honka-skarbonka 03.02.06, 18:03 Witam serdecznie! Poszkuje, niekoniecznie na Bielanach, dobrego ortopedy, laryngologa i naczyniowca (żylaki). Bede wdzieczna za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roody102 Re: poszukuje dobrego... 03.02.06, 20:01 Fortepiany, żylaki, ptaki znad Wsiły... nie macie wrażenia, że nam się tu taki trochę pchli targ zrobił? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: poszukuje dobrego... 04.02.06, 18:27 A masz coś przeciwko? Mieszkańcy Żoliborza maja tuż obok Wisłę i zdarza się tam jakąś faunę zobaczyć, jest szkoła muzyczna, więc i fortepian nie powinien dziwić, Żoliborzanie to normalni ludzie i zdarza się im chorować, a że ze spoleczną służbą jest jak jest szuka się pommocy na forum. Pchli targ? Za młody jesteś widać, żeby pamiętać, że pchli targ, tzw. perski jarmark był kiedyś na Wolumenie, czyli właśnie na Żoliborzu (kiedyś Bielany były zaliczane do Żoliborza). Nie czepiaj sie więc Rudy, bo nie masz racji. Żoliborz to nie tylko historia i westchnienia, to żywa część dużego miasta i forum jest po to, by sie konsultować, by sobie pomagać i wymieniać doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepus42 Re: poszukuje dobrego... IP: *.chello.pl 04.02.06, 18:58 Ludzie miejcie litość!! Niedługo usłyszę,że Wólka Węglowa też jest na Żoliborzu. To kiedyś to nazywało się Warszawa Północ a nie Żoliborz. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: poszukuje dobrego... 04.02.06, 19:21 Przez wiele lat okolice Wolumenu (i nie tylko) administracyjnie należały do dzielnicy Żoliborz: www.trasbus.com/planywarszawy/1958/5130.jpg www.trasbus.com/planywarszawy/1974/2311.jpg www.trasbus.com/planywarszawy/1989/1989_24.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepus42 Re: poszukuje dobrego... IP: *.chello.pl 04.02.06, 20:25 Może wiesz skąd mi się wzięła ta W-wa Północ? Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: poszukuje dobrego... 04.02.06, 20:38 Tak, to był Żoliborz przez wiele lat i do tej pory wielu mieszkańców obecnej dzielnicy Bielany z przyzwyczajenia używa tej nazwy mówiąc o swoim miejscu zamieszkania. Nie mam zielonego pojęcia skąd Ci się wzięła "W-wa Północ". Nigdy nie słyszałam takiej nazwy na te rejony W-wy. Może z nazwą cmentarza to skojarzyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: poszukuje dobrego... 05.02.06, 15:49 Przeciwko nie, tylko bym temu jakieś ramy nadał... Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: poszukuje dobrego... 05.02.06, 19:06 roody102 napisał: > Przeciwko nie, tylko bym temu jakieś ramy nadał... No, najlepiej palisander ze złoceniami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: poszukuje dobrego... 04.02.06, 19:03 Mnie tam to nie przeszkadza - zawsze się można czegoś ciekawego dowiedzieć i skorzystać z porad sąsiadów w różnych sprawach. Wszystko oczywiście w granicach normy. Jeżeli nie zakłada się 10 wątków na ten sam temat, to chyba nie ma w tym nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: poszukuje dobrego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:44 Z laryngologiem to nie przelewki. Polecam Ci tego ktory mnie uratowal w ostatnim momencie przed utrata słuchu ( po wizycie w przychodni u pani doktor, która nic nie zobaczyła). Sławomir Marcinkiewicz Elbląska 65 m 15. tel. 669 47 38 Baaardzo polecam. To co prawda Żoliborz ale na krańcu, bo zaraz koło Elei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepus42 Re: poszukuje dobrego... IP: *.chello.pl 04.02.06, 19:01 W przychodni na Krasińskiego 16 przyjmuje znany naczyniowiec prof.Noszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
honka-skarbonka Re: poszukuje dobrego... 04.02.06, 19:40 dziekuje bardzo za pomoc jesli maja jeszcze Panstwo namiary na ortopede - bede wdzieczna za info poza tym dziekuje za wsparcie zupelnie nie rozumiem podejcia opiekuna forum ale moze nie mi rozumiec...:) jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: poszukuje dobrego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:44 aha, jeszcze jedno, podałam adres prywatnej praktyki ale jesli interesuje Cie tylko publiczna służba zdrowia, to z tego co pamietam chyba jest lekarzem szpitala bielańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
honka-skarbonka Re: poszukuje dobrego... 05.02.06, 00:02 a co do naczyniowca - to bardziej szukam praktyka owszem, prof. Noszczyk jest podobno swietny ale... szukam takiego lekarza, ktory przeprowadzal duuuzo operacji i jego pancjenci go polecaja Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: do a 05.02.06, 12:51 Dr Noszczyk jest z całą pewnością świetny i przeprowadzał duużo operacji - ma jeden minus, jest bardzo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loanka Re: poszukuje dobrego... IP: *.chello.pl 05.02.06, 13:06 Czy możesz podać adres tej przychodni ?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś