Gość: madame IP: *.centertel.pl 04.11.12, 21:11 poszukuje dobrego ginekologa na Bielanach z podpisana umowa z NFZ pilne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixela Re: ginekolog 05.11.12, 12:29 Przychodnia przy Kasprowicza 62 , dr Borkowska - Gomez, moim zdaniem dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 19:35 Oj tak, dr. Borkowska byla bardzo dobrym lekarzem. Bylam jej pacjentka przez wiele lat i bylam zadowolona. Niestety pani doktor jest juz leciwa - mysle , ze ma ponad 70 lat i ostatnio jak u niej bylam - ok 5 lat temu zauwazylam, ze juz nie bardzo panuje nad papierami i pamiec ma nie ta. Z zalem zrezygnowalam, choc moze pochopnie. No w kazddym razie napewno nie kojarzy juz tak pewnych faktow jak kiedys. Ale to rzeczywiscie byla swietna lekarka - kompetentna, mila i pomocna. Moze akturat miala zly dzien, gdy mnie przyjmowala ostatnio. Moze sprobuje sie do niej jeszcze raz dostac, bo od czasu jak z niej zrezygnowalam to wlasciwie zostalam bez opieki. Chodze zupelnie przypadkowo i szukam kogos u kogo wreszcie moglabym zostac na dluzej. Jest jednak ciezko w ramach NFZ - to smutne, ale dobrych lekarzy coraz mniej:(. W miare ok wydawal mi sie dr. Swierczewski ze szpitala na Bielanach, ale ideal to nie jest. W bielanskim sa 2 fajne lekarki ale przyjmuja niestety tylko w poradni ginekologicznej dla dziewczat - do 18 roku. Dr Rogalska i jeszcze jedna, ktorej nazwiska nie pamietam. W kazdym razie napewno nie dr. wlodarczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM. Re: ginekolog IP: *.90.103.12-citimedia.pl 08.11.12, 13:40 Najlepszy dr Tomecki w przychodni przy Kleczewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ginekolog IP: *.com 08.11.12, 19:19 Idź z tym tematem na forum Warszawa-Służba zdrowia, to forum lokalnej społeczności Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: ginekolog 08.11.12, 21:09 > Idź z tym tematem na forum Warszawa-Służba zdrowia, to forum lokalnej społeczności Podlinkuj to "właściwe" forum, mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ginekolog IP: *.com 09.11.12, 21:38 Zwracam honor, nie ma takiego, choć byłem pewien, że jest. W każdym razie moim zdaniem lepsze miejsca dla tego typu wątków: forum.gazeta.pl/forum/f,216,Zdrowie_kobiety.html forum.gazeta.pl/forum/f,305,Sluzba_zdrowia.html forum.gazeta.pl/forum/f,540,Po_godzinach.html W szczególności na "Po godzinach" lądują wątki pytaczy typu "gdzie w Warszawie", "kiedy...", "kto zna (tego i owego)" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 04:56 Rozumiem, że wszystkie wątki autobusowe też będziesz przekierowywać na właściwe forum? forum.gazeta.pl/forum/f,484,Komunikacja.html Odpowiedz Link Zgłoś
edytanoculak Re: ginekolog 09.11.12, 20:23 Ja byłam pierwszy raz na badaniu u ginekologa w trzecim miesiącu ciąży z mężem by potwierdzić.Zawsze mam męża podczas każdego badania zabiegu czy porodach przy sobie bo intymność należy do męża a nie do ginekologa.Dlatego mam prawo do obecności męża podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu poza znieczuleniem całkowitym i epidemią ogłoszoną w placówce nie wymysłem niedouczonego personelu medycznego gdy wyrzucą osobę bliską może dojść do wysokiego odszkodowania dla pacjentki.Ust 2008 r art 21 Prawa Pacjenta o obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów.Dlaczego ryzykując wypłatą odszkodowania wyrzuca się osobę bliską?Dlaczego miała bym się wstydzić męża podczas badania czy zabiegu chować go za parawan skoro decyduje Pacjent o obecności osoby bliskiej!!!. Ginekolog zalecił ostatnio na endometrium i mięśniaki leczenie O. Bonifratrzy są skuteczni obyło się bez operacji bo mąż prosił u ginekologa inne leczenie poza usuwaniem macicy i jajników udało się dlatego powinno się mieć osobę bliska podczas badań przy sobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock-1 Re: ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 14:52 i tym razem na pewno nie jest to właściwe forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: ginekolog IP: *.devs.futuro.pl 15.11.12, 19:42 Na usuwanie żylaków odbytu u męża też pójdziesz razem z nim? A do proktologa? A do stomatologa też chodzisz z mężem? Odpowiedz Link Zgłoś
pixela Re: ginekolog 16.11.12, 10:45 edytanoculak - ale tak poza tym wszyscy są zdrowi?? :-D Odpowiedz Link Zgłoś