Gość: mała Re: Co budują na rogu Kochanowskiego i Powst.Śląs IP: *.chello.pl 04.07.03, 16:57 Sorki, na rogu CONRADA i Powst.Śląskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chianti Re: Co budują na rogu Kochanowskiego i Powst.Śląs IP: *.acn.waw.pl 04.07.03, 16:58 Podobno salon samochodowy FIATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Co budują na rogu Kochanowskiego i Powst.Śląs IP: *.chomiczowka.net.pl 06.07.03, 10:20 A ja słyszłam, że nowy sklep - Lider Price. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IK Re: Co budują na rogu Kochanowskiego i Powst.Śląs IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 20:14 Mnie się zdaje, że słyszałam, iż tam powstaje sklep discount Lidl. Niedaleko niego stoi zresztą taka duża, niebieska reklama tej firmy, informująca że wkrótce otwarcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Co budują na rogu Kochanowskiego i Powst.Śląs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 06:35 Stacja obslugi samochodow, jest tablica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Slep LIDL IP: *.studiokwadrat.com.pl 10.07.03, 11:10 Potwierdzam - sklep LIDL. Stoją już bilboardy reklamujące go - jeden na płocie szkoły przy Conrada, drugi na ul. Maczka (nowe przedłużenie Powązkowskiej). Odpowiedz Link Zgłoś