inqa 25.04.06, 00:18 Czy u Was (nieszczęśnie związanych z UPC umową)równie często są wielogodzinne przerwy w swiadczeniu usług ? Niemożliwe, że jestem jedyna ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katmoso Re: UPC 25.04.06, 10:18 u mnie zdarzyło się to po raz pierwszy w tym roku w niedzielę wieczorem. wczesniej, w zeszłym roku jeden dzień nie miałam internetu. niedzielna przerwa wywołała u mnie prawie palpitacje serca, bo wiem już co to znaczy przez pól roku użerać sie z niemogącymi niczego załatwić paniami z ich infolinii. na szczęscie wtedy dotyczyło to nie przysyłanych rachunków, podczas gdy internet działał sobie normalnie. a jak często Ci się zdarzaja te przerwy? i jak to tłumaczą w serwisie? Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: UPC 25.04.06, 10:51 Wielogodzinne - nie. Zdarzyła mi się ostatnio awaria i też dostałam palpitacji - to było w zeszłym tygodniu. Ale problem zniknął po godzinie chyba. Mam wrażenie, że u Ciebie to musi być indywidualna sprawa - może jakieś złe podłączenie? modem? Odpowiedz Link Zgłoś
inqa Re: UPC 25.04.06, 12:13 W minionym tygodniu były minimum 3 przerwy ( każda ok. 3-4 godzinna). Każdorazowo, gdy dzwoniłam po info do UPC, witało mnie nagrane "przemówionko" o tym, że mają awarię i jest ona usuwana. Znaczyłoby to, że nie jestem jedyną,a awaria dotyczy sporej grupy abonentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: UPC IP: 87.207.198.* 25.04.06, 12:25 oczywiście że nie jesteś jedyna. w niedzielę połączenie siadło mi rano, potem pojawiło się na kilka godzin, siadło po poł. i pojawiło się w środku nocy. a wcześniej w tygodniu siadło na cały dzień czy nawet dłużej. jakiś tydzień czy 2 wczęsniej była podobna akcja. ale ja mam upc trzeci już chyba rok i wydaje mi się, że wcześniej nie było w ogóle takich awarii. a dzwonienia na wszelakie infolinie unikam jak ognia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:02 przez rok jak mam UPC zdarzyla sie 1 powazna awaria (nie bylo neta wiele godzin).A tak to może kilka razy nie działało parę minut. Odpowiedz Link Zgłoś