Dodaj do ulubionych

wędliny w Hali marymonckiej

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 12:36
Byłam wczoraj na dziale drobiowym bo chciałam kupić suchą krakowską drobiową,
ale jakoś nie pasowało mi bo się błyszczała i niektóre kiełbaski miały jakby
potłuszczone etykiety. Nie wiem moze jestem przewrażliwiona po aferze
Constaru, ale wydaje mi sie, że była odświeżana. A jakie wy macie zdanie,
przyznam, że nie kupowałam tam nigdy wędlin wiec nie bardzo mogę się
wypowiadać.
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Okropne... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 17:19
      jak mozna jeść taką sztuczną wędlinę jak np ta z Constaru, ja kupuje tylko w
      budce z wędlina staropolską albo na bazarku na wolumenie prawdziwą wędlinę.
      Polecam bo cenowo nieraz te reklamowane w telewizji sa droższe a w smaku do
      pięt nie dorastają naturalnym wedlinom.
      • Gość: jakoś Re: Okropne... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 17:44
        A możesz coś bliżej gdzie na wolumenie. Ja nie jadam wędlin z Constaru i wogóle
        żadnych pakowanych a tą krakowską drobiową bardzo lubię jest pyszna. Zwykle
        kupuję u Stokłosy na Solidarności( pyszna wędzonka krotoszyńska )ale wczoraj mi
        było nie po drodze i zajrzałam do hali i nie kupiłam w opisanych powodów.
        • Gość: madzia Re: Okropne... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 19:24
          W kazdy wtorek i piatek przyjezdzaja sprzedawcy wiejskich wedlin jest ich kilku
          w roznych miejscach, trzeba przyjsc wczesnie bo klientow nie brakuje poza tym
          po stronie gdzie sprzedaja praktycznie tylko mieso tez maja wedliny wiejskie.
          A w tygodniu (od piatku do soboty)polecam budke wedliny staropolskie na ul
          Schroegera przy skalbmierskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka