Dodaj do ulubionych

Premier ekonomistą...

IP: *.sp / 192.168.5.* 18.05.02, 10:12
Jakim jest ekonomistą Pan Premier?
Absolwentem kursu dla pomocy księgowego z WUMLU? Czy o co tu chodzi?
Przestancie pieprzyc .
Murzarz domy buduje...itd.
stefek
Obserwuj wątek
    • Gość: andzia Re: Premier ekonomistą... IP: *.abo.wanadoo.fr 18.05.02, 21:09
      Na pewno byl brygadzista , a to juz jakas praktyka w pracy
      "z zespolem ludzkim"....
    • Gość: Mao Tse Re: Premier ekonomistą... IP: 213.25.164.* 19.05.02, 09:01
      Towarzysz Miller jest on wielkim ekonomistą on jest!! Jeśli jest premierem z
      ramienia SLD to znaczy, że zna się na WSZYSTKIM, czyli i na ekonomii się
      towrzysz Miller zna:))) To na pewno nie prawda, że to jakiś matoł z Żyrardowa,
      jak chcialiby niektórzy złośliwi - wystarczy towarzysza Millera posłuchać, nie
      dość że ładny taki to jeszcze i inteligentny:))))

Gość portalu: stefek napisał(a):

> Jakim jest ekonomistą Pan Premier?
      > Absolwentem kursu dla pomocy księgowego z WUMLU? Czy o co tu chodzi?
      > Przestancie pieprzyc .
      > Murzarz domy buduje...itd.
      > stefek

• Gość: stefek Re: Premier ekonomistą... IP: *.sp / 192.168.5.* 19.05.02, 10:03
        Nie nabijam się. Chciałem wiedzieć czy miał cztery czy więcej na zajęciach z
        ekonomii. A że jest bardzo ładny i przystojny to przecież widzę. I nawet teraz
        ładnie opalony. I ma ładnych kolegów i wogóle mi się podoba, aż żałuję , że nie
        gustuję w chłopcach.
        Ciekawy jestem też czy jest podobny do taty?
        Genetyka to taka nauka dzięki której wiele zagadek znajduje rozwiązanie.
        I jeszcze bardzo mi sie podoba ta Pani minister od oświaty. I też jest mądra i
        inteligentna i urokliwa. Martwię się zniknięciem Izy S. , bo to była ognista
        brunetka i oko za nią biegło samo.
        ;))) ...wszystkich krajów, łączcie się!
        stefek
        • Gość: andzia Re: Premier ekonomistą... IP: *.abo.wanadoo.fr 19.05.02, 12:52
          Stefek, zawies oko na Jakubowskiej , ten CYC w ksztaltnej piersi......
          • Gość: stefek Re: Premier ekonomistą... IP: *.sp / 192.168.5.* 19.05.02, 13:33
            Jakubowska ?
            Ona ma zbyt odęte usta. Nie interesuje mnie. Ona raczej niech dmie w fujary z
            innego kręgu.I to nie jest cyc jaki lubię. Przecież to stylistyczny cyc
            wiszący. Fe!
            Ale dziennikarka z niej , wyborna! ;)) Jak ku.. trzyma mikrofon! Poezja! I
            fachowość!
            Lubiana i urokliwa, notowania ma chyba na poziomie adekwatnym do prezentowanego.
            A czy to prawda, że Sylwia P. lubi kontakty analne?
            Pytam , bo czekam na przyjaciół z Grecji. Słoneczny kraj i takież obyczaje!!!
            stefek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka