iod 22.07.05, 18:35 Jak się tam mieszka? Bo moi znajomi straszą, że niebezpiecznie???? a mnie z "oglądu" bardzo się podoba. Mniej ceny. Może możecie coś na ten temat napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vww Re: Młociny??? 22.07.05, 19:40 Bez obaw. Ta niebezpieczna "elyta" już wymarla, zapiła się na śmierć. I już jest cisza i spokoj. Zlikwidowali baraki z "wysiedleńcami" z mieszkań komunalnych na Heroldow. Skończylo się zbieranie zlomu w Hucie. Sielanka. Nigdy jeszcze nie bylo tu tak spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirosław7 Re: Młociny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:47 Mieszkam tu ponad 40 lat.Bezpiecznie było tu zawsze. Kiedys była to totalna wiocha, obecnie nie ma chyba lepszego miejsca do zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Młociny??? 22.07.05, 21:16 dziękuję za odpowiedzi. Mnie i mojemu mężowi bardzo spodobały się Młociny kilka lat temu, właściwie zaraz po sprowadzeniu się do Łomianek. Tylko te okropne opinie niektórych znajomych, właśnie z Łomianek, gdy tylko wspomnę, że szukamy domu na Młocinach. Może po prostu zazdrość? Albo zwykła głupota... Odpowiedz Link Zgłoś
h108 Re: Młociny??? 25.07.05, 11:51 Malenka rada: prosze tylko sprawdzic, czy przyszle mieszkanie nie bedzie za blisko Trasy Mostu Polnocnego, ktora jest tam planowana. Pojedzie nia do cala Bialoleka i Tarchomin, wiec bedzie tego sporo. Mape planowanej TMP moge wyslac mailem lub lepiej wrzuce ja dzis na strone do dzialu mapy. Poza tym Mlociny to bardzo przyszlosciowa lokalizacja, glownie ze wzgledu na metro. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Młociny??? 25.07.05, 13:58 Dzięki wielkie za info. o moście. Niby wiedziałam, ale jakoś mi umknęło. Nie ma jak "forumowicze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRUKARZ Re: Młociny??? IP: 193.111.166.* 25.07.05, 11:41 Młociny są super! Tylko te ceny. Odpowiedz Link Zgłoś