Gość: Joanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.14, 13:32 Czy ktoś z Państwa spotkał się z tą firmą? Chodzą aktualnie po Bielanach i namawiają starszych ludzi na zmianę dostawcy prądu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wój Re: Energetyka PRO IP: *.sttb.pl 10.01.14, 14:12 No to jest śmierdząca sprawa, bo umowę podpisuje się bezpośrednio z PGE albo Energą. Nie ma potrzeby wprowadzania pośrednika, a to najwyraźniej chcą robić, i trzeba bardzo uważać, co dają do podpisu (np. upoważnienie do zawierania umów, umowę zawierającą prowizję za pośrednictwo). Na pewno cwaniaczki, potencjalnie złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Energetyka PRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.14, 14:29 Dziękuję za info. Właśnie podpisali taką umowę teściowie. Było to wczoraj, a dzisiaj próbujemy to odkręcić. Maile wracają, infolinia ciągle zajęta, pewnie zaczęły się schody. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Energetyka PRO 10.01.14, 15:52 ale bez paniki: www.polskaenergetykapro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wój Re: Energetyka PRO IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 07:45 Bez paniki, ale ostrożnie. W najlepszym wypadku pośrednictwo tej firmy jest zbędne, w najgorszym - niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_ewa Re: Energetyka PRO IP: *.eimperium.pl 01.10.14, 13:11 Moja mama osoba 84 letnia, tez NIBY podpisała taka umowę. Twierdzi kategorycznie,że nie podpisywała. Na szczęście, czy tez nieszczęście podpisała ja w moim imieniu. Nie zgadzają się dane osobowe, więc można by uznać, bez wątpienia, że umowa jest nieważne, ale okazuje się, że nie jest to az tak oczywiste dla ENERGETYKI PRO. Co będzie to się okaże :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Energetyka PRO IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.14, 16:03 namawiają starsze osoby , żeby podpisali zmianę nazwy z Tauron na Energetyka Pro i w ten sposób oszukują ja też mam taki pasztet z tą firmą ponieważ moi rodzice nie mieli żadnej umowy dopiero jak dostali rachunek to się zorientowaliśmy , że ktoś - czyli ta firma ich oszukała i teraz na wszystko jest za późno płacą tauronowi za przyłącze i energetyce za dystrybucję . Suma sumarum rachunki mają dużooo większe i tak w naszym kraju dźwignią biznesu jest nabijanie starszych ludzi w butelkę tylko po to by mieć wyniki sprzedaży .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: Energetyka PRO IP: *.mtm-info.pl 25.06.14, 17:05 TO NIE ZOSTAWILI UMOWY W DOMU? Odpowiedz Link Zgłoś