Dodaj do ulubionych

Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.05, 21:37
Chcę w końcu wykrzyknąć: TERRORYZMOWI I NIEPISANEJ WŁADZY RODZINY DUCZMANÓW
NA PODWÓRKU CHODECKA 14 MÓWIĘ STOP! pRZESTAŃCIE WSZYSTKICH OBGADYWAĆ!
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 28.08.05, 23:16
      A jak masz na nazwisko - może coś słyszelismy o Tobie?
      • palker Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 28.08.05, 23:30
        on na nazwisko ma Wszystkich, a że go obgaduja, to nie wytrzymał i popuścił
        trochę:-)
        • sloggi Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 28.08.05, 23:51
          I pomysleć, że to cichy i spokojny czteropiętrowiec, a tam Państwo Wszystkowie
          są obgadywani przez Państwa D.
          Do D. z takim blokiem.
          • beata_ Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 29.08.05, 00:32
            Swoją drogą, ciekawe czy państwo D. usłyszeli ten desperacki i odważny okrzyk...
            Jak znam życie, nie zaglądają do netu :-))

Ooooj, coś mi to przypomina bohaterskie napisy w...
            No doooobra, nie czepiam się - znów mi się dostanie za złośliwość...
            • Gość: Z Chodeckiej Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.08.05, 11:27
              Wy się śmiejecie, a sytuacja jest poważna. Oni naprawdę przesiadują cały dzień
              pod blokiem, tworzą własne historie ludzi (ten to złodziej bo ma nowy samochód,
              ta emerytka zrobiła remont bo w partii była, ten nie ma dziewczyny więc to
              pedał jest...etc etc). Nie można wyjść na podwórko, bo przesiadują cały dzień
              na ławce, i tylko patrzą co kto robi. A siedliskiem tego grzechu jest salon
              pani Danusi Duczman, której mąż, wpływowy w SM Bródno prominent, kupił w tym
              celu kawałek administracji osiedlowej! Oni są zawistni i nienawistni! Ludzie!
              POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
              PS. Nie mam na nazwisko "Wszystkich" =)
              • sloggi Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 29.08.05, 16:00
                Poplotkujmy jeszcze o tych Duczmanach, co o nich jeszcze wiesz?
                • Gość: Duczman Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:37
                  Jestem Duczman yo
                  i sie nie wyróżniam ho
                  moja żona w łóżku kona
                  gdy włoże kondona.
                  • kunce yo, Duczman 30.08.05, 09:59
                    co to "kondon"?
                    • sloggi Re: yo, Duczman 30.08.05, 10:31
                      Madafaka.
                      Chyba koń znad Donu?
                    • mateuszwierzbicki Re: yo, Duczman 13.09.05, 23:18
                      Taka odmiana kondora, hodowlą którego zajmuja sie Duczmany
                  • mateuszwierzbicki Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 13.09.05, 23:24
                    Kto z Duczmanami yo
                    ten nie trzyma z nami ho
                    a jak duczman nie wytrzyma
                    peka jak spręzyna
                • mateuszwierzbicki Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 13.09.05, 23:20
                  Taka odmiana dzikich swiń
            • mateuszwierzbicki Re: Przeszkadzają mi plotkarze z Chodeckiej 14 13.09.05, 23:22
              Ale net zajrzał do nich i odtad będą musieli z tym żyć. Podobno Duczmany w
              niewoli nie rozmnażaja się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka