Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 00:00
wiem, ze ten temat juz byl, ale moze ktos mi doradzi dobrego weterynarza w
okolicy Pl. Wilsona. Wiem, ze jest tez lecznica na Gdanskiej, ale nikogo tam
nie znam. Dzieki za podpowiedz.
Obserwuj wątek
    • ddb2 Re: dobry weterynarz 03.03.08, 09:37
      Sprawdz na pl. Inwalidow

• Labrador. Lecznica dla zwierząt

Warszawa, Pl. Inwalidów 10, tel: (0-22) 639-01-69

• Gość: Anna Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:07
        Sprawdze, dzieki, a moze ktos konkretnie? :-)
    • Gość: Grisza Re: dobry weterynarz IP: *.bb.online.no 03.03.08, 16:03
      Nie wiem, czy o to chodzi, ale mamy na Forum Zoliborza, znakomitego
      kolege forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=296&w=76111529&a=76153203lege:
      • Gość: Anna Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:09
        Dzieki. Troche mam problem z wejsciem, ale bede jeszcze probowala.
        • Gość: Grisza To byl zart IP: *.bb.online.no 03.03.08, 20:29
          ale mowiac powaznie jest dobry lekarz b.blisko pl.Wilsona na rogu
          Kniaznina i Tucholskiej.Tamtejszy doktor prowadzi z duzym
          powodzeniem naszego psa i kota.Latwo tez dojechac i zaparkowac
          samochod na Tucholskiej.
          • Gość: fizia Re: To byl zart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 16:19
            Grisza to jest naprawde, nawet pies i kot mu się dobrze prowadzą. To jest
            dopiero ELITA.
            • Gość: agma Re: pytanie IP: *.acn.waw.pl 04.03.08, 18:08
              Grisza, a co to znaczy że pan doktor prowadzi Wam zwierzaki?
              Czy chodzi tylko o zwykłe szczepienia czy odrobaczania czy też
              mieliście szanse na sprawdzenie go w jakichś poważniejszych sprawach?

Jestem bardzo ciekawa, bo nie znam tego gabinetu i chętnie bym go
              sprawdziła, a pytam, bo często dopiero w takich sytuacjach okazuje
              się, czy miły i fachowo się wyrażający pan doktor do czegoś się
              rzeczywiście nadaje.
              Często niestety okazuje się, że nie dość, że wiedzy nie wystarcza to
              czasami nawet nie potrafi pobrać zwierzęciu krwi do badania. Takie
              są przynajmniej moje dotychczasowe doświadczenia w kwestii lecznic
              żoliborskich.

• Gość: Grisza Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.bb.online.no 04.03.08, 18:26
                i wydaje mi sie, ze jest niezly, o ile moge to oceniac od strony
                medycyny ludzkiej.
                • Gość: ddb2 Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.08, 22:33
                  Na Pl.Inwalidow jest swietnie wyposazona lecznica. Jest dobre
                  zaplecze medyczne i rentgen, a to b. wazne.
                  Lekarze potrafia ulozyc psa do zdjecia i potem dobrze je czytaja. A
                  to tez wazne, gdy sa ze zwierzem problemy.
                  • Gość: A Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 09:55
                    Dzieki bdb2 to rzeczywiscie kuszace, jesli jest tak wyposazona lecznica, tylko
                    mam troche daleko. A co myslicie o Schregera? Swietnie sie reklamuja, ale co za
                    tym idzie?
                • Gość: Anna Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 09:48
                  Ja chyba wiem, ktory to jest weterynarz. Takichyba ok czterdziestki, on nam
                  kiedys leczyl zolwia i bylismy zadowoleni, a u mojej znajomej kotki robil
                  sterylizacje i powiedziala (moja znajoma oczywiscie a nie kotka), ze bylo to
                  zrobione swietnie, a wie, co mowi, bo to nie jej pierwszy kot. Wiec dzieki
                  pewnie sie tam wybiore chociaz chyba wolalabym na Gdanska , bo mam blizej.
                  • Gość: agma Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.acn.waw.pl 05.03.08, 12:03
                    Odradzam Schroegera!!!!
                    To właśnie tam wetka nie potrafiła pobrać krwi kotu, tam zgubili mi
                    (!!!) zostawionego w ich szpitalu na leczenie kota, tam również
                    zrobiono zupełnie bezsensowne badanie usg (całe badanie trwało może
                    minutę), musiałam je potem powtarzać u kogo innego narażając
                    zwierzaka na kolejny stres.
                    Jedyne co mogę polecić w tej lecznicy to przyjmującego tam gościnnie
                    kardiologa. Nie jest pracownikiem lecznicy, po prostu wynajmuje tam
                    bodajże raz w tygodniu pomieszczenie, gdzie bada zwierzaki.
                    • Gość: agma Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.acn.waw.pl 05.03.08, 21:36
                      małe uzupełnienie - kardiologa na Schroegera też już nie polecam,
                      wlasnie się dowiedziałam, ze przestał tam przyjmować.
                      • Gość: Anna Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 22:12
                        Hmmmm... to niewiele nam zostaje. :)
                        • Gość: Jowita Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 14:10
                          Szczerze polecam "Animę" na Podleśnej.Uratowali mi szczeniaka, który zjadł drut
                          i przebił otrzewną. Mają rentgen i usg.
                          Poprzedniego psa leczyłam na Schroegera i nie byłam zadowolona.
                          Uważam, że warto udac się nawet dalej, ale do dobrego lekarza. My z sobą też nie
                          idziemy do najbliższego,lecz do sprawdzonego.
                          • verdana Re: Prowadzi i w zdrowiu i w chorobie 08.03.08, 21:50
                            Zupelnie dobry weterynarz przyjmuje na Przasnyskiej, tyle , ze jest
                            to "internista" - nie ma USG, ani rentgena.
                            Ale ciężko chorego psa to on wyciągnąl z zapalenia pluc, a nie
                            specjalistyczna lecznica.
                    • btb Ja mam lepsze doświadczenia ze Schroegera 13.05.08, 20:34
                      Gość portalu: agma napisał(a):

> Odradzam Schroegera!!!!(...)

Chirurg (nazywa się Plasota) dobrze zoperował u mojego psa ogromnego
                      tłuszczaka (wszystko wskazuje, że się już nie odnowi), poradził
                      sobie szybko z zaburzeniami krzepliwości krwi, a poza tym nie wziął
                      pieniędzy za badania kontrolne, bo psa po prostu polubił. Widać
                      zresztą, że w ogóle lubi zwierzaki.
                  • Gość: ams dr Kuźmierski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 02:50
                    Klasa sama w sobie.
                    Polecam.
    • Gość: jotka Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 22:20
      Polecam lecznice na ul. Gdańskiej. Fachowa i tania(!) opieka nad
      pieskiem. Sama chodzę tam od paru lat z moim pupilem. Na Podleśnej
      jest pieruńsko drogo. Na Shroegera zaś nie wszystcy weterynarze są
      dobrzy. Odradzam za to stanowczo lecznice na Klaudyny. Drogo, i
      kiepscy weterynarze. Pani Sumińska ładnie opowiada o zwierzętach,
      ale nie zna się na ich leczeniu.
      • Gość: Anna Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:45
        Dzieki jotka, a masz kogos szczegolnie na mysli?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka