Dodaj do ulubionych

telefon stacjonarny w netii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:38
Ostatnio podobno po Żoliborzu chodzą wysłannicy Netii i namawiają do przejścia
z TPSA do nich z telefonem stacjonarnym oraz internetem. Czy macie jakąś
wiedzę na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 20:31
      Nie mam wiedzy specjalnie, ale podpisałam z nimi umowę. Ale to ja ich znalazlam,
      a nie oni mnie. Jeszcze nie wiem , co będzie, ale już dość miałam TP SA i ich
      gó..ego lifeboxa. Natia kupiła Tele2 i idzie jak burza i póki co nie słyszałam
      nic specjalnie złego na ich temat. Na szczęście jest już tak, że nie ma
      monopolisty i możesz zerwać umowę, kiedy chcesz, najwyżej zapłacisz karę (u
      Netii ok. 120 zł).
      Jak coś będzie nie tak, to ci dam znać - ale dopiero w kwietniu będę coś na ten
      temat wiedziała :)
      • Gość: # Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 20:44
        Aniu, wielkie dzięki.
        A czy może się orientujesz, jak działa internet w netii. Chodzi mi o to, czy się
        zawiesza itp.
        • Gość: A Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 22:21
          No właśnie ci pisałam, że będę wiedziała dopiero w kwietniu niestety dokładnie w
          drugiej połowie :( bo dopiero wtedy kończy mi się umowa z TP SA, ale w cenie o
          jedną trzecią mniej mam zwiększoną szybkość internetu do 50% a usługę na telefon
          mam tę samą. Umowa z TP SA musi wytrwać do końca, ale całą zmianę przeprowadzi
          Netia. Umowę z TP SA musisz wypowiedzieć miesiąc przed końcem i właśnie tym
          zajmie się Netia, bo mnie nie chciało się stać w kolejce, a ja pójdę później
          oddać lifeboxa. Tak naprawdę jak to działa, będę wiedziała dopiero za kilka
          miesięcy, ale mam nadzieję, że nie będzie gorzej niż z lifeboxem, który mnie
          doprowadzał do furii.
          No cóż - ja zaryzykowałam, więc cię nie namawiam - decyzja należy do ciebie :)
          • Gość: # Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:07
            jeszcze raz bardzo dziękuję.
    • Gość: Asia Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:05
      Mam telefon i internet w netii od 13 m-cy wszystko ok, nie mam
      żadnego problemu. Z tel i internetu korzystam codziennie, wiec
      polecam. Ps. tak jak przedmówczyni sama ich znalazłam nikt do mnie
      się nie zgłaszał.
      • Gość: # Re: telefon stacjonarny w netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 20:39
        Asiu, dziękuję. Podpisałam z Netią umowę na tel. Zobaczymy jak na tym wyjdę.
        Asia, mam jeszcze pytanie o internet, czy się czasami zawiesza i itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka