Dodaj do ulubionych

Wirtualna giełda

IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 19:53
Witam serdecznie,<br />
dla niektórych moje zapytanie może brzmieć śmiesznie. Słyszałem, że istnieją symulatory giełdy w internecie. Coś na zasadzie gry, która pozwala nauczyć się zasad działania giełdy. Podobno na onecie kiedyś coś takiego było ale nie mogę tego znaleźć. Czy znacie Państwo strony, na których działają takie wirtualne giełdy?
Obserwuj wątek
    • mniejsze.zlo Re: Wirtualna giełda 16.09.11, 12:14
      A wujek google nie istnieje ;-)?
      Masz grę giełdową Onetu:
      gra.onet.pl/gra/
      Bankiera:
      euro.bankier.pl/portfolio/about.html
      Invest24:
      invest24.pl/
      Jest tego trochę.
      ---
      I am pretty fuckin' far from okay.
      youtu.be/_kBwFPSa54w
      • Gość: yahim Re: Wirtualna giełda IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.11, 11:12
        Korzystałeś z invest24? Mógłbyś napisać coś na temat tej gry? Z onetu korzystałem, bankier mi nie pasował, nie wiem dlaczego. Może spróbowałbym z invest24.
        • mniejsze.zlo Re: Wirtualna giełda 26.09.11, 11:00
          Daje radę. Prochu tutaj nie wymyślisz. Bawiłem się niaq przez trzy miesiące i miałem raczej pozytywne doświadczenia. Ale, że z wolnym czasem było coraz gorzej więc dałem sobie spokój.
          Na plus są takie elementy gry jak: statystyki z portfela, czy forum gry (choć nie korzystałem z niego zbyt intensywnie). Minusem to niska kwota na starcie: 20 K
          ---
          I am pretty fuckin' far from okay.
          youtu.be/_kBwFPSa54w
    • Gość: to.jak? Re: Wirtualna giełda IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 18:59
      Na onecie jest chyba najbardziej popularna. Warto się na niej "uczyć".
    • Gość: trev Re: Wirtualna giełda IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 11:20
      Wirtualne giełdy są bezpłatne, czy może trzeba za nie płacić? Są opłaty rejestracyjne czy coś w tym stylu?
      • Gość: ju Re: Wirtualna giełda IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 16:57
        nie, wszystko jest darmowe, np. taki symulator giełdy gragieldowa.pl za free, dostajesz wirtualna gotowke i probujesz swoich sił, naprawdę warto - mozesz inwestowac w akcje, masz wglad np. w kontrakty, obligacje, fundusze itp.. mi pomogło. maja tam nawet 5 najlepszych ofert i pelen arkusz zlecen,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka