Gość: qqq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:55 ciekawe jak sie dzis udal tradycyjny zoliborski obrzed zadymiania stacji metra ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borys Dziekuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:30 Ahoj! Dziekuję - dałeś mi kilka chwil dobrego rechotania! Nowa, świecka tradycja zadymiania stacji metra? Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zadymianie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.03.05, 09:26 no wlasnie, tez jestem bardzo ciekawa jak sprawy sie maja, a tu od dwoch dni milczenie :( czy ktos cos wie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: zadymianie 18.03.05, 09:45 To tylko chwilowe, przelotne trudności - Hydrobudowa ma za mało dymu ;)))... Dym zostanie dostarczony w najbliższym terminie, zapewne jeszcze przed Wielkanocą i już na Dzień Dziecka - góra Zielone Świątki - przekonamy się, że brak nam tych kilku tradycyjnych, ciepłych słów w Stołecznej na temat codziennych akcji przeciwpożarowych... Nie wiem doprawdy, jak sobie z tym poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: zadymianie 18.03.05, 10:14 Tak tak, ale co będzie, jeśli z dostawą dymu będą chcieli czekać aż do ogni nocy swiętojańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jota.40 Re: zadymianie IP: *.chello.pl 18.03.05, 10:51 Święty Florianie, pomóż!... Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: zadymianie 18.03.05, 11:48 A kiedyż to jest świętego Floriana? nie 4 maja?? To jeszcze poczekać przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgore_trout Re: zadymianie IP: *.chello.pl 18.03.05, 22:51 moze prezydent Kaczyński mowiac o tym ze metro ruszy na sylwestra wcale sie nie pomylil, bo chodzilo mu o przyszlego. Toby mozej mialo jakis zwiazek z zadymianiem... Odpowiedz Link Zgłoś