Dodaj do ulubionych

eko bazarek

16.01.13, 21:37
Od kilku miesięcy na Mickiewicza, w okolicy Placu Inwalidów działa eko bazarek.
W rzeczywistości jest to sklepik usytułowany na tyłach kamienicy w byłym garażu.
Nazwa sugeruje, że można tam kupić eko produkty.
Czy tak jest faktycznie? czy eko tylko w nazwie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Klient Re: eko bazarek IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.13, 21:36
      Witam !
      W tym sklepie jest sporo produktów ekologicznych i dużo produktów pochodzących z gospodarstw rolnych.
      Jestem klientem od początku powstania tego sklepu,i bardzo go polecam
      Zawsze mają świeży towar a przedewszystkim jest tam bardzo miła obsługa rownież polecam z zapoznaniem sie z stroną tego sklepu www.eko-bazarek.pl/index.php/pl/
      A więc podsumowując wszystko,jestem szczęśliwa że jest tam taki sklep ! Pozdrawiam i polecam gorąco :) !!
      • taki-sobie-nick ty, klient 17.06.16, 00:51
        jakiś podejrzany link wrzuciłeś, chyba jednak jesteś ADMINEM tego sklepu.
        • Gość: Klient Re: ty, klient IP: *.play-internet.pl 29.07.16, 18:25
          Nie jestem adminem,tylko wrzuciłem link do strony tego sklepu gdzie jestem zalogowany jako klient stąd jak to ująłeś "dziwny link".Czasem wystarczy odrobina wysiłku umysłowego.
    • larson Re: eko bazarek 13.02.13, 21:14
      "usytułowany" to coś pomiędzy "usytuowany" a "utytułowany" jak mniemam :).
      Sklepik jest pierwszorzędny.
    • Gość: jim Re: eko bazarek IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.13, 10:05
      W którym miejscu jest ten sklep?
      • larson Re: eko bazarek 14.02.13, 10:34
        52.265513,20.990163
      • Gość: klient Re: eko bazarek IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.13, 02:02
        Znajduję się na ul.Adama Mickiewicza 22
        • taki-sobie-nick To miło,kliencie, że znajdujesz się na ulicy Adama 17.06.16, 00:52
          Mickiewicza.

Niestety forma "znajduję się" dotyczy wyłącznie pierwszej osoby liczby pojedynczej.
    • Gość: sdf Re: eko bazarek IP: *.ip.netia.com.pl 25.02.13, 10:16
      o widze ze na tej sklepowej pustyni cos sie ruszylo, powsstal sklep spozywczy, pewnie ceny jak to w takich sklepach przebitka 5krotna....
      • Gość: Gość Re: eko bazarek IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 23:45
        Bazarek eko w nazwie, latem niestety produktów eko nie oferował, może się to zmieniło..
    • Gość: Zola Re: eko bazarek IP: *.centertel.pl 15.09.14, 17:57
      Sklepik jak najbardziej eko , bardzo smaczne warzywa i owoce ,ceny są na prawdę okej , bardzo duży produktów suchych jedny minus ze mięso jest na zamówienie
    • Gość: Klientka Re: eko bazarek IP: *.gazeta.pl 31.05.16, 21:14
      Niestety bardzo zawiodłam się na tym miejscu. Właściciele Eko Bazarku podają nieprawdziwe źródło pochodzenia wątpliwie ekologicznych owoców i warzyw! Brak certyfikatów nadrabiają nieprawdopodobną uprzejmością. Zamiast tej uprzejmości oczekiwałabym UCZCIWOŚCI !!!
      • very.martini Re: eko bazarek 03.06.16, 11:54
        Z ciekawości, jak to sprawdziłaś? Brak certyfikatów nie oznacza, że warzywa czy owoce są uprawiane jak w masowej produkcji. Po prostu dla wielu producentów procedura certyfikacji jest zbyt droga, żadna jednostka nie certyfikuje za darmo. Na BioBazarze czy w Fortecy, gdzie bardzo dba się o to, żeby produkty były z pewnego źródła, są również produktu niecertyfikowane.
        Stąd moje pytanie
      • very.martini Re: eko bazarek 03.06.16, 11:59
        Aha, a w grupach zakupowych typi Lokalny Rolnik czy Rano Zebrano itp często w ogóle nie ma certyfikowanych produktów.
        Ale rozumiem Twoje wątpliwości, bo kilka lat temu jeśli kupowałam produkty z niszowej produkcji, to też tylko i wyłącznie certyfikowane. Teraz odpuściłam, po prostu wiem, że nie sam certyfikat jest gwarancją dobrego produktu, chociaż na pewno pomaga w zakupach
      • Gość: Ewagiers Re: eko bazarek IP: *.play-internet.pl 09.06.16, 13:49
        Witam,na eko bazarku znalazłam to czego chciałam,i są produkty Bio i rownież te od konwencjonalnych rolników których nie stać ani na certyfikat ani na drogą chemię którą sie używa w przemyśle..A jestem tego pewna że są to produkty bardzo dobrej jakości,ponieważ moje dziecko jest alergikiem,a po produktach z bazarku nic mu się nie dzieje.Nie rozumiem,po co Pani pisze takie bzdurne komentarze które są wyssane z palca ?
        A wracając do Bazarku jak najbardziej Polecam tu kupować i nie czytać takich bzdurnych komentarzy.
        Polecam
        Stała klientka Eko bazarku Ewa :)
      • Gość: Marek Re: eko bazarek IP: *.play-internet.pl 15.06.16, 20:03
        Pani czasem nie powinna się czasem pohamować ?
        Wszędzie gdzie tylko Pani może umieszcza ten sam post..
        Jestem klientem tego miejsca od bardzo dawna,nigdy nie czułem sie oszukany,a Pani nie musi się bawić w detektywa i próbować upodlić dobrych ludzi jakimi są właściciele tego sklepu.Ludzką rzeczą sie pomylić.Nie wiem po co Pani robi jakiś dziwny szum..Nie ma Pani własnego życia?,polecam chodzić na Bio bazar gdzie sprawdziłem produkty skąd są i wcale nie są ekologiczne,po prostu dostają certyfikat bo się ugadali z kimś tam o certyfikat..Dno i bąbelki wiara w certyfikat,wole zjeść z sprawdzonego źrodła niż z tym głupim certyfikatem który o niczym nie świadczy.
        Nie pozdrawiam
        Marek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka