IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 17:29
jest ktoś, kto tam chodził?
Obserwuj wątek
    • braenn Re: SP 162 28.03.03, 11:59
      tak, ja! wciaz bardzo dobrze to wspominam
      • Gość: isska Re: SP 162 IP: *.acn.pl 09.04.03, 08:01
        Ja chodziłam :-))))))))).
        Skończyłam tę szkołę w 1988r. To były świetne lata, niezapomniane chwile i nie
        raz bardzo ciepło je wspominam. Wspaniała kadra, super ludzie, było naprawdę
        miło i beztrosko.

Pozdrawiam.
    • Gość: agata Re: SP 162 IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 22:12
      No to tak, ja kończyłam 10 lat wcześniej, potem chodziłam do DWLot, isska, jak wyśledziłam do Lelewela.
      Najmilej wspominam pania Kostrzyńską (od historii), teraz jest dyrektorem innej sp. i panią Michalik od geografii. Była niezwykłej urody i dobroci.
      Przezylam tam wiele wzlotów i wiele upadków, i pierwszą miłość naturalnie, nie wiem co się z nim dzieje, nawiasem mówiąc. Nie mieszkam teraz w Warszawie.
      Odnośnie zagadnień, jak to mówia merytorycznych, w pamięci zostal mi głównie życiorys Domeyki, czym do dzisiaj potrafię wywołac pewne wrażenie. Innej wiedzy raczej mi nie wpojono.
      Pozdrawiam
      A, jak się tu pokaże niejaka Smaga niech się odezwie na a.sochaczewska@wp.pl (albo kto inny, dawniej nazywałam się bednarek).
      • _jana Re: SP 162 10.04.03, 11:22
        Chodzi o Ankę Smage?
        Nie znam,ale znam ze słyszenia od kogoś.
        Ale z tym kimś też nie mam kontaktu.
        Sorry...
        Ale zaraz.Mam z kolei inna znajomą harcerkę-podpytam przy okazji,ok?
        • Gość: agata Re: SP 162 IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 13:44
          nie o nią, ale to też dobrze, bo malgośka to starsza siostra anki, jakieś 8 lat różnicy, też harcerka, dzięki ci bardzo.
          gośka była moją przyjaciółką, choć żarłyśmy się jak to zwykle w tym wieku, straciłam z nią kontakt, ja teraz mieszkam na wsi i nie bardzo mam możliwość jakichś ruchów poza internetem
          jeszcze raz dziękuję
          agata
    • _jana Re: agato 10.04.03, 18:48
      napisz do mnie na priv
      dam ci telefony jakie spisałam z ksiazki telefonicznej
      a ktore są prawdopodobne
      a jak spotkam te dziewczynę to też spytam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka