nuda.a 28.07.09, 11:12 Poszukuje dobrej przychodni lekarskiej,w ktorej chory dobrze jest przyjety, i moze liczyc na prawidlową porade, oraz leczenie, gdyz na wrzecionie 10c to paranoja jest,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_butelka Re: dobra przychodnia lek. na bielanach 28.07.09, 11:26 nuda.a napisała: > Poszukuje dobrej przychodni lekarskiej,w ktorej chory dobrze jest > przyjety, i moze liczyc na prawidlową porade, oraz leczenie, gdyz na > wrzecionie 10c to paranoja jest,pozdrawiam święta racja szczególnie Molak to upierdliwa baba A PANIUSIE z okienka to jeszcze jak za PRL-u wydają numerki według własnego widzimisie a nie tego o której godzinie kto przyszedł i tak społeczność mieszkańców wrzeciona żyje w przeświadczeniu, że przychodnia to miejsce spotkań emerytów, dzie można sobie pogadać o tym jak sąsiad lał wczoraj w nocy swoją żonę. Należy dać łapówkę lekarzowi bo może szybciej wypisze druczek ze skierowaniem do odpowiedniego lekarza lub o stanie zdrowia. A lekarzom w tej przychodni w to graj, może to i nie przyzwoite ale bardzo opłacalne. POLECAM MEDYCYNE RODZINNA w tym samym budynku tylko od Kościoła a od MOLAKOWEJ i jej koleśi jak najdalej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nuda.a Re: dobra przychodnia lek. na bielanach 28.07.09, 11:43 dziekuje za pomoc,ale jeszcze mam jedno pytanie,w jakim okresie moge zmienic przychodnie bez ponoszenia kosztow finansowych (bo chyba jest jakis okreslony czas)i czy tamta przychodnia czynna jest w soboty,sorki ze tak marudze, ale...... Odpowiedz Link Zgłoś
john_butelka Re: dobra przychodnia lek. na bielanach 28.07.09, 12:12 nuda.a napisała: > dziekuje za pomoc,ale jeszcze mam jedno pytanie,w jakim okresie moge > zmienic przychodnie bez ponoszenia kosztow finansowych (bo chyba > jest jakis okreslony czas)i czy tamta przychodnia czynna jest w > soboty,sorki ze tak marudze, ale...... godziny pracy: poniedziałek - piątek: od 7.00 do 20. Można zmienić lekarz raz na rok Odpowiedz Link Zgłoś
john_butelka Re: dobra przychodnia lek. na bielanach 28.07.09, 12:13 john_butelka napisał: > nuda.a napisała: > > > dziekuje za pomoc,ale jeszcze mam jedno pytanie,w jakim okresie > moge > > zmienic przychodnie bez ponoszenia kosztow finansowych (bo chyba > > jest jakis okreslony czas)i czy tamta przychodnia czynna jest w > > soboty,sorki ze tak marudze, ale...... > godziny pracy: poniedziałek - piątek: od 7.00 do 20. Można zmienić > lekarz raz na rok Sorki dwa razy w roku Odpowiedz Link Zgłoś
sonia701 Re: dobra przychodnia lek. na bielanach 28.07.09, 20:41 Do przychodni Medycyny Rodzinnej nie zapisują od pół roku. Tak mi powiedziano gdy chciałam się przepisać z tej obok dwa dni temu. Może ktoś zna jakąś inną przychodnię na Bielanach w której nie trzeba stać od 5 rano aby wyciągnąć numerek. A co myślicie o tej na Kasprowicza koło solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
nuda.a Re: dobra przychodnia lek. na bielanach 29.07.09, 11:15 wlasnie,i ja jestem ciekawa opinii na temat tej na kasprowicza obok solarium Odpowiedz Link Zgłoś