Dodaj do ulubionych

Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która p...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:17
Ziew.
Obserwuj wątek
    • kapitanvon nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitung" 28.02.11, 11:37
      Jest za to "Frankfurter Allgemeine Zeitung".
      czy ktos w Gyzecie Wubocziej sprawdza to co pisze???
      • Gość: BAV Re: nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitun IP: *.pool.mediaWays.net 28.02.11, 11:56
        Ales im dowali kapitan...
        Juz na samym poczatku niewybaczalny blad!
        Nawet nie musiales sie meczyc i czytac calego tekstu...
        • Gość: pantulipan Re: nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitun IP: *.atm2-0-5158.hrnxx2.customer.tele.dk 28.02.11, 13:16
          Gość portalu: BAV napisał(a):

> Ales im dowali kapitan...
          > Juz na samym poczatku niewybaczalny blad!
          > Nawet nie musiales sie meczyc i czytac calego tekstu...

Uff! Dzięki bogom nie mam rocznej prenumeraty na Gazetę. Inaczej musiałbym ją anulować. Taki błąd jest niewybaczalny. Dziękuje Koledze, że zwrócił na to uwagę. Wiwat!

pTp
          • Gość: es Póki co Redcoon jest średnio opłacalny - 100zł za IP: *.ip.jarsat.pl 28.02.11, 17:37
            przesyłkę a ceny w większości podobne do polskich sklepów internetowych gdzie wysyłka to 0-70zł.
          • Gość: NeonZamachowiec Re: nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitun IP: *.ntlworld.ie 28.02.11, 18:06
            Przzepraszam, ale chcialbym zwrocic uwage na kolejny blad, tym razem w Twojej wypowiedzi. Zawsze bowiem wydawalo mi sie, ze Twoja nacja krzyczy " WIWAJT", nie zas "wiwat".
    • kwis.abcdw.pl Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która p... 28.02.11, 12:01
      Odnośnik zaraz przerzucę do bloga, bo warto o nim będie pamiętać. Za jakiś czas okaże się, iż Saturn i MM zaczynają stosować ujednoliconą politykę marż w sklepach stacjonarnych, co spowoduje zmiany własnościowe w niektórych z nich. Gra na wewnątrzną konkurencję działa, ale w mej ocenie, ma krótkie nogi. Ciekawi mnie jak to się za 3 lata rozwinie.
    • Gość: azet Tym razem dla idiotów IP: 178.73.48.* 28.02.11, 12:39
      Traktowanie mnie jak idiotę albo skąpca jest obraźliwe i odmawiam wszystkich od wchodzenia do tych sklepów z marna obsługa i cenami większymi niż np w Leclercu i Carrfurze!!!
      • Gość: pantulipan Re: Tym razem dla idiotów IP: *.atm2-0-5158.hrnxx2.customer.tele.dk 28.02.11, 13:18
        Gość portalu: azet napisał(a):

> Traktowanie mnie jak idiotę albo skąpca jest obraźliwe i odmawiam wszystkich od
        > wchodzenia do tych sklepów z marna obsługa i cenami większymi niż np w Leclerc
        > u i Carrfurze!!!

A czy ktoś Cię zmusza do takich wizyt?

pTp
      • Gość: BAV Re: Tym razem dla idiotów IP: *.pool.mediaWays.net 28.02.11, 15:25
        Ale jednak cos Cie kreci w MM skoro kliknales i komentujesz.

PS: ja chodze w przebraniu na zakupy w MM.
        • Gość: azet Re: Tym razem dla idiotów IP: 178.73.48.* 28.02.11, 16:05
          Wystarczają mi reklamy...
    • Gość: polscep Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która p... IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.02.11, 12:52
      Z taką popularną angielską nazwą dla sklepu internetowego trudno im będzie mieć odpowiednie domeny w poszczególnych krajach.
      ---
      fundusze emerytalne, kredyt przez Internet, parking lotnisko Gdańsk, maści końskie
    • Gość: pantulipan Konkurencja zadrży? IP: *.atm2-0-5158.hrnxx2.customer.tele.dk 28.02.11, 13:21
      Ciekawe co na to popularny i skądinąd lubiany Komputronik. Z opóźnieniem weszli w sprzęt AGD, dopiero po czasie zauważyli, że nie najgorszym pomysłem jest nowa, tańsza marka - Saturion. Na dodatek cały czas stawiają na hasło "w salonie doradzimy jak nikt inny". Czy dadzą radę w sektorze handlu detalicznego...

pTp
      • lmblmb Re: Konkurencja zadrży? 28.02.11, 13:47
        Gość portalu: pantulipan napisał(a):

> Ciekawe co na to popularny i skądinąd lubiany Komputronik. Z opóźnieniem weszli
        > w sprzęt AGD, dopiero po czasie zauważyli, że nie najgorszym pomysłem jest now
        > a, tańsza marka - Saturion. Na dodatek cały czas stawiają na hasło "w salonie d
        > oradzimy jak nikt inny".

Mam odmienne wspomnienia ze współpracy z Komputronikiem. W biurze/sklepie na Gorczynie śmierdziało zapachem wyszielanym przez niemytych karków, a obsługa była właśnie na takim poziomie.
        • Gość: # Re: Do implumb IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.11, 18:50
          >... PRZEZ NIEMYTE KARKI< !
          • lmblmb Re: Do implumb 02.03.11, 06:56
            Gość portalu: # napisał(a):

> >... PRZEZ NIEMYTE KARKI< !

To nie przedmioty.
    • Gość: Bulioner Zdzierstwo wyszło im bokiem, frajerów ubywa IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.11, 13:28
      MM i Saturn to najdroższe sieci w Polsce. Wynika to z prostego faktu, że każdy sklep MM ma koszty ok.1 mln zł/m-c i dyrektora z chorą pensją. To trzeba wbić w ceny i ogłupić reklamą frajerów, którzy się na to nabiorą. Tych jak widać coraz mniej i robią bokami. Nie żal mi ich. Dobra rada: PORÓWNUJCIE CENY !!!
    • Gość: ghud Normalnie, wziąłem się i wzruszyłem IP: *.ghnet.pl 28.02.11, 14:20
      znaczy nie będzie ru...ia klientów?
      Jak to??!!
      Jako akcjonariusz się nie zgadzam!!!!
    • wedry Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która p... 28.02.11, 15:06
      Uszczkna moze pare procent na rynku internetowy - mimo wszystko niezla kasa.
    • leniuch102 Media Markt = Saturn = Metro AG 28.02.11, 15:45
      Zadziwiające, ilu ludziom wydaje się, że w MM i Saturn konkurują ze sobą.
      en.wikipedia.org/wiki/Metro_AG#Sales_divisions
    • mindloss Re: Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która 28.02.11, 15:51
      nuda i tyle
    • Gość: mosbiq Re: Rozwiaz swoje problemy IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.11, 18:11
      SPAM i naciaganie na drogie sms !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka