Gość: badi IP: 178.218.228.* 18.10.10, 16:31 ee nic jeszcze nie przesądzone, czytałem na pulsie biznesu, że rozmowy nadal trwają i jest inwestor ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arkadiuszzet Działalność - wspaniała sprawa IP: *.chello.pl 18.10.10, 18:18 Niedługo zakładam firme, mam zamiar zdobyć duży kontrakt i a potem zgarnąć kasę i olać wszystkich którym trzeba będzie zapłacić, a potem ogłosze upadłość. Wreszcie się odkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByleBRE Re: Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 19:30 BRE zawsze byl tak wredny jak mogl najbardziej, mam nadzieje, ze jak BRE bedzie miec jakies dlugi, to wierzyciel wycisnie z nich ostatni grosz i zrowna z ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo Re: Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 19:31 Pamietajce, ze BRE to też mBank i Multibank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: 178.235.117.* 18.10.10, 20:47 No i...? mBank to szajs jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: *.e-point.pl 19.10.10, 10:57 > mBank to szajs jakich mało Eee? Ja tam mam konta i nigdy nie zapłaciłem ani złotówki za prowadzenie a opłaty za normalne czynności są umiarkowane - czego chcieć więcej? No chyba że ktoś bierze kredyt hipoteczny i nie czyta/rozumie za bardzo treści umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiecgwna Re: Rozpoczęła się likwidacja Internet Group 19.10.10, 15:01 A te dlugi pajacu to kto narobil? Wredny bank? Jakbym byl klientem BRE na wieksza skale niz teraz, to czulbym sie oszukany tym ze bank sponsoruje przyjemne zycie jakiejs nikomu niepotrzebnej firmy. Wg mnie - powinni to sprzedac i odzyskac swoje pieniadze - a IG powinno dbac o swoja kondyncje. I tyle tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
antypis-pl jak sie spojrzy 18.10.10, 19:46 na sklad zarzadu, rady nadzorczej , ich zwiazki kapitalowe i osobiste, na zwiazek ze SKOK, na rozne spolki cypryjskie i na wyspach kanalowych, na akcje Wojciechowskiego to nie dziwota, ze spolka padla. pytanie - gdzie wczesniej wytransferowala kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
stilon5 Rozpoczęła się likwidacja Internet Group 18.10.10, 21:26 Pewne jest to,że rozmawiają i te rozmowy przybrały na tempie. Szkoda,że tak późno, bo wcześniej mogłoby dać to dobre efekty. No ale lepiej późno niż wcale, dzięki odwołaniu jeszcze jest czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badi Re: Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: 178.218.228.* 19.10.10, 15:35 Dziś wywiad z Wojciechowskim z IG o 16:30 w TVN Biznes, chyba warto go zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokolenieJ23 gratulacje dla BRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 22:04 doskonały dobór portfela kredytowego ... Odpowiedz Link Zgłoś
adammakowski Rozpoczęła się likwidacja Internet Group 19.10.10, 08:52 Spółka upada, długi zostają... dziwne, ze spółka zadłużyła sie na wiele milionów i wcześniej nikomu tam nie paliło się czerwone światło... --- sylwester dla singli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 11:33 Jak to nie paliło? Przecież od wielu miesięcy spółka podejmuje próby uzdrowienia swojej sytuacji,rozmawia z potencjalnymi sponsorami(np MCI, czy SKOK), ale wszystkie te próby były torpedowane przez BRE. Dopeiro teraz wygląda, że są skłonni do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniokrad Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: *.gemini.net.pl 19.10.10, 10:40 Cała giełda ledwo zipie. Kto jeszcze kupuje akcje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
stilon5 Rozpoczęła się likwidacja Internet Group 19.10.10, 15:01 Dziś o 16:30 wywiad w TVN Biznes z Ryszardem Wojciechowskim-prezesem IG. Podejrzewam,że będzie chciał opowiedzieć o kontaktach z BRE w okresie ostanich kilku miesięcy. To może być pouczające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Rozpoczęła się likwidacja Internet Group IP: *.pool.mediaWays.net 20.10.10, 19:17 podobno firma beUnderstand (www.beunderstand.com) ma przejąć Internet Group - słyszał ktoś jeszcze takie plotki? Odpowiedz Link Zgłoś