Dodaj do ulubionych

Siłownia, gdzie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:16
Poszukuję siłowni na Bielanach, najlepiej w okolicach Żeromskiego,
Broniewskiego, Wólczynskiej. Czy możecie coś polecić?
niestety nie jestem z Bielan i nie bardzo orientują się w gdzie co jest.
Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Siłownia, gdzie? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 19.07.05, 21:43
      może tu:
      www.nastula.pl/njfc.htm
      • Gość: MartaS Re: Siłownia, gdzie? IP: *.crowley.pl 20.07.05, 09:47
        A powiedz mi prosze Beato czy chodzilas do tego klubu? Tez poszukuje jakiegos
        ciekawego miejsca do "poruszania sie" no ie ten klub jest b. blisko mnie.A moze
        ktos inny ma juz wyrobiona opinie na temat tego klubu???
        • Gość: Beata Re: do MartyS IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 20.07.05, 10:00
          nie, nie znam tej siłowni.
          Moja znajoma chwali siłownię na Gwiaździstej 27, ale to już dalej od Ciebie.
          A może ta znana (chociaż nazwy nie pamiętam ;-) na AWF?

pozdr. B.
          • Gość: Beata Re: do MartyS + Bobiego IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 20.07.05, 10:02
            był taki wątek w 2002 r.
            Marto, są też info nt. siłowni Nastuli.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=3513815&a=3513815
            pozdr. B.
            • Gość: MartaS Re: do MartyS + Bobiego IP: *.crowley.pl 20.07.05, 11:22
              Dzieki wielkie. A mozesz mi jeszcze podpowiedziec gdzie jest AWF na Zoliborzu?
              • zoskaanka Re: do MartyS + Bobiego 20.07.05, 11:29
                AWF jest na Bielanach, na Marymonckiej
                • Gość: Beata Re: do MartyS + Bobiego IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 20.07.05, 11:30
                  AWF - Marymoncka 34,

pozdr. B.
                  • Gość: marti_79 Re: do MartyS + Bobiego IP: *.weil.com 20.07.05, 13:26
                    polecam tez fitnessland - jest na skrzyzowaniu reymonta i broniewskiego
                    www.fitnessland.waw.pl
                    do nastuli chodzilam, jednak przerazal mnie smrod w szatniach i nieprzyjemna
                    recepcjonistka
                    • Gość: rtomik Re: do MartyS + Bobiego IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:41
                      wszzystkie silownie opisane to lipa
                      najlepszy jest Gladiator na rogu Kasprowicza/Al.Zjednoczenia
                      Silownia zalozona w 1982r.
                      Spedzilem tam kilka dobrych lat
                      polecam
    • agatata Re: Siłownia, gdzie? 24.10.05, 22:58
      Świetny klub fitness to Lavenda przy ul. Lisowskiej 26 lok.1 - tel. 865 14 30.
      Są tam różne zajęcia - hi-low, TBC, pilates, joga, i wiele innych a przy
      okazaji można skorzystać z gabinetu kosmetycznego lub masaży.
    • Gość: paul Re: Siłownia, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:54
      K2 na rogu Kasprowicza i Podczaszyńskiego, mała, ale sympatyczna atmosfera i
      bez szpanu, chodziłam kilka lat, na AWF na Marymonckiej nie ma jyż tej znanej
      tzn. Magnum ale bielański klub karate przeją ten budynek teraz mają dwa i jest
      sporo zajęć sportowych oprócz sztuk walki www.karatebielanski.com.pl
      • Gość: paul Re: Siłownia, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:58
        www.centrumkulturyfizycznej.pl
        • Gość: weka Re: Siłownia, gdzie? IP: *.acn.waw.pl 26.10.05, 14:29
          siłownia na Czechowej czy Petofiego, nie znam dokładnego adresu. To jest tam
          gdzie biblioteka, sklep, apteka, w takim pawilonie na samym dole, koło stawów
          na osiedlu koło leclerca.
          • Gość: leszek Re: Siłownia, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:09
            Polecam fitness club ls na Gwiaździstej 27,kameralny klub z profesjonalnym
            instruktorem,ceny przystępne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka