kasia_57 21.11.01, 14:38 Za te trolejbusy w Gdyni to powinnam Cie wycalowac z dubeltowki!!!! Zdalam, a trolejbusami zaskoczylam wszystkich!!!!!! Wielkie dzieki!!!!!!!!! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 23.11.01, 00:13 Wiedziałem,że zdasz. A za trolejbusy ucałuj d.z., bo to było ksero z materiałów od niego. Teraz już wiem, kto oprowadzi mnie fachowo po 3-mieście. Póki co cierpię na nerki. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 00:17 Wiataj nocny Marcinie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 23.11.01, 10:14 Co z Tobą???? Ty nie choruj Mi Tu proszę!!! Bo Jak ty Chorujesz to i Mnie cos strzyka. Moze pomocy? A tak w ogole to witam po dwudnuiowej przerwie... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 23.11.01, 22:11 Piję urosan, jem urosept, ginjal i nolicin - chodzić nie mogę, siedzieć nie mogę o leżeniu nie wspomnę. Kula podaj mailem jakiś telefon do siebie - może jakiś spacer ? mieszkasz skrzyżowanie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 24.11.01, 01:32 sloggi napisał(a): > Piję urosan, jem urosept, ginjal i nolicin - chodzić nie mogę, siedzieć nie > mogę o leżeniu nie wspomnę. Szczególnie ginjal jest genialny. Bardzo poprawia wrażenia etetyczne podczas prozaicznych bardzo czynności. Można sobie pośpiewać: "Zielono mi". Kuruj się Sloggi i nie zamartwiaj Kuleczki, ze o reszcie forumowiczow nie wspomnę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 24.11.01, 01:41 palker napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Piję urosan, jem urosept, ginjal i nolicin - chodzić nie mogę, siedzieć ni > e > > mogę o leżeniu nie wspomnę. > > Szczególnie ginjal jest genialny. Bardzo poprawia wrażenia etetyczne podczas > prozaicznych bardzo czynności. Można sobie pośpiewać: "Zielono mi". Krótko mówiąc - siusia się śpiewająco:-))) > Kuruj się Sloggi i nie zamartwiaj Kuleczki, ze o reszcie forumowiczow nie > wspomnę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 24.11.01, 08:12 beata_ napisał(a): > Krótko mówiąc - siusia się śpiewająco:-))) > Dobrze, że to nie Nos-Pa... ;o) To chyba jeszcze bardziej rozkurczowe... hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 25.11.01, 02:28 Teraz to się nazywa galospa i działa tak sobie. Wrażenia po tych lekach mam takie, że najlepiej mi jak chodzę - no więc spaceruję jak potłuczony - gdzie się da, ponieważ spać nie mogę, więc przyszedłem sobie pieszkom na Muranów, do cyber-cafe. Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 26.11.01, 00:30 Ja dziś po wczorajszym dniu otwartym w Fitness Clubie(!?) nie wiem co mam zrobić z nogami. Jak siadam to potrzeba mi ok 10min. Sloggi masz we mnie kompana do bólu. Nalepiej mi jak chodze lub leżę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 28.11.01, 20:55 Jak miałem prawdziwe bóle, to najlepiej mi było na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 30.11.01, 11:14 sloggi napisał(a): > Piję urosan, jem urosept, ginjal i nolicin - chodzić nie mogę, siedzieć nie > mogę o leżeniu nie wspomnę. > A to cale Twoje leczenie to z przepisu lapiducha, czy sam sobie aplikujesz? Nie zanidbaj tego, bo Ci sie bedzie "odbijalo" do konca zycia. Szoruj do jakiegos konowala, urologa. I... nos kalesony w zimie, i podkoszulke. KOniec z randkami po zimnicy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi - wiadomosc dla Ciebie! 04.12.01, 20:40 Randki powoli się zaczęły, kalesony kupione :) - duuuuuuuuuuuuże buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Sloggi - jak miło... 04.12.01, 20:43 ...znów cię widzieć - nawet w kalesonach:) (ciepłe chociaż?) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi - jak miło... 04.12.01, 20:53 są jeszcze w plecaku - ale raczej tak.( mają 100 % cottonu w tej bawełnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś