Dodaj do ulubionych

Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli...

IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 12:37
PISowski profil Rzepy jest zupełnie bez sensu - przecież to gazeta dla biznesu i specjalistów - a więc przeważnie elektoratu PO.
Tymczasem Ziemkiewicz czy Wildstein co chwila bredzą o szarych sieciach, układach, jakby polski biznes tworzyli sami gangsterzy.
Już nie mówię o ciągłym wyzywaniu przez redaktorów Rzepy "młodych, wykształconych mieszkańców dużych miast" od lemmingów.
Nowych właścicieli Rzepy czeka dużo pracy, żeby zmazać łatkę PISowsko-oszołomską z tej gazety.
Obserwuj wątek
    • kordonek Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... 11.07.11, 15:54
      Ja błagam o litość i zachowanie powagi. Przecież tylko naiwniak może wierzyć, że wykupienie Rzepy nie ma związku z sukcesem pozasalonowego Uważam Rze! Pan Hajdarowicz jest blisko związany z D. Tuskiem i wykonuje operacje identyczną jaką mieliśmy do czynienia z Wprost. Nie ma miejsca (zdaniem polityków Platformy OBYWATELSKIEJ) w polskiej rzeczywistości medialnej na gazety prezentujące punkt widzenia inny niż prezentowany w mediach salonu.
      • ashnazgdurbatuluk Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo 16.07.11, 17:52
        Nie ma miejsca (zdaniem polityków Platformy OBYWATELSKIEJ) w polskiej rzeczywistości medialnej na gazety prezentujące punkt widzenia inny niż prezentowany w mediach salonu.

Polecam Panu "Najwyższy Czas!".
        Ale teza, że za przejęciem "Rzeczpospolitej" i "Uważam Rze" przez Pana Hajdarowicza stoi PO lub Salon, jest mimo wszystko wielce prawdopodobna.
        • Gość: z Mhm... I facet wywala > 80 mln PLN tylko po to, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.11, 19:39
          żeby "zrobić dobrze" Schetynie i Tuskowi? ;))))
          Weźże ty się puknij w ten pusty pisowski łeb, tylko Wolak mógł wymyśleć podobnie niedorzeczną bzdurę <rotfl>
          • Gość: Swan Re: Mhm... I facet wywala > 80 mln PLN tylko IP: 89.174.254.* 17.07.11, 20:23
            żeby "zrobić dobrze" Schetynie i Tuskowi? ;))))

nie martw się o niego; skoro wykłąda taką kasę to napewno zatroszczył sie o to by mu się zwróciła... Pewnie jakaś inne jego społka zrealizuje jakieś zamówienie publiczne i będa rozliczeni...
            Tak na marginesie; Mecom oferował skarbowi państwa 110 mln za 49% udziałów i Donio powiedział im by się wypachali.... Ciekawe za ile teraz sprzeda Hajdarowiczowi skoro ten za 51% udziałów zapłącił 80mln... Zobaczym jak Donio chroni nasze interesy....
            • ahk4iepaiv8u No cóż 17.07.11, 20:52
              "Nie ma Polaka, który uczciwie zarobił i kupił coś dla siebie."
              Ma Pan pecha, bo ja zarobiłem, i coś sobie kupiłem. Może dlatego nie obarczam Pana, panie Hajdarowicz, uczestnictwem w tajemniczych spiskach. A może, skoro Pana nie obarczam, to znaczy że sam jestem ich uczestnikiem? Znaczy, jak Pana obarczam i twierdzę że nie da się uczciwie zarobić, to znaczy że jestem złodziejem, a jak Pana nie obarczam, to znaczy że biorę udział w ukrywaniu złodziejskich dochodów?
              To po prostu nie w porządku wobec tych uczciwych jacy jeszcze pozostali w tym kraju, niezależnie od tego ilu ich jest, i niezależnie od tego czy jestem jednym z nich czy nie.
              • ahk4iepaiv8u "resztę załatwi zespół, któremu ufa" 17.07.11, 20:55
                por. "zatrudniam 2,5 tys. osób i jest możliwość, że wśród nich jest np. dawny Czerwony Khmer."

I to jest to zaufanie do zespołu, tak? :-) To ja już nic nie rozumiem :)
                • Gość: xXx Re: "resztę załatwi zespół, któremu ufa" IP: *.centertel.pl 17.07.11, 21:08
                  To niedobrze, że nie rozumiesz, bo to dość prosta sprawa - ufa zespołowi, który załatwia przejęcie, czyli wąskiemu gronu. Nie musi ufać Khmerowi, wystarczy mu, że jego menadżer Khmerowi ufa.
                  • ahk4iepaiv8u lol 17.07.11, 21:14
                    To coś jak z paserstwem, nie muszę ufać złodziejom, wystarczy że ufam komuś od kogo kupuję, a ten ktoś ufa złodziejom albo Czerwonym Khmerom? Sądziłem że tego, równość panuje, i tego, praca zespołowa ;-) A tu się okazuje, co za niespodzianka, że wystarczy ufać swoim managerom, i już można korzystać z usług nawet byłych Czerwonych Khmerów.. genialne :)
                    • ahk4iepaiv8u jak to było? 17.07.11, 21:16
                      Jak w takim filmie amerykańskim, "Snekaers", co oglądałem kiedyś :-)

"Nie mogę zabić przyjaciela.." ( podaje pistolet wynajętemu bandziorowi ) - "Ty go zabij" :)

www.youtube.com/watch?v=LlKDkTbUFhU&NR=1
                      • Gość: @ ten H. wygląda na słupa SBckiego IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 23:05
                        2
                        • Gość: Morel Re: ten H. wygląda na słupa SBckiego IP: *.dsl.bell.ca 18.07.11, 04:02
                          A mnie ten facet przypomina do złudzenia Boba Dylana vel. Robert Zimmerman :)

• marter7 Re: No cóż 17.07.11, 22:26
                ...nie ma to jak rozumieć, co się czyta,,,
                Giertychowska matura, jak mniemam?
              • Gość: le Ming Re: No cóż IP: 178.73.49.* 18.07.11, 00:07
                > "Nie ma Polaka, który uczciwie zarobił i kupił coś dla siebie."
                > Ma Pan pecha, bo ja zarobiłem, i coś sobie kupiłem.

Myślę, że umknęła ci ironia wypowiedzi Hajdarowicza.
              • Gość: x Re: No cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 01:31
                kłania się czytanie ze zrozumieniem - Hajdarowicz właśnie krytykuje takie myślenie, że "nie ma Polaka..." - przecież to wynika logicznie z tekstu! Pozatym, co, miałby siebie zaliczyć do ieuczciwych? włączenie odrobinki myślenia nie zawadzi...
              • Gość: wildturkey Re: No cóż IP: 203.10.92.* 18.07.11, 07:59
                Moze jestes uczciwy czlowieku, ale jak mowil pan Zagloba dowcip masz wyjatkowo ciezki. Nie potrafisz pojac najprostszego sarkazmu, az trudno uwierzyc w zarobione przez ciebie pieniadze.
            • tym-oteusz Czemu kłamiesz? Było dokładnie odwrotnie 17.07.11, 22:48
              to Skarb Państwa proponował Mecomowi odkupienie udziałów, a Mecom stwierdził, że nie jest zainteresowany.
          • ashnazgdurbatuluk Re: Mhm... I facet wywala > 80 mln PLN tylko 18.07.11, 04:33
            Pan Hajdarowicz mógł wydać nieswoje pieniądze, czyli mógł być podstawiony. Istnieją też inne możliwości: rząd PO może się odwdzięczyć itp. Poza tym "wielce prawdopodobne" to jeszcze nie "pewne".

"Weźże ty się puknij w ten pusty pisowski łeb, tylko Wolak mógł wymyśleć podobnie niedorzeczną bzdurę."

Jeśli to do mnie, to:
            1. nie jestem zwolennikiem PiSu
            2. nie mam pojęcia, kto to/co to jest Wolak
            3. zdecydowanie brakuje Panu kultury osobistej.
      • shootthemall Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo 17.07.11, 20:17
        kordonek napisał:
        > Ja błagam o litość i zachowanie powagi. Przecież tylko naiwniak może wierzyć, ż
        > e wykupienie Rzepy nie ma związku z sukcesem pozasalonowego Uważam Rze! Pan Haj
        > darowicz jest blisko związany z D. Tuskiem i wykonuje operacje identyczną jaką
        > mieliśmy do czynienia z Wprost. Nie ma miejsca (zdaniem polityków Platformy OBY
        > WATELSKIEJ) w polskiej rzeczywistości medialnej na gazety prezentujące punkt wi
        > dzenia inny niż prezentowany w mediach salonu.

tak jest, a do papieża strzelał Jaruzelski pajacu :)
      • Gość: le Ming Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo IP: 178.73.49.* 18.07.11, 00:08
        > Ja błagam o litość i zachowanie powagi. Przecież tylko naiwniak może wierzyć, ż
        > e wykupienie Rzepy nie ma związku z sukcesem pozasalonowego Uważam Rze!\

Wielki LOL. Żyj sobie razem z prezesem w rzeczywistości alternatywnej, jeśli chcesz - ale nie narzucajcie się z nią normalnym, myślącym ludziom.
      • Gość: Archpoch Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo IP: *.pct.pl 18.07.11, 07:38
        ja już wolę salon niż oszołomów z PiS. Lemingami to oni są.
    • klip-klap Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo 17.07.11, 09:31
      To przeurocze gdy POwska GW martwi sie o PiSowska Rzepe. Z tym, ze o ile w dziedzinie dzialow opinii to ich ideologiczne zaanagazowanie nie swiadczy zbyt dobrze o obu tytulach, to w dziedzinie informowania GW jest tylko gazetka satyryczna, a Rzepa ciagle trzyma poziom.

> Tymczasem Ziemkiewicz czy Wildstein co chwila bredzą o szarych sieciach, układa
      > ch, jakby polski biznes tworzyli sami gangsterzy.

E tam sami, z pomoca sluzb, na co sa analizy historyczne (Dudek).
      Ale to powolutku sie skonczy, bo nawet sluzby i gangsterzy maja swoje ograniczenia i nie moga ogarnac wszystkiego.
      • bacowa Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo 17.07.11, 19:40
        ,,z pomoca sluzb, na co sa analizy historyczne (Dudek)''

........................................................................................................................

Dudek, pro PiSbolszewicki sługus IPNowski rżnie wiarygodnego i obiektywnego? Antek Macierewicz też?
    • aaron_agorenstein Co zrobił z Przekrojem widać na stronie Przekroju 17.07.11, 16:53
      A ta strona to po prostu "żal" - jak mawia młodzież.

Czy jest w ogóle na sali jakiś czytelnik Przekroju?

Ktoś, kto zajrzał do Przekroju w ciągu ostatniego roku?
      • Gość: lolek14 Re: Co zrobił z Przekrojem widać na stronie Przek IP: *.finemedia.pl 17.07.11, 20:21
        Ja - z dużą ciekawością.
        • sokolasty Re: Co zrobił z Przekrojem widać na stronie Przek 17.07.11, 21:28
          Ja nawet kupiłem kilka numerów ;) Chociaż trochę mało czytania ;)
        • Gość: tola Re: Co zrobił z Przekrojem widać na stronie Przek IP: 81.219.222.* 17.07.11, 21:40
          Ja też, chociaż zapewne tak jak ty jestem wtórnym anal...fabetą
          • Gość: Ahk4iePaiv8u :> IP: *.net.autocom.pl 17.07.11, 22:06
            Zgłaszam się, też kupiłem jeden czy dwa numery, nawet dało się przeczytać :)
        • aaron_agorenstein No to może opowiedz o tych przeżyciach 17.07.11, 22:58
          Bo na razie w necie próbują sprzedać kota w worku
        • aaron_agorenstein Pozostałych czytelników Przekroju również proszę 17.07.11, 22:59
          o podzielenie się wrażeniami z lektury.
      • kotek.filemon Re: Co zrobił z Przekrojem widać na stronie Przek 18.07.11, 10:13
        > Ktoś, kto zajrzał do Przekroju w ciągu ostatniego roku?

Nie kupuję, ale zaglądam czasem. Nie czytam, tylko oglądam obrazki (Raczkowski).
    • lecimytupolewem "zespół zaufanych ludzi" czyli 17.07.11, 19:16
      Mochol, SBek i pułkownik WSI, który brał udział w udupieniu Szeremietiewa.
      dlaczego ten "biznesmen" o Mocholu nic nie wspomina.
      Zresztą, przestałem kupować "Uważam Rze", Gazeta Polska jest znacznie lepsza.
    • Gość: Finwal Dlaczego mu nie ufam? IP: *.ists.pl 17.07.11, 19:19
      Czy tylko z powodu podobieństwa do Roberta Zimmermana?
      • Gość: Uc A kogo to obchodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.11, 21:59
        Opinie durnowatych antysemitów są niewiele warte i przewidywalne do bólu
      • Gość: Ahk4iePaiv8u lol IP: *.net.autocom.pl 17.07.11, 22:07
        Na moje oko, na tym zdjęciu, to raczej do Boba Dylana ;-)))
        • Gość: Morel Re: lol IP: *.dsl.bell.ca 18.07.11, 04:13
          Robert Allen Zimmerman był również znany jako: Elston Gunnn, Blind Boy Grunt, Bob Landy, Robert Milkwood Thomas, Tedham Porterhouse, Lucky/Boo Wilbury, Jack Frost, Sergei Petrov ... do wyboru, do koloru :)

Warto wiedzieć, że pewien bardzo bogaty polski byznesmen miał również kilka nazwisk - dwa swoje (tylko jedno legalne) i dwa od swoich żon.
    • Gość: Finwal Jeżeli jest tak dobrze (nadpłynność finansowa) IP: *.ists.pl 17.07.11, 19:42
      to dlaczego pracownicy Przekroju nie dostali w lutym pensji a objętość czasopisma zmniejszono z 76 do 52 stron?
      • Gość: SF Re: Jeżeli jest tak dobrze (nadpłynność finansowa IP: *.net-serwis.pl 17.07.11, 21:18
        Widocznie ta gałąź całego biznesu cienko przędzie. Inne nie muszą się na nią składać...
    • Gość: sdg Szkoda to była ostatnia porządna , solidna IP: *.flash-net.pl 17.07.11, 19:45
      i rzetelna gazeta w tym kraju ,nie to co reszta kolorowych gazetek dla gospodyń domowych.
    • fajnybanqier Hajdarowicz powala ze śmiechu 17.07.11, 19:46
      Pierwszy raz słyszę, żeby za przejmowaną firmę płaić ziemią (ha w Polsce czy km w Brazylii) ;-))
      Nigdy nie dotknąłbym KCI S.A. z Mochołem i dlatego - trzymając się jego nomenklatury - nie jestem "troglodytą"! H milczy skąd weźmie kaskę na Presspublikę, ale bezczelności mu nie brakuje. Tylko na razie to nie jest środek płatniczy. Przekrój miał iść w stronę New Yorkera, a w którą stroną stronę ma iść Rzepa?
    • otijom I super!Z Rzepy zrobila sie ostatnio 17.07.11, 19:55
      szmata. Może teraz wróci do czasów śp. red. Fikusa.
      • Gość: Finwal Czytelnikom się podoba IP: *.ists.pl 17.07.11, 20:04
        W krótkim czasie "Uważam Rze" stało się trzecim pod względem nakładu tygodnikiem wyprzedzając m.in. Wprost.
        • Gość: SF Re: Czytelnikom się podoba IP: *.net-serwis.pl 17.07.11, 21:23
          Pytanie czy to zasługa wybitnych publicystów, czy dumpingowej ceny. Jeśli to pierwsze, to z pewnością założą kiedyś własny tygodnik i skończy się marudzenie o rzekomych prześladowaniach narodowej prawicy. Jeśli to drugie, cóż, nic nie może przecież wiecznie trwać ;)
          • Gość: tola Re: Czytelnikom się podoba IP: 81.219.222.* 17.07.11, 21:47
            Walnij ty się ten swój pusty łeb. Dumpingowa cena... Ha, Ha, ha. Jakby cena miała znaczenie, przy gazetach opinii. Jak się komuś nie podoba UR czy Rzepa, to niech nie czyta. To nie jest towar dla wszystkich. Ja pi...le, co za matoły.
            • Gość: le Ming Re: Czytelnikom się podoba IP: 178.73.49.* 18.07.11, 00:11
              Oczywiście. Przecież nie od dziś wiadomo, że cena towaru nie gra roli. Wielki LOL.
        • Gość: karol Re: Czytelnikom się podoba IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.11, 21:27
          czytelnikom sie podoba cena. zdaje sie, ze mieli przez "pare" numerow promocje. zobaczymy za pol roku.
          • Gość: Finwal Re: Czytelnikom się podoba IP: *.ists.pl 17.07.11, 23:28
            Cena promocyjna dawno się skończyła a ludzie ciągle (jeszcze) kupują.
    • fajnybanqier Pstryk i wszystko jasne. 17.07.11, 20:03
      Gość portalu: powodzenia napisał(a):

> Tymczasem Ziemkiewicz czy Wildstein co chwila bredzą o szarych sieciach, układa
      > ch, jakby polski biznes tworzyli sami gangsterzy.
      > Nowych właścicieli Rzepy czeka dużo pracy, żeby zmazać łatkę PISowsko-oszołomsk
      > ą z tej gazety.
      Kolego klakierze,
      Trochę drogo będzie kosztowało Hajdarowicza "zmazanie łatki" Rzeczpospolitej, tym bardziej, że NIC nie wiadomo, aby miał nadpłynność w kwocie 180.000.000 PLN...Z niecierpliwością czekam na info o prawdziwych źródłach finansowania przejęcia. Min. Grad chyba jeszcze przed awizowaną sprzedażą pakietu SP powinien spytać skąd Hajdarowicz ma mieć taką kasę?
      • Gość: w11mil p. Tusk ufa p. Bondarykowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.11, 20:10
        ale znacznie wazniejsze jest ze p. Bondaryk z kolegami ufają p. Tuskowi; ta transkacja jest spwoduje dalsze umocnienie wzajemnego zaufania
      • shootthemall Re: Pstryk i wszystko jasne. 17.07.11, 20:20
        fajnybanqier napisał:

> Gość portalu: powodzenia napisał(a):
        >
        > > Tymczasem Ziemkiewicz czy Wildstein co chwila bredzą o szarych sieciach,
        > układa
        > > ch, jakby polski biznes tworzyli sami gangsterzy.
        > > Nowych właścicieli Rzepy czeka dużo pracy, żeby zmazać łatkę PISowsko-osz
        > ołomsk
        > > ą z tej gazety.
        > Kolego klakierze,
        > Trochę drogo będzie kosztowało Hajdarowicza "zmazanie łatki" Rzeczpospolitej, t
        > ym bardziej, że NIC nie wiadomo, aby miał nadpłynność w kwocie 180.000.000 PLN.
        > ..Z niecierpliwością czekam na info o prawdziwych źródłach finansowania przejęc
        > ia. Min. Grad chyba jeszcze przed awizowaną sprzedażą pakietu SP powinien spyta
        > ć skąd Hajdarowicz ma mieć taką kasę?
        a co go to obchodzi?!
        • fajnybanqier Re: Pstryk i wszystko jasne. 17.07.11, 20:31
          Z prostej przyczyny: sprzedaży najpoważniejszego dziennika w Polsce, jeśli się nie chce być nazwanym przez Hajdarowicza "troglodytą", Ministerstwo Skarbu PAŃSTWA nie powinno się negocjować bez ptrzymania takiego info z kimś, kto nie jest znany w świecie Biznesu, Bankowości i Finansów, jako ktoś, kto ma do wydania "drobne" w kwocie - bagatelka - 180 mln PLN (wszak Hajdarowicz sugeruje, że nadpłynność i kredyt bankowy mu nie potrzebny; na czym tyle zarobił - US powinien to wiedzieć). W takich umowach są klazule zabezpieczające dokonanie płatności i kary umowne w razie jej niezrealizowania. W przeciwnym razie, każdy gołodupiec, kto chełpi się tym, że jest akcjonariuszem jakiejś peryferyjnej spółki notowanej na GPW, mógłby aspirować do negocjacji z Min. SP, Gradem w sprawie kupna Presspubliki...
          • Gość: kwas Re: Najpoważniejszym dziennikiem była Rzepa...kied IP: *.icpnet.pl 17.07.11, 20:50
            Najpoważniejszym dziennikiem była Rzepa...kiedyś. Dziś jest jedynie szmatławcem jak ND czy GP. Dużo wody w Wiśle upłynie zanim Rzepa odzyska wiarygodność !
          • Gość: le Ming Re: Pstryk i wszystko jasne. IP: 178.73.49.* 18.07.11, 00:13
            > Z prostej przyczyny: sprzedaży najpoważniejszego dziennika w Polsce

Ale... Nie piszesz o "Rzepie", prawda?
    • Gość: Swan sukces "Przekroju" IP: 89.174.254.* 17.07.11, 20:18
      facet sprowadził to pismo do okładek ale mówi, ze ma plan....
      Powodzenia p. Hajdarowicz...

• Gość: mm Re: sukces "Przekroju" IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 21:17
        odnoszę wrażenie, jakby redaktor był jakimś zakompleksionym dupkiem.
        tak się nie rozmawia z poważnymi ludźmi ...
    • Gość: były_fan_Przekroju Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... IP: *.arka-mega.pl 17.07.11, 20:28
      Mój ulubiony tygodnik, czyli Przekrój, po przejęciu przez Pana Hajdarowicza zszedł prawie na dno, szumnie zapowiadana wersja na Ipad również do bani, gdzie te sukcesy... Nawet prenumaratę zakończyłem, szkoda słów, zreszta większość moich znajomych również złorzeczy na nowy Przekrój...Teraz Rzepa, która jest ewidentnie pro PIS i może to i dobrze, że zacznie być bardziej biznesowa...Chociaż widząc Przekrój i jego staczanie się po równi pochyłej, sukcesów nowej redakcji nie wróżę, ale może tak ma być :), może to ukryty plan PO i Tuska ;)
    • Gość: Wojciech Grzesiu -to słodkie kawałki dla lemingów. IP: 99.140.251.* 17.07.11, 20:35
      Grzesiu opowiada słodkie kawałki dla Gazety , która jest po jego stronie i tylko udaje "sprawiedliwą" . Gdyby premier Tusk miał odrobinę honoru to powinien zarządać odebranie nazwy "Rzeczposplita" dla prywatnego dziennika p. Grzesia. Rzeczpospolita jest nasza wspólna , a nie panów Grzesiów.
    • Gość: Kieks Kolejny Bagsik... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 17.07.11, 20:36
      ...biznesmen z koziej Wólki na usługach.
      Rzepa na wybory się przyda?
    • Gość: wywalić PIS z Rzep Niech Kaczyński utrzymuje teraz PISowskie wazeliny IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 20:50
      z RzeczPISpolitej.

Już dosyć się nachapały w państwowych mediach..
    • trasat Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... 17.07.11, 21:16
      Ciekawe dlaczcego leniwi dziennikarze nie pisza o wcześniejszych sukcesach Pana Hajdarowicza w przejmowniu państowych spółek, na czym zbudował majątek. Wtedy mieliby argumenty, że potrafi na tym dobrze zarabiać. A reprezentanci państwa w tych transakcjach zawsze byli bardzo niekompetentni,.
    • Gość: abc A czym ten pan zrobił pieniądze? Ktoś zna jakieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 21:22
      szczegóły.
      • Gość: Ahk4iePaiv8u w internecie można znaleźć IP: *.net.autocom.pl 17.07.11, 22:08
        Bodaj w okolicach upadku komuny jakieś homeopatyczne leki czy maście sprzedawał czy coś w tym stylu..
    • Gość: noname Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.11, 21:24
      Tak se facet szedł i kupił. Minister w tym czasie otwierał nowe autostrady i nic nie wiedział. W tym całym gadaniu jest jedno ale. Przekrój zarżnięto, bo póki co google jeszcze samo tekstów nie generuje. Jednak trzeba komuś za to zapłacić. Każdy kto miał jakeś pojęcie o dziennikarstwie i całym tym okołoprasowym ustrojstwie na wieść o Hajdarowiczu spadał stamtąd - goniony lub nie.
      Może się tak zdarzyć, że Ziemkiewicz i załoga G. nagle sobie przypomną, że oni też w Jarocinie i że oni też za tymi co ruskich w Afganistanie tłukli. I już się nić porozumienia znajdzie. Tym kolesiom raczej niewiele trzeba aby zmienić front. Grunt, że kasa ma grać.
      Nie ma się co podniecać sukcesem URze. Nowość, tani, na poczatku jeszcze do czytania, ale chłopcy prawicowcy już zaczęli szczuć i tradycyjnie wyjdzie z tego z przodu honor z tyłu goła d... Mam wyliczać ile gazet zarżnęło prawicowe towarzystwo?

Zresztą lewicowe nie lepiej. Padło niemal wszystko, a te nędzne resztki to już tylko równia pochyła.

Jeden dzień z życia Premiera K. któregoś ze złotych bliźniaków Karnowskich. Przeciez to było obrzydliwe. To nawet za Gierka takich szajsów pewnie nie robiono - chyba jedynie ci bardziej służalscy. Faktycznie niech im PiS zafunduje gazetę i niech ją prowadzą... chłopcy. Ciekawi mnie co się dzieje z red. Marszałek.

A swoją drogą dziennikarzom radzę uczyć się jakiegoś fachu pewnego i to szybko. Jakies płytki, regipsy, kursy na wóżki widłowe. Oto wasza przyszłość. Coś o tym wiem.
    • lech2011 Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... 17.07.11, 21:24
      bardzo mi się podoba ten facet. Trzymam za niego kciuki !
    • Gość: HA! Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... IP: *.elk.mm.pl 17.07.11, 21:38
      no, pejsy ma.
      • lech2011 Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo 17.07.11, 21:51
        a Ty co masz ? Czy cokolwiek ?
        • przechrztaimason Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo 17.07.11, 22:08
          ma nasr.ane i nierozmieszane.
        • Gość: HA! Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo IP: *.elk.mm.pl 18.07.11, 20:28
          ja mam proste, blond :)
    • Gość: krystyna Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... IP: 83.238.241.* 17.07.11, 21:43
      Kiedyś czytałam rzepę. Skończyłam gdy zaczęła być bardzo polityczna a dokładnie- to pisowska.
      A tego nie mogłam ścierpieć. Mam nadzieję, że będzie jak dawniej.
      • Gość: Grazyna Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 12:49
        A ja mam nadzieję ( coraz mniejszą ), że nic się nie zmieni.
    • wiesscar slup czy realny inwestor z uczciwymi pieniedzmi? 17.07.11, 21:55
      bo to roznie bywa z tymi inwestycjami w III RP,
    • Gość: ojej Kto teraz wykarmi Semkę, Ziemkiewicza, Karnowskich IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 21:56
      i resztę tej wesołej PISowskiej gromadki?
    • mariuszet Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospoli... 17.07.11, 22:01
      3:0 dla Hajdarowicza. Pan Makarenko wypadł przy nim bardzo prymitywnie tak pewnie jak większość naszych pismaków.
      • fajnybanqier Re: Grzegorz Hajdarowicz dla "Gazety": Rzeczpospo 17.07.11, 22:12
        To chyba czytaliśmy inne wywiady. Pytania profi. Odpowiedzi: żenada. Po lekturze rozmowy z Hajdarowiczem jestem pełen obaw o losy Rzeczpospolitej. Powinien pozostać przy mitycznych orzeszkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka