Gość: # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:38 Ostatnio podobno po Żoliborzu chodzą wysłannicy Netii i namawiają do przejścia z TPSA do nich z telefonem stacjonarnym oraz internetem. Czy macie jakąś wiedzę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 20:31 Nie mam wiedzy specjalnie, ale podpisałam z nimi umowę. Ale to ja ich znalazlam, a nie oni mnie. Jeszcze nie wiem , co będzie, ale już dość miałam TP SA i ich gó..ego lifeboxa. Natia kupiła Tele2 i idzie jak burza i póki co nie słyszałam nic specjalnie złego na ich temat. Na szczęście jest już tak, że nie ma monopolisty i możesz zerwać umowę, kiedy chcesz, najwyżej zapłacisz karę (u Netii ok. 120 zł). Jak coś będzie nie tak, to ci dam znać - ale dopiero w kwietniu będę coś na ten temat wiedziała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 20:44 Aniu, wielkie dzięki. A czy może się orientujesz, jak działa internet w netii. Chodzi mi o to, czy się zawiesza itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 22:21 No właśnie ci pisałam, że będę wiedziała dopiero w kwietniu niestety dokładnie w drugiej połowie :( bo dopiero wtedy kończy mi się umowa z TP SA, ale w cenie o jedną trzecią mniej mam zwiększoną szybkość internetu do 50% a usługę na telefon mam tę samą. Umowa z TP SA musi wytrwać do końca, ale całą zmianę przeprowadzi Netia. Umowę z TP SA musisz wypowiedzieć miesiąc przed końcem i właśnie tym zajmie się Netia, bo mnie nie chciało się stać w kolejce, a ja pójdę później oddać lifeboxa. Tak naprawdę jak to działa, będę wiedziała dopiero za kilka miesięcy, ale mam nadzieję, że nie będzie gorzej niż z lifeboxem, który mnie doprowadzał do furii. No cóż - ja zaryzykowałam, więc cię nie namawiam - decyzja należy do ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:07 jeszcze raz bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:05 Mam telefon i internet w netii od 13 m-cy wszystko ok, nie mam żadnego problemu. Z tel i internetu korzystam codziennie, wiec polecam. Ps. tak jak przedmówczyni sama ich znalazłam nikt do mnie się nie zgłaszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 20:39 Asiu, dziękuję. Podpisałam z Netią umowę na tel. Zobaczymy jak na tym wyjdę. Asia, mam jeszcze pytanie o internet, czy się czasami zawiesza i itp. Odpowiedz Link Zgłoś