.
            • Gość: wiemwszystko Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:41
              W "gościnnym" jadłem przez pół roku i żyje a nawet smacznie było...

Na Żoliborzu polecam jeszcze cosobotniego grilla u mnie na podwórku (lub w
              fosie) :))))), chyba że pada lub SM pogoni.;) Moją specjalnością jest karkówka
              w piwnej polewie. :)

A tak serio to na Żoliborzu nie wiem gdzie dobrze zjeść (bo nie ma za bardzo
              gdzie). Bielany ma większy wybór, choćby wspomniane Positano. Chinska knajpa
              (Broniewskiego róg Reymonta) jest dobra tylko trochę drogo.

Smacznego!
              • kwik Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 29.06.04, 15:47
                jest jeszcze mibella na kasprowicza (10 lat temu bylo calkiem smacznie :)

i karuzel bielanski (ale nic mi na jego temat nie wiadomo, poza tym, ze straszy
                mlynskim kolem na dachu :P
                • Gość: Stanley Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:19
                  Rzeczywiscie Karuzel jest ok, a schabowe mniam palce lizac:)
                  kucharz tam pracujacy jest super wie co z patelnia robic;)
                  pozdrawiam S.
                  • remislanc Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 15.07.04, 09:58
                    A jakie mają tam pyszne boczniaczki.....I do tego czeskie pifffko..:)
    • eles Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 29.06.04, 22:45
      u mnie w domu :P)
      • Gość: nie.. Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:53
        A u mnie nie..:(((( Moge wpasc??
      • Gość: adresik? Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 11:50
        ok.. dawaj adres . Co dzisiaj na obiad?
        • Gość: jim A co sądzicie o... IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 16.07.04, 07:55
          restauracji wietnamskiej na rogu al. Wojska i Popiełuszki?
          • Gość: CHIANTI Re: PRIMAVERA IP: *.acn.waw.pl 16.07.04, 19:25
            PRIMAVERA róg Broniewskiego i Reymonta. kucharz extra, b. dobre wina . Naprawdę
            smacznie , miło dla brzucha i kieszeni.
    • Gość: las31 Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:48
      No coz ja probowalem z dobrym skutkiem : "Bar 2000" tzw chińszczyzna i
      jadłodajnia rewelacja z czasów PRL- tak, tak jest jeszcze cos takiego przy
      skrzyzowaniu Broniewskiego z Krasinskiego (podchodzis wybierasz deserek,
      surowke, potem np leniwe albo ziemniaczki ze schabowym.... i z tacka zapelniona
      przez nalozone przez Pania frykasy do kasy i widelec z lyzka alu i do stolika)
      Przez te kilka chwil czujesz sie jak za dawnych czsow przerywanych okrzykiem
      omlet albo pierogi
      Nawet jak nie chcesz zjesc to mozesz podejsc i posiedziec i poczuc ten klimat.
      Tego juz nigdzie (no moze cieżko w Wa-wie) spotkac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka