Gość: Z Chodeckiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.05, 21:37 Chcę w końcu wykrzyknąć: TERRORYZMOWI I NIEPISANEJ WŁADZY RODZINY DUCZMANÓW NA PODWÓRKU CHODECKA 14 MÓWIĘ STOP! pRZESTAŃCIE WSZYSTKICH OBGADYWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 28.08.05, 23:16 A jak masz na nazwisko - może coś słyszelismy o Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 28.08.05, 23:30 on na nazwisko ma Wszystkich, a że go obgaduja, to nie wytrzymał i popuścił trochę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 28.08.05, 23:51 I pomysleć, że to cichy i spokojny czteropiętrowiec, a tam Państwo Wszystkowie są obgadywani przez Państwa D. Do D. z takim blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 29.08.05, 00:32 Swoją drogą, ciekawe czy państwo D. usłyszeli ten desperacki i odważny okrzyk... Jak znam życie, nie zaglądają do netu :-)) Ooooj, coś mi to przypomina bohaterskie napisy w... No doooobra, nie czepiam się - znów mi się dostanie za złośliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Chodeckiej Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.08.05, 11:27 Wy się śmiejecie, a sytuacja jest poważna. Oni naprawdę przesiadują cały dzień pod blokiem, tworzą własne historie ludzi (ten to złodziej bo ma nowy samochód, ta emerytka zrobiła remont bo w partii była, ten nie ma dziewczyny więc to pedał jest...etc etc). Nie można wyjść na podwórko, bo przesiadują cały dzień na ławce, i tylko patrzą co kto robi. A siedliskiem tego grzechu jest salon pani Danusi Duczman, której mąż, wpływowy w SM Bródno prominent, kupił w tym celu kawałek administracji osiedlowej! Oni są zawistni i nienawistni! Ludzie! POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! PS. Nie mam na nazwisko "Wszystkich" =) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 29.08.05, 16:00 Poplotkujmy jeszcze o tych Duczmanach, co o nich jeszcze wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duczman Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:37 Jestem Duczman yo i sie nie wyróżniam ho moja żona w łóżku kona gdy włoże kondona. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: yo, Duczman 13.09.05, 23:18 Taka odmiana kondora, hodowlą którego zajmuja sie Duczmany Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 13.09.05, 23:24 Kto z Duczmanami yo ten nie trzyma z nami ho a jak duczman nie wytrzyma peka jak spręzyna Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 13.09.05, 23:20 Taka odmiana dzikich swiń Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 13.09.05, 23:22 Ale net zajrzał do nich i odtad będą musieli z tym żyć. Podobno Duczmany w niewoli nie rozmnażaja się Odpowiedz Link Zgłoś