Dodaj do ulubionych

szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów

IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 20:33
Co sądzicie o tej szkole? Wiem że mała i kameralna ale chodzi mi o więcej informacji. Moja córka we wrześniu idzie do 1 klasy. Jacy tam są nauczyciele?
Obserwuj wątek
    • Gość: elm_r. Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.acn.waw.pl 12.01.12, 22:16
      www.sjp.pl/astronauta
      • Gość: fgs Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.ip.netia.com.pl 13.01.12, 11:26
        mamusia tez powinna sie do "podstawuwki" wrocic coby ortografi sie na stare lata nauczyc. matko jedyna....
        • Gość: aneta Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 19:40
          co by, a nie coby ; ortografii a nie ortografi pozdrawiam
          • Gość: htre Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 20:11
            napisalem tak zeby mamusia miala łamigłówkę :) nie zajarzyles ironii widze :)))) yntelygencie.
            • Gość: aneta Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 22:42
              jakoś nie bardzo wierzę, że chodziło o łamigłówkę dla mamusi.... wszak jedynie "podstawuwka" opatrzona została cudzysłowem... przegapiło się po prostu to i tamto, intelygencie :)
              • Gość: gdf Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 11:53
                nikt ci wierzyc nie każe.:)) tfuj problem :)
    • Gość: przedstawienie W imieniu wszystkich rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 23:53
      dzieci tu uczęszczających oświadczamy że nie chcemy twojego dziecka z uwagi na niejasne pochodzenie.

pozdrawiamy
      przedstawiciele astronałtów
    • Gość: absolwent Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 19:28
      Świetna szkoła. Jestem jej absolwentem. Wprawdzie byłem tam kilka lat temu, ale naprawdę wiele się nie zmieniło - z tego co słyszałem. Kadra pozytywnie nastawiona do dzieci i rodziców, a nauczyciele doskonale przekazują wiedzę.
    • Gość: Mama siedmiolatka Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.13, 22:24
      Szkoła nieduża, wszyscy się znają co jest wielkim atutem. Nauczyciele klas 1-3 super, sporo fajnych zajęc pozalekcyjnych. Generalnie na początku młody prosił bym zabrała go po obiedzie a teraz jak przyjeżdżam o 16 to pyta czemu tak wcześnie, bo się nie wybawił z kolegami :)
      Dla mnie najważniejsza jest bardzo przyjazna atmosfera w tej szkole. Zdecydowanie warto!
      Mama pierwszaka
      • Gość: autor ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 22:39
        Nie bardzo rozumiem po co posyłać dziecko do kiepskiej szkoły kiedy obok ma się do wyboru bardzo dobrą szkołę?
        • Gość: . Re: ??? IP: *.tktelekom.pl 07.10.13, 18:54
          Gość portalu: autor napisał(a):

> Nie bardzo rozumiem po co posyłać dziecko do kiepskiej szkoły kiedy obok ma
          > się do wyboru bardzo dobrą szkołę?

Strasznie nudny jesteś. W dodatku poleczasz koszmarą szkołę - trudno o gorszy wybór niż Gorlicka.
    • aniao3 Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów 10.10.13, 22:55
      Świetna szkoła. Mała, kameralna i dużo dobrego się w niej dzieje.
      Bardzo się też rozwija - w wielu klasach są już projektory i ekrany dotykowe i przybywa nowych atrakcji. W tym roku dzieci na świetlicy mają kółko "eksperymenty" gdzie się mogą wyżywać w ciekawych pomysłach. A do tego super pracownia glinianka. Mam tam 2 dzieci i zdecydowanie polecam!
      Anka
      ps. prawidłowy adres szkoły to Astronautów
      • Gość: ww Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.devs.futuro.pl 25.10.13, 14:57
        projektor można mieć też w domu za niewielkie pieniądze :
        tuuuuuuuuuutaj

• qwww Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów 16.10.13, 14:44
      Gość portalu: aneta napisał(a):

> Co sądzicie o tej szkole? Wiem że mała i kameralna ale chodzi mi o więcej infor
      > macji. Moja córka we wrześniu idzie do 1 klasy. Jacy tam są nauczyciele?

Rzeczywiście, ta szkoła jest ci niezbędna, "astronałtko"...
      BTW - pewnie jeździsz też "ałtem" i "ałtobusem" ?
    • Gość: domilewski Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.13, 22:39
      Milewski, przestań podbijać wątek. Szkoła i tak umiera, tak jak ten wątek. Dla ratowania mają połączyć ją w zespół szkolno - przedszkolny, ale to i tak nic nie da. Jedna wielka beznadzieja
    • Gość: Janusz Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.13, 09:11
      Sama idź do szkoły, najlepiej na Kosmonałtów może tam lepiej uczą gramatyki!!!
    • Gość: Mama Zuza Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.13, 01:27
      Szkola wcale nie umiera!
      jeśli chcecie zobaczyć ucznió, nauczycieli i rodzicó w akcji to wpadnijcie 11/12 o godz. 17 na kiermasz świąteczny :)
      To rpawda że są plany przeniesienia tu przedszkola, ale szkoła radzi sobie bardzo dobrze - najelpszym dowodem sukcesy jej uczniów!
      • Gość: xxx Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 08:04
        Praktycznie już umarła. Całkowicie przegrała konkurencję ze szkołą na Gorlickiej. Takie są skutki lekceważenia dzieci i rodziców.
        • kulepszemu14 Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów 10.03.14, 14:10
          Właśnie w tej szkole z piątku na sobotę (7/8 marzec 2014r.) odbyła się otwarta zbiórka drużyny 225 Zuchów, która połączona z nocowaniem dzieci w szkole. Już niedługo notka na ten temat w lokalnych mediach oraz na stronie internetowej szkoły - www.sp227.waw.pl.
        • Gość: qq Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.03.14, 15:24
          jaka konkurencja glupku!! kazda szkola jest odrebna szkola gorlicka to bagno delikatnie mowiac, kto madrzejszy o tym wie niestety :)
          • Gość: matka Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: 193.59.173.* 10.03.14, 20:15
            Strona internetowa szkoły jest najlepszą wizytówką. Warto zajrzeć i poczytać. Wnioski każdy sam wyciągnie. Każda szkoła ma swoje plusy i minusy. Nic w tym świecie nie jest idealne. Najważniejsze w tym wszystkim to dobro naszych dzieci. Nie warto walczyć co lepsze a co gorsze. Przed wyborem szkoły warto ją odwiedzić, porozmawiać z rodzicami. Znam dzieci z Gorlickiej i 227. Jedni i drudzy to porządne, fajne dzieciaki.
            pozdrawiam i życzę trafnego wyboru
            • Gość: byłyRodzic Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 21:45
              Strona internetowa szkoły NIGDY nie jest źródłem pewnych informacji. wiadomo, napisać można wszystko. Ja ze szkoły zadowolony nie byłem.
              • kulepszemu14 Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów 14.03.14, 12:21
                Witam serdecznie,
                a czy coś bardziej konkretnego przeciwko?
                Dlaczego nie jesteś zadowolony?
            • kulepszemu14 Re: szkoła podstawowa 227 ul. Astronałtów 13.03.14, 09:06
              Witam serdecznie,
              dla tych, którzy pragną się dowiedzieć czegoś konkretnego o Szkole Podstawowej Nr 227 zapraszam na jej stronę internetową, gdzie zostały zawarte informacje dot. m.in. rekrutacji do pierwszych klas na rok szkolny 2014/2015.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka