igor1961 22.11.05, 14:55 TU MOŻECIE UDZIELAĆ SWOICH OPINII O LASKU BIELAŃSKIM !!! JAK GO OCENIACIE I WYPISZCIE JEGO PLUSY I MINUSY !!! pOZDRAWIAM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ska Re: LAS BIELAŃSKI IP: 212.160.156.* 22.11.05, 15:31 odblokuj capslock!!! powtarzam: odblokuj capslock!!! p.s. lasek bardzo lubimy, choć ma swoje plusy i minusy ;-) plus to dużo drzew, minus - za dużo aut w okolicach pewnej szkoły wyższej Odpowiedz Link Zgłoś
marakesz13 Re: LAS BIELAŃSKI 22.11.05, 18:24 Bardzo lubię Lasek Bielański, ale niestety zdarzają się napady. W zeszłym miesiącu bandziory ukradli torebkę mojej koleżance, która wracała z uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
nascendi Re: LAS BIELAŃSKI 23.11.05, 11:00 A można wiedzieć, jakiegoż to wilka z tego lasu zamierza kolega wywołać? Wszak opinii niemało tu już wyrażono, o czym przekonają wyniki wyszukiwania. Powtarzać się w tej kwestii zwłaszcza mnie chyba nie wypada. Oprę się łatwej pokusie, bo limit nudziarstwa na 2005 mam wyczerpany. Może w styczniu... Odpowiedz Link Zgłoś