Gość: Mi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.06.04, 14:44 No właśnie, gdzie mozna smacznie zjeść na Bielanach, Żoliborzu??? Mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 24.06.04, 19:56 Alfabetycznie, czy chcesz ranking;)? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.06.04, 14:05 Ranking. dzięki Mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:06 Moja zona dobrze gotuje, a poza tym to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cAr TAM MOZNA SMACZNIE ZJESC IP: *.acn.pl 25.06.04, 00:20 na Żeromskiego jest budka z pieczywem a serwuja tam takze bardzo smaczne jedzonko gorąco polecam punkt znajduje sie pomiedzy ulicami Przybyszewskiego a Reymonta na przeciwko Kredyt Banku . POLECAM NAPRAWDE WARTO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:56 Ahoj! Rog Reymonta i Broniewskiego - Rong Wang. Chadzalem tam kilka lat i bylo smacznie. Dosc dawno nie bylem, zdaje sie, ze restauracja nadal tam jest. Jest tez restauracja wloska - po wschodniej stronie Kasprowicza, na rogu z Podczaszynskiego. Pamietam smaczne befsztyki. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 25.06.04, 09:09 to jest sieciowka "positano". dobre jedzenie na zoliborzu/bielanach juz za dziesiec lat (przymierzam sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.crowley.pl 27.06.04, 16:08 bar Gościnny-super zarło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 27.06.04, 21:15 Gość portalu: gość napisał(a): > bar Gościnny-super zarło:-) np. zupa okraszona karaluchem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.sgsp.edu.pl 29.06.04, 15:31 Jedyne stabilne miejsce to wymieniony wcześniej "bar mleczny" Gościnny. Od 20 lat wszystko smakuje tek samo, i pasuje do wystroju i obsługi. W pozostałych knajpach nigdy nie wiesz co dzień przyniesie. Ja bym wsiadł w tramwaj i pojechał gdzieś dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiemwszystko Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:41 W "gościnnym" jadłem przez pół roku i żyje a nawet smacznie było... Na Żoliborzu polecam jeszcze cosobotniego grilla u mnie na podwórku (lub w fosie) :))))), chyba że pada lub SM pogoni.;) Moją specjalnością jest karkówka w piwnej polewie. :) A tak serio to na Żoliborzu nie wiem gdzie dobrze zjeść (bo nie ma za bardzo gdzie). Bielany ma większy wybór, choćby wspomniane Positano. Chinska knajpa (Broniewskiego róg Reymonta) jest dobra tylko trochę drogo. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 29.06.04, 15:47 jest jeszcze mibella na kasprowicza (10 lat temu bylo calkiem smacznie :) i karuzel bielanski (ale nic mi na jego temat nie wiadomo, poza tym, ze straszy mlynskim kolem na dachu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:19 Rzeczywiscie Karuzel jest ok, a schabowe mniam palce lizac:) kucharz tam pracujacy jest super wie co z patelnia robic;) pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie można smacznie zjeść??? 15.07.04, 09:58 A jakie mają tam pyszne boczniaczki.....I do tego czeskie pifffko..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie.. Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:53 A u mnie nie..:(((( Moge wpasc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adresik? Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 11:50 ok.. dawaj adres . Co dzisiaj na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim A co sądzicie o... IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 16.07.04, 07:55 restauracji wietnamskiej na rogu al. Wojska i Popiełuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHIANTI Re: PRIMAVERA IP: *.acn.waw.pl 16.07.04, 19:25 PRIMAVERA róg Broniewskiego i Reymonta. kucharz extra, b. dobre wina . Naprawdę smacznie , miło dla brzucha i kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las31 Re: Gdzie można smacznie zjeść??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:48 No coz ja probowalem z dobrym skutkiem : "Bar 2000" tzw chińszczyzna i jadłodajnia rewelacja z czasów PRL- tak, tak jest jeszcze cos takiego przy skrzyzowaniu Broniewskiego z Krasinskiego (podchodzis wybierasz deserek, surowke, potem np leniwe albo ziemniaczki ze schabowym.... i z tacka zapelniona przez nalozone przez Pania frykasy do kasy i widelec z lyzka alu i do stolika) Przez te kilka chwil czujesz sie jak za dawnych czsow przerywanych okrzykiem omlet albo pierogi Nawet jak nie chcesz zjesc to mozesz podejsc i posiedziec i poczuc ten klimat. Tego juz nigdzie (no moze cieżko w Wa-wie) spotkac! Odpowiedz Link Zgłoś