Gość: M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:57 No i wali sie koncepcja, ze cala Warszawa jest za PO i, ze wszyscy mieli dosyc. Wlochy, Praga, Wawer, teraz Zoliborz. Jak bufetowa pokaze co potrafi takich dzielnic bedzie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiStolet Ale nie małego, dlaczego nie kogoś innego Wojtek? IP: *.chello.pl 11.01.07, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Żoliborz - Westerplatte PiS-u? IP: *.chello.pl 11.01.07, 18:13 no i? Westerplatte czy Waterloo PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
krzad Re: Żoliborz - Westerplatte PiS-u? 14.01.07, 15:24 a może Termopile? Tam wybili wszystkich co do nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytst Re: Żoliborz - Westerplatte PiS-u? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.07, 18:26 Myślę, że wyborcy mieli dosyć "rządów" PISu dlatego głosowali na PO. A, że PO to po prostu PIS-bis tego niestety wyborcy nie dostrzegli w porę. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Żoliborz - Westerplatte PiS-u? 11.01.07, 19:45 >Rozłamowcy z PO na razie niech chcą oficjalnie potwierdzić swoich zamiarów. >Przyznają, że liczą się z tym, że za >poparcie burmistrza z PiS zostaną wyrzuceni z partii. No i Hurrrrraaaa!!!!! A nie mówiłam? Oni zawsze do tego PO nie pasowali. Smutne tylko, że to wszystko teraz, kiedy na ich plecach z palcem w bucie weszli do Rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Ale o co chodzi? IP: *.acn.waw.pl 11.01.07, 20:47 Przecież burmistrza nie odwołano. Jaja ktoś sobie robi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilson Re: Ale o co chodzi? IP: 216.240.133.* 11.01.07, 21:05 Ale chciano odwołać ino szabelek nie starczyło. Tak to bywa. Efekt z tej bitwy tylko taki, że wiadomo kto z kim gra w Radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoliborzanin Gdzie Westerplatte a gdzie polityczne przepychanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:21 Ja bardzo proszę, żeby w kontekście żenujących przepychanek trzeciorzędnych działaczy nie przywoływać symbolu _prawdziwego_ patriotyzmu, bohaterstwa i męczeństwa za Ojczyznę jakim jest Westerplatte. Wstydź się, Gazeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: Gdzie Westerplatte a gdzie polityczne przepyc IP: *.greennet.org.pl 11.01.07, 21:54 >>Działacze PiS zacierają ręce z zadowolenia. Do Żoliborza podchodzą ambicjonalnie. To na terenie tej dzielnicy wychowali się bracia Kaczyńscy. Szef warszawskiego PiS Wojciech Dąbrowski mówi, że Żoliborz to jego Westerplatte. Wygląda, że Gazeta tylko zacytowała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoliborzanin Re: Gdzie Westerplatte a gdzie polityczne przepyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:03 Gość portalu: kafar napisał(a): > Wygląda, że Gazeta tylko zacytowała ... ale czy koniecznie trzeba powtarzać każdą bzdurę i to w tytule?? Jola z Dywit porównuje Leppera do św. Maksymiliana Kolbe ale na szczęście ten "news" nie trafił na nagłówek :-/ Dla ciekawych, zbieraczy osobliwości (nie mylić z osobowością): serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,3380928.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Gdzie Westerplatte a gdzie polityczne przepyc 11.01.07, 23:20 Lepper jest przesladowany bardziej, bo agencyjne panienki nie mówiły pogardliwie na św. Maksymiliana "Dziad" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak I znów PiS razem z chłopakami od PISkorskiego!!! IP: *.cua.edu 12.01.07, 01:17 Tak trzymać. Jeszcze sobie dobrali chłopaków od Gieleckiego... Super! Szkoda, że Tyszkiewicz "głowę stracił", bo chęcią by się przyłączył do starej paczki. Gratulacje panie Dąbrowski! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: I znów PiS razem z chłopakami od PISkorskiego 12.01.07, 01:46 skutecznośc - jak niedawno mówil odnowiony moralnie Dąbrowski, skuteczność - czyli powrót na fajna posadke burmistrza, która stracił ale jak dotąd to chyba nieskuteczność, bo powrót ciagle w trakcie realizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan PiS na Żol. = LPR IP: 195.8.220.* 12.01.07, 09:06 prosze nie zapominać, że na Żoliborzu ludzie, którzy weszli do Rady jako PiS to tak naprawdę LPR!!! Wiedzieli doskonale, że pod szyldem LPR tym bardziej nie mieli szans. Smitne to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POkurcze i SLD Tylko dwóch, pacanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Tylko dwóch, pacanie. IP: *.chello.pl 13.01.07, 12:29 Sam jesteś pacan! I nie musisz innych obrażać na forum. Widać, że jesteś jak ten cały z...rany pis, lpr, rydzyki itd. Potraficie tylko obrażać innych, w imię miłości bliźniego i jako praktykujący katolicy! Cały żoliborski LPR startował jako pis i to jest fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiStolet w akcji! Dostało się dwóch, patalasie złamany. IP: *.chello.pl 14.01.07, 14:15 Odpowiedz Link Zgłoś
kamele Re: Żoliborz - Częstochowa PiS-u i miernot 15.01.07, 00:57 Witam, miałem zaszczyt poznać poprzednią Radę Dzielnicy Żoliborz. Sytuacja podobna jak w innych Dzielnicach Warszawy. Większość to miernoty i ludzie, którzy pod płaszczykiem żoliborskiej inteligencji wypowiadają poglądy rodem ze Średniowiecza. Jak wszyscy prawicowcy opętani manią prześladowczą, ich aktywność ogranicza się do bełkotu, z którego mało wynika. Większość energii pochłania tropienie niewidzialnego wroga. Retoryka naszych Radnych, to nowomowa braci Kaczyńskich, która niestety jest tanią podniętą, ale raczej dla mało zorientowanych. Walka z układem wciąż się toczy. Lecz układem jest dziś PiS - szkodnik. Obserwator życia politycznego na Żoliborzu, ale i całym kraju jest kompletnie zdezorientowany: kto, co, z kim, dlaczego. W tym jest metoda - czym więcej zamieszania, tym łatwiej się ukryć i przezimować kolejne 4 lata :( A może ktoś wie, czy będą zmiany Dyrektorów podległych placówek ? Żoliborz jest podwórkiem braci Kaczyńskich, wyalienowanych, trzymanych pod kloszem frustratów i ich naśladowców. Żyje jescze kilka osób, którzy chodzili z braćmi do szkoły. Widać, że traumatyczne dzieciństwo, gdzie nie było miejsca na kolegów, grę w piłkę i młodzieńczego polotu, odbija nam się czkawką, a najbardziej ucierpią przyszłe pokolenia. KOCHAJCIE DZIECI SWOJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiStolet w akcji! Ale co ty bredzisz czerwono-różowa ciotko, nikt IP: *.chello.pl 16.01.07, 12:39 tego nie czyta - z wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
kamele Re: Ale co ty bredzisz czerwono-różowa ciotko, ni 16.01.07, 23:50 Może masz inne spostrzeżenia. Proszę więc o kontrargumenty, a nie epitety i oskarżenia. Przecież mnie nie znasz !!! Zachowanie jakie prezentujesz, tylko potwierdza moją poprzednią wypowiedź. Szkodzisz i mącisz wodę, zamiast podjąć merytoryczną dyskusję. Jak trudno ustosunkować się nieprzychylnej opinii, wtedy najlepiej wyzwać od: komuchów, różowych, łże-elit, SB, UB, Żydów, cyklistów, no i układu, który czai się za każdym rogiem. Brak słów. KOCHAJCIE DZIECI SWOJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Żoliborz - Częstochowa PiS-u i miernot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:49 Rozumiem że jesteś z opozycji która głosi a nawet krzyczy o tolerancji dla innych poglądów wyznać zapatrywań na świat. Gdzie w tym wszystkim wolność do popierania programu PIS-u? Czy Twoje stwierdzenie cyt. Żoliborz jest podwórkiem braci Kaczyńskich, wyalienowanych, trzymanych pod > kloszem frustratów i ich naśladowców. nie jest czasem formą obrażliwą? Na jakiej podstawie sądzisz, że ja jako wyborca PIS-u jestem naśladowcą frustratem itd. trzymanym pod kloszem??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamele Re: Żoliborz - Częstochowa PiS-u i miernot 17.01.07, 18:43 Nie jestem z opozycji ! Nie należę do rzadnej partii i nigdy nie należałem. Nie jestem rózowym, niebieski, czerwonym, czy jeszcze Bóg wie kim! Nawet kiedyś byłem całym sercem z PiSem i na nich głosowałem. Jednak zawiodłem się na tej partii, w której co innego się mówi, co innego myśli, a co innego robi. W której na stanowiska desygnuje się miernoty, bez wykształcenia i przygotowania, a zwalnia specjalistów pod byle pretekstem (najczęściej, że są z jakiegoś niewidzialnego układu). To jest szkodliwe dla Polski ! Przepraszam, jeśli kogoś obraziłem. Nie było to moim zamiarem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś