Dodaj do ulubionych

znaleziono wczoraj pieska na Popiel/Kras.

IP: 217.116.110.* 03.12.06, 13:53
piesek (sredniej wielkosci samiec) nie jest mlody, byl w szelkach, wsiadl do
tramwaju na skrzyzowaniu Popieluszki/Krasinskiego wczoraj po poludniu,
przygarnela go pani z Ochoty, ktora chodzi teraz po parku na Sadach i szuka
poprzedniego pana tego pieska. Piesek jest podpalany, ma dosc dlugie
futerko,jest raczej delikatnej budowy, uszka nie stojace. Byc moze piesek
jest mieszkancem strony "przykoscielnej", bo chyba tam byl widywany! Kontakt
hmmm...pani ma wywiesic karteczki na Sadach i przy kosciele, ale w razie
czego poprosze o odpowiedz tutaj!
Obserwuj wątek
    • malgoraptor Re: znaleziono wczoraj pieska na Popiel/Kras. 03.12.06, 19:52
      Bardzo proszę o kontakt! Wczoraj zaginął mój pies - sądząc z opisu -
      identyczny. Kajtek zaginął na Pradze, ale ponieważ nie boi się jeździć
      tramwajami, moze być w tej chwili wszędzie. Mój telefon 0-607-135-414.
      • malgoraptor Re: znaleziono wczoraj pieska na Popiel/Kras. 03.12.06, 19:58
        Dodam, że pies ma na imię Kajtek, Kajtuś, jest kastratem i ma ok. 8 lat.
        • Gość: yboty Re: znaleziono wczoraj pieska na Popiel/Kras. IP: 217.116.110.* 04.12.06, 07:38
          Juz sa ogloszenia w okolicy spacerow pieska - pani z nim chodzi na spacery
          tutaj kolo kosciola. mam nadzieje, ze zauwazy! (swoja droga jako wlascicielka 2
          psow mam male pytanie: szelki okay a SMYCZ?????gdzie jest smycz???). Ten pies
          nie mialby szans gdyby nie ta pani i internet, czyli moja obsesja na tle psow
          zagubionych!!! Ehhh....ludzie, nauczcie sie unieszczesliwiac swoje psy smycza -
          lepsze to niz takie sytuacje...niemniej jednak zycze powodzenia
        • malgoraptor Re: znaleziono wczoraj pieska na Popiel/Kras. 04.12.06, 07:51
          Yboty, domyślam się, że nie masz kontaktu do Pani z Ochoty. Byłam dziś o
          świcie, powiesiłam 30 karteczek na Sadach i na skrzyżowaniu
          Popiełuszki/Krasińskiego, ale sama widzę, że to tyle co nic, prawie ich nie
          widać. Po pracy pojadę i powieszę więcej - bardzo proszę, gdyby ktoś spotkał tę
          Panią albo znalazł Jej ogłoszenie - łapcie kontakt!!
          Dziękuję za wszelką pomoc - Smutna Pani Kajtka
    • Gość: malgoraptor Kajtek odnaleziony!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:45
      Kajtek już w domu, w zadziwiająco dobrej formie. Chyba nie do końca zdaje sobie
      sprawę z tego, co się stało. Moje pojawienie się u Pani z Ochoty przyjął
      radośnie, ale jako coś naturalnego, w końcu pani zawsze się zjawia, trzeba
      tylko poczekać...

Chcę bardzo podziękować wszystkim osobom, które dzwoniły do mnie z informacjami
      o psie. Tylko dzięki Wam go odnalazłam. Wszystkie ślady wskazywały na Sady
      Żoliborskie i byłam tam dziś trzy razy: za trzecim razem zadzwonił TEN telefon.

I szczególnie Tobie, Aga, za życzliwość i czas, poświęcony mojemu kundelkowi.
      Pozdrawiamy serdecznie - Kajtek i Małgorzata
      • Gość: Agnieszka brisse Re: Kajtek odnaleziony!! :))) IP: *.orange.pl 05.12.06, 12:31
        :))))))))))))))))
        ehhh...od tego wlasnie sa ludzie "pozytywnie pieprznieci" :) tacy jak my.
        Kajtus to uroczy futrzak, szkoda ze mieszka z Pancia taaak daleko:(
        ale na pewno dolacza do naszego grona przyjaciol
        Zoliborzanie jak zwykle okazali sie wspaniali...choc jakis "wrrr bandzior wrrr"
        chodzil i zrywal ogloszenia - mam nadzieje ze zlo (tak jak i dobro) zawsze
        wraca w takiej czy innej formie. Wszystkim Wam z serca dziekujemy za
        przeklejanie watkow i pomoc w namierzaniu zainteresowanych osob:)

zapsieni z Sadow Zoliborskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka