Dodaj do ulubionych

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 01:17
Chodziłam dawno, wieki temu. Pozostały miłe wspomnienia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Braenn Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! IP: *.public.hu-berlin.de 02.11.04, 12:26
      Ja tez, ja tez! I rowniez mam same mile wspomnienia! szkoda, ze juz jej nie
      ma...
      • Gość: Isska Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 15:26
        Moją wychowawczynią była Pani Szczygieł - historyczka :-) Pan Dyr. Sacewicz -
        bardzo miłe wspomnienia :-)
        • Gość: Bielanin Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 02:28
          Ech, Szczygieł, Sacewicz... kopę lat... Sacewicz przyszedł chyba w 1982 roku i
          postawił sobie za cel wysoki poziom szkoły ponad wszystko. Kto pamięta
          Cichocką, Pacholską, Pęcherską, Grześkiewicz, Orlikowskiego, Barszczową,
          Karabin, Kostrzyńską mo i oczywiście Adama Stryjka... ech, stare lata...
          • Gość: Braenn Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! IP: *.wlan.hu-berlin.de 12.11.04, 14:09
            Ja pamietam! No prawie wszystkich z tej listy... A Sacewicz, mimo, ze szkola
            juz inna, to wciaz tkwi na stanowisku.
            • Gość: Isska Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 11:03
              Pamiętam ich wszystkich - Pan Stryjek - mistrz robienia rzeczy niemożliwych i
              jak głosił napis - tylko cuda zajmują nam nieco więcej czasu :-))
              Koniec szkoły to 1988r - studniówka na koniec i ja w pierwszej parze z Dyr.
              Sacewiczem :-))
    • Gość: czar Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! IP: 80.72.38.* 29.12.04, 13:56
      taa Stryjek byl niesamowitym nauczycielem, Cichockiej milo nie wspominam...
      • Gość: agata Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:18
        Cichocka to rura, mam 41 lat, jestem wychowawcą i twierdzę, ze Cichocka to rura, Stryjek - cudo, miło wspominam Kostrzyńską, Żukowską (była zastępcą dyrektora zanim nastał Sacewicz, potem chyba nawet krótko dyrektorem - chyba najlepsza nauczycielka jaką dane mi było poznać
        • roody102 Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! 29.12.04, 23:48
          Czy naprawdę uważacie, że forum internetowe, to miejsce, w którym należy pisać
          w ten sposób, z nazwiskami o ludziach, nawet bardzo nielubianych?
          • patryg1 Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! 29.12.04, 23:56
            Dla mnie take tematy wogóle są żałosne, no ale każdy robi to co lubi
            • roody102 Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 162 !!! 30.12.04, 04:35
              Mnie też to trochę męczy. Rozumiem jeszcze wpaść, dać znać z nadzieją, że się
              odezwie jakiś dawno nie widziany znajomy, pół biedy jak ktoś wspomni nazwiska
              nauczycieli, ale wylewanie z siebie jakiś zadawnionych żalów do nauczycieli, z
              których większość pewnie dawno już na emryturze jest to dla mnie żenada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka