Gość: Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:29 A wraz z onetem miliony profili użytkowników np. sympatia.pl Nie mówią już o kontroli maili wysyłanych na konta *.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekonomista "Puls Biznesu": Rosyjski gigant wchodzi do Polski IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.06.11, 08:38 czyli onet zniknie z rynku podobnie jak nasza-klasa po wykupieniu przez okupacyjny kapitał :D Cytując hitlera "Polacy to najbardziej inteligentny i sprytny naród z jakim Niemcy kiedykolwiek walczyli" należy stwierdzić, że kupowanie onetu przez kgb jest posunięciem z ekonomicznego punktu widzenia debilnym. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: "Puls Biznesu": Rosyjski gigant wchodzi do Po 30.06.11, 08:55 proszę o podawanie kogo ruskie wykupili, aby mógł nie korzystać z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
iazon Re: "Puls Biznesu": Rosyjski gigant wchodzi do Po 30.06.11, 08:41 Nieźle sobie radzi z legalizacją największa mafia świata... Odpowiedz Link Zgłoś
longinus13 Brawo Yandex 30.06.11, 08:48 To jest dobre posuniecie Yandexa. W Rosji maja w d... wujka Google. Pora na większą konkurencje u nas. Wejście Yandexa do Polski zwiększy zainteresowanie naszym rynkiem i da zwykłym użytkownikom bardzo wiele. Jak każda konkurencja. Stawiam na nich i mam nadzieje, że im się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie mogę A tylu polonistów chodzi ponoć bezrobotnych... IP: *.tktelekom.pl 30.06.11, 08:51 może zatrudnić jakiegoś. Cyt.: "Akcje tej wyszukiwarki były dwukrotnie wyceniane wyżej", "Puls Biznesu ustalił ustaliła". Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Yandex.pl długo starał się coś w Polsce zrobić 30.06.11, 09:06 Yandex.pl długo starał się coś w Polsce zrobić, wyszukiwarka istniała parę lat i zanikła. Tak samo będzie z resztkami po onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee tam.. Re: "Puls Biznesu": Rosyjski gigant wchodzi do Po IP: *.direct-adsl.nl 30.06.11, 09:15 ..wyobrazacie sobie ja popularnoscia bedzie sie cieszyc wyszukiwarka czy domena "yandex.pl"???? Wszyscy wiedza, ze to ruskie i beda omijac szerokim lukiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
woland_er Re: "Puls Biznesu": Rosyjski gigant wchodzi do Po 30.06.11, 10:07 Brakuje słów żeby opisać jak bardzo żal mi takich typków jak Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling "Puls Biznesu": Rosyjski gigant wchodzi do Polski 30.06.11, 09:24 "Akcje tej wyszukiwarki były dwukrotnie wyceniane wyżej niż akcje Google." Czego dotyczyła ta wycena? Bo chyba nie wartości całej oferty ani nawet wartości nominalnej akcji bo ta dla google to ok 500USD a dla Yandex 35 USD Odpowiedz Link Zgłoś