Dodaj do ulubionych

Arendarski odwołany z Tel-Energo

IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.07.04, 18:00
Ciekaw jestem jaka kase bral co miesiac pan Andrzej Arendarski i ile wyniosla
jego odprawa?Bo tak mi sie wydaje,ze to raczej on powinien placic firmie za
to,co jej niestety uczynil.Niezlym dupkiem musi byc facet,ktory takie doly
kopie przez dwa lata.Ale ta cala Rada Nadzorcza to sa chyba fachowcy z
Ordynackiej,co?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Tak to jest jak ktos z dokoratem z filozofii IP: *.ne.client2.attbi.com 30.07.04, 18:15
      bierze sie za biznes
    • Gość: yankee Powinni go jeszcze wywalic z KIGu -- facet nie ma IP: *.ipt.aol.com 30.07.04, 19:04
      zielonego pojecia o tym co robi
    • Gość: zenek jego nastepca to Staszek Dobrzanski z PSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:41
      wiadomosc z www.cire.pl - dzisiaj podano jako pewne.
    • Gość: mściciel Re: Arendarski odwołany z Tel-Energo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:01
      Pamiętacie aferę z rachunkami NOM? Czyja to była sprawka? Tak to nasz Pupil!
      Dla mnie jest to ostateczna nauczka. Pytajcie się czy w firmie z którą
      współpracujecie przypadkiem nie jest zatrudniony Pan A. A. On jest jak bomba
      pułapka, jak szachida polskiego biznesu!
    • Gość: macov Re: Arendarski odwołany z Tel-Energo IP: *.husa.hkr.se 01.08.04, 14:38
      jak sie doprowadzilo do 200 mln strat w NOM, to trzeba do nowej firmy z kasa
      przejsc i tam pouczyc sie biznes'a ze Staszkiem.
      • Gość: oko Re: Arendarski odwołany z Tel-Energo IP: *.chello.pl 01.08.04, 17:20
        E, źle mu nie będzie. Jeszcze jest przecie Telbank a i jakieś pieniążki z
        EuropolGazu skapną...zawsze się znajdą chętni do wysłuchania kilku komunałów i
        podparcia się "autorytetem" KIG....swoją drogą to po wyborach w "Nowej Białej
        Księdze" pewnie znajdzie ten talent biznesowy zaszczytne miejsce...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka