Dodaj do ulubionych

Cichy serwis na Wrzecionie był.... Gdzie teraz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:50
Był taki fajny serwis na Wrzecionie przy fryzjerze- czy ktoś wie gdzie sie
podział? Podobno gdzieś się przenieśli? Tylko gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdunek Re: Cichy serwis na Wrzecionie był.... Gdzie tera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:56
      Chodzi ci o tę dyskretną agencję towarzyską?
      • Gość: las31 Re: Cichy serwis na Wrzecionie był.... Gdzie tera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:42
        Nie nie (aczkolwiek niby okazja jest ;-) To Tam takie są? Jakoś nie miałem
        okazji spotkać. Poza tym mam duże wymagania.
        Chodziło mi o serwis komputerowy taki mały na Wrzecionie 2
        Fajnie tam było cos załatwiać, naprawiać lub nawet kupić.
        Nie wiem gdzie go TERAZ szukać bo podobno sie przenieśli- tylko gdzie?
    • kaczanka Ul. Tylżycka 26.07.04, 16:30
      tam sie przenieśli, miedzy blokami jest taki niewysoki bydyneczek i oni tam sie
      mieszczą
      • Gość: las31 Re: Ul. Tylżycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:57
        Dziekuje bardzo ale moze cos dokladniej. Mały budyneczek przy ul.Tylżyckiej- czy
        to wystarczy by trafic?
        • kaczanka powinno wystarczyć! 28.07.04, 14:01
          choc ja tez ich chwilę szukłam, ale ten dwupiętrowy budyneczek wśród wysokich
          bloków jest dosyc charakterystyczny a nie pamietam numeru po prostu. (W tym
          samym budynku mieści sie administracja spółdzielni i jakaś firma taksówkowa)

A o tym że serwis sie przeniósł i gdzie powiedziała nam pani ze sklepu obok :))
          • Gość: las31 Re: powinno wystarczyć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:38
            Jasne wyruszam na poszukiwania! Mogli zostawic chociaz jakis namiar, informacje-
            to tak krotko ode mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka