Gość: Klient IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:17 Ziew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitanvon nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitung" 28.02.11, 11:37 Jest za to "Frankfurter Allgemeine Zeitung". czy ktos w Gyzecie Wubocziej sprawdza to co pisze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAV Re: nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitun IP: *.pool.mediaWays.net 28.02.11, 11:56 Ales im dowali kapitan... Juz na samym poczatku niewybaczalny blad! Nawet nie musiales sie meczyc i czytac calego tekstu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantulipan Re: nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitun IP: *.atm2-0-5158.hrnxx2.customer.tele.dk 28.02.11, 13:16 Gość portalu: BAV napisał(a): > Ales im dowali kapitan... > Juz na samym poczatku niewybaczalny blad! > Nawet nie musiales sie meczyc i czytac calego tekstu... Uff! Dzięki bogom nie mam rocznej prenumeraty na Gazetę. Inaczej musiałbym ją anulować. Taki błąd jest niewybaczalny. Dziękuje Koledze, że zwrócił na to uwagę. Wiwat! pTp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Póki co Redcoon jest średnio opłacalny - 100zł za IP: *.ip.jarsat.pl 28.02.11, 17:37 przesyłkę a ceny w większości podobne do polskich sklepów internetowych gdzie wysyłka to 0-70zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeonZamachowiec Re: nie ma gazety "Frankfurter Allgemeinen Zeitun IP: *.ntlworld.ie 28.02.11, 18:06 Przzepraszam, ale chcialbym zwrocic uwage na kolejny blad, tym razem w Twojej wypowiedzi. Zawsze bowiem wydawalo mi sie, ze Twoja nacja krzyczy " WIWAJT", nie zas "wiwat". Odpowiedz Link Zgłoś
kwis.abcdw.pl Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która p... 28.02.11, 12:01 Odnośnik zaraz przerzucę do bloga, bo warto o nim będie pamiętać. Za jakiś czas okaże się, iż Saturn i MM zaczynają stosować ujednoliconą politykę marż w sklepach stacjonarnych, co spowoduje zmiany własnościowe w niektórych z nich. Gra na wewnątrzną konkurencję działa, ale w mej ocenie, ma krótkie nogi. Ciekawi mnie jak to się za 3 lata rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Tym razem dla idiotów IP: 178.73.48.* 28.02.11, 12:39 Traktowanie mnie jak idiotę albo skąpca jest obraźliwe i odmawiam wszystkich od wchodzenia do tych sklepów z marna obsługa i cenami większymi niż np w Leclercu i Carrfurze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantulipan Re: Tym razem dla idiotów IP: *.atm2-0-5158.hrnxx2.customer.tele.dk 28.02.11, 13:18 Gość portalu: azet napisał(a): > Traktowanie mnie jak idiotę albo skąpca jest obraźliwe i odmawiam wszystkich od > wchodzenia do tych sklepów z marna obsługa i cenami większymi niż np w Leclerc > u i Carrfurze!!! A czy ktoś Cię zmusza do takich wizyt? pTp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAV Re: Tym razem dla idiotów IP: *.pool.mediaWays.net 28.02.11, 15:25 Ale jednak cos Cie kreci w MM skoro kliknales i komentujesz. PS: ja chodze w przebraniu na zakupy w MM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Re: Tym razem dla idiotów IP: 178.73.48.* 28.02.11, 16:05 Wystarczają mi reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polscep Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która p... IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.02.11, 12:52 Z taką popularną angielską nazwą dla sklepu internetowego trudno im będzie mieć odpowiednie domeny w poszczególnych krajach. --- fundusze emerytalne, kredyt przez Internet, parking lotnisko Gdańsk, maści końskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantulipan Konkurencja zadrży? IP: *.atm2-0-5158.hrnxx2.customer.tele.dk 28.02.11, 13:21 Ciekawe co na to popularny i skądinąd lubiany Komputronik. Z opóźnieniem weszli w sprzęt AGD, dopiero po czasie zauważyli, że nie najgorszym pomysłem jest nowa, tańsza marka - Saturion. Na dodatek cały czas stawiają na hasło "w salonie doradzimy jak nikt inny". Czy dadzą radę w sektorze handlu detalicznego... pTp Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Konkurencja zadrży? 28.02.11, 13:47 Gość portalu: pantulipan napisał(a): > Ciekawe co na to popularny i skądinąd lubiany Komputronik. Z opóźnieniem weszli > w sprzęt AGD, dopiero po czasie zauważyli, że nie najgorszym pomysłem jest now > a, tańsza marka - Saturion. Na dodatek cały czas stawiają na hasło "w salonie d > oradzimy jak nikt inny". Mam odmienne wspomnienia ze współpracy z Komputronikiem. W biurze/sklepie na Gorczynie śmierdziało zapachem wyszielanym przez niemytych karków, a obsługa była właśnie na takim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Do implumb IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.11, 18:50 >... PRZEZ NIEMYTE KARKI< ! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Do implumb 02.03.11, 06:56 Gość portalu: # napisał(a): > >... PRZEZ NIEMYTE KARKI< ! To nie przedmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulioner Zdzierstwo wyszło im bokiem, frajerów ubywa IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.11, 13:28 MM i Saturn to najdroższe sieci w Polsce. Wynika to z prostego faktu, że każdy sklep MM ma koszty ok.1 mln zł/m-c i dyrektora z chorą pensją. To trzeba wbić w ceny i ogłupić reklamą frajerów, którzy się na to nabiorą. Tych jak widać coraz mniej i robią bokami. Nie żal mi ich. Dobra rada: PORÓWNUJCIE CENY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghud Normalnie, wziąłem się i wzruszyłem IP: *.ghnet.pl 28.02.11, 14:20 znaczy nie będzie ru...ia klientów? Jak to??!! Jako akcjonariusz się nie zgadzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wedry Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która p... 28.02.11, 15:06 Uszczkna moze pare procent na rynku internetowy - mimo wszystko niezla kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Media Markt = Saturn = Metro AG 28.02.11, 15:45 Zadziwiające, ilu ludziom wydaje się, że w MM i Saturn konkurują ze sobą. en.wikipedia.org/wiki/Metro_AG#Sales_divisions Odpowiedz Link Zgłoś
mindloss Re: Media Markt i Saturn tworzą nową markę, która 28.02.11, 15:51 nuda i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosbiq Re: Rozwiaz swoje problemy IP: *.gorzow.mm.pl 28.02.11, 18:11 SPAM i naciaganie na drogie sms !! Odpowiedz Link Zgłoś