Dodaj do ulubionych

tapicer mebli poszukuję

IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 20:16
poszukuję sprawdzonego tapicera meblowego do wymiany skóry na mej kanapie
Obserwuj wątek
    • kasiek-kd Re: tapicer mebli poszukuję 26.08.13, 20:36
      przy Barszczewskiej w starej kamienicy
      • Gość: justine Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 21:03
        Korzystałam w zeszłym roku, gruntowna renowacja starego stylowego kompletu, nie tylko wymiana tkaniny, także sprężyny i elementy drewniane zostaly wyremontowane, wyszło naprawdę super.
    • modalna Re: tapicer mebli poszukuję 29.08.13, 20:35
      Tapicer jest też z tyłu budynku przy Broniewskiego 24a, ale nie sprawdzałam jakości.
    • Gość: zyta Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.13, 19:17
      Lindego 10 - ktoś korzystał? Znalazłam na spacerze ogłoszenie tego tapicera...
      • Gość: zyta z Barszczewskiej nie robi skóry :( IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 11:18
        z Barszczewskiej nie robi skóry :(
      • Gość: Majka Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 23:29
        Raczej nie polecam. Poszukaj innego.
        • Gość: do Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 21:26
          Z usług pana tapicera z Barszczewskiej korzystałam kilka tygodni temu. Polecam ! Pan jest solidny, szybki i dokładny.
          • Gość: Max Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 23:14
            Tapicer na Barszczewskiej odrestaurował nam krzesła z Jasienicy bardzo solidnie, porządnie; jest jeszcze tapicer na Promyka, też podobno niezły;
      • 1kinga96 Re: tapicer mebli poszukuję 01.04.14, 14:12
        Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu Imienia i nazwiska pana Tapicera z Lindego 10 starszy niski pan z brzuszkiem. Wziął od nas meble zaliczkę 1500zł i przestał odpowiadać na telefony i zakład zamknięty!!! Mieliśmy spisać umowę ale zbiegło się to z wypadkiem nasze córki którą potrącił autobus( czeka na operację w Otwocku) wiec inne sprawy nie były ważne . Pana mieliśmy z polecenia sąsiadki, której zrobił wszystko na czas i ładnie ale niestety wyrzuciła rachunek . Bardzo proszę o jakieś wskazówki jak go znaleźć!!!
        • Gość: zyta Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.14, 12:06
          Gdy przyszedł ten Pan do mnie - i zaczął wypowiadać kosmiczne ceny. Zwątpiłam, że to fachowiec. Uznałam, ze naciągacz. Za wymianę skóry na siedzisku - za sam materiał 1000 zł - tymczasem skóra to koszt 160-200 metr x3 w moim przypadku. Z tego co pamiętam - bo wizytę umawiałam na Lindego u innego Pana - powiedział on, że maja 2 zakłady na Lindego i na Wolumen (nie pamiętam czy Wolumen miał na myśli bazarek czy ulicę) - wydaje mi się, że bazarek.
          • Gość: jonaska Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 15:15
            p.Rejnowicz ul. Wólczyńska 107, korzystałam, polecam. Ja wymieniałam siedziska i obicia na krzesłach.
    • Gość: Ola Lindego 10 tapicer IP: *.ncbr.gov.pl 31.07.14, 08:43
      TEN NISKI PAN Z BRZUSZKIEM Z LINDEGO OBIŁ NAM FOTEL, WSZYSTKO PIĘKNIE, ALE PO KILKU TYGODNIACH ZACZĄŁ SIĘ MATERIAŁ PRUĆ NA SZWIE, GOSC NIE CHCE PRZYJECHAC TEGO POPRAWIĆ, PRZESTAŁ ODBIERAC TELEFONY, IE MOZEMY SIE Z NIM SKONTAKTOWAC. TYLE PIENIĘDZY A NIE CHCE WZIĄĆ ODPOWIEDZIALNOSCI ZA TO. SPROBUJEMY TAM POJECHAC W PRZYSZLYM TYGODNIU.
    • beanas Re: tapicer mebli poszukuję 29.11.15, 15:50
      UWAGA ! ostrzegam wszystkich potencjalnych klientów tapicera Janusz Onaszkiewicza. ( niski, starszawy z brzuszkiem, sapiący). Bardzo niesolidny człowiek, partacz, podnosi cenę w trakcie wykonywania usługi, zniszczył pokrycie klienta- odwrotnie ułożył materiał na kanapie, nie skręcił boku po robocie - bok odpada, nie chce nic poprawić, wykręca się, nie chce wydać pokwitowania. Bardzo nieuczciwi ludzie z tego zakładu, oszukują naiwnych klientów. Ogłoszenia powyklejane po całym Żoliborzu, kogoś na pewno znów trafią.
      • Gość: zoliborzanin Re: tapicer mebli poszukuję IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.15, 14:54
        ........."Ogłoszenia powyklejane po całym Żoliborzu, kogoś na pewno znów trafią. "
        Ja takim śmieciarzom ze słupów itd. nie daję zarobić i odradzam za zasyfianie naszego otoczenia niech sobie na czole przyklei i chodzi....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka