02.08.12, 07:39
Czy jest sposób na ograniczenie prędkości motocyklom jeżdżącym po naszym osiedlu , pędzące są dużym zagrożeniem dla pieszych a w szczególności dla biegających dzieci , sposób parkowania ich w garażach też ma wiele do życzenia , właściciele miejsc postojowych parkują motocykl i samochód na jednym miejscu postojowym co w rezultacie samochód wystaje a nie jednokrotnie to samochód ma jeszcze hak .
Obserwuj wątek
    • opservator Re: Motocykle 03.08.12, 14:13
      co proponujesz?
      • wmazurczyk Re: Motocykle 06.08.12, 22:58
        A ja uważam, że posiadacze motorów, skuterów itp. którzy parkują w garażu powinni uiszczać za to opłatę np. 50% tego co płaci się za samochód lub nie parkować wogóle. Motor też brudzi garaż, też go się pilnuje i stoi pod dachem tak samo jak samochody. Stąd apel do zarządów etapów o wprowadzenie odpłatności za te pojazdy.
        • space727 Re: Motocykle 07.08.12, 14:21
          Trochę przesadziłeś. Proponowałbym więcej wyrozumiałości. Idąc twoim tropem zaraz pojawią się apele o dodatkowe płatności dla posiadaczy dziecięcych wózków czy rowerów. Nie parkuję motocykla w garażu i zupełnie mi nie przeszkadza gdy ktoś potrafi na jednym miejscu zaparkować motocykl i samochód.
          • ochodza Re: Motocykle 08.08.12, 07:03
            Proponuję spacer po parkingu podziemnym w II etapie i jak jest parkowany motocykl razem z samochodem na stanowisku nr 94 i jak ułatwia to parkowanie samochodom parkującym obok .
          • ochodza Re: Motocykle 08.08.12, 07:05
            Proponuję spacer po parkingu podziemnym w II etapie i jak jest parkowany motocykl razem z samochodem na stanowisku nr 94 i jak ułatwia to parkowanie samochodom parkującym obok . Samochód wystaje okola 1 metra i na dodatek ma jeszcze hak .
            • anikaone Re: Motocykle 03.09.12, 14:31
              a mi przeszkadza tylko ryk motoru na drodze dojazdowej od str. lasu, tuż pod oknami i "gazowanie" tego sprzętu w garażu co niestety słychać w domu... (etap I)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka