Gość: stefek IP: *.sp / 192.168.5.* 18.05.02, 10:12 Jakim jest ekonomistą Pan Premier? Absolwentem kursu dla pomocy księgowego z WUMLU? Czy o co tu chodzi? Przestancie pieprzyc . Murzarz domy buduje...itd. stefek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: Premier ekonomistą... IP: *.abo.wanadoo.fr 18.05.02, 21:09 Na pewno byl brygadzista , a to juz jakas praktyka w pracy "z zespolem ludzkim".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Tse Re: Premier ekonomistą... IP: 213.25.164.* 19.05.02, 09:01 Towarzysz Miller jest on wielkim ekonomistą on jest!! Jeśli jest premierem z ramienia SLD to znaczy, że zna się na WSZYSTKIM, czyli i na ekonomii się towrzysz Miller zna:))) To na pewno nie prawda, że to jakiś matoł z Żyrardowa, jak chcialiby niektórzy złośliwi - wystarczy towarzysza Millera posłuchać, nie dość że ładny taki to jeszcze i inteligentny:)))) Gość portalu: stefek napisał(a): > Jakim jest ekonomistą Pan Premier? > Absolwentem kursu dla pomocy księgowego z WUMLU? Czy o co tu chodzi? > Przestancie pieprzyc . > Murzarz domy buduje...itd. > stefek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Premier ekonomistą... IP: *.sp / 192.168.5.* 19.05.02, 10:03 Nie nabijam się. Chciałem wiedzieć czy miał cztery czy więcej na zajęciach z ekonomii. A że jest bardzo ładny i przystojny to przecież widzę. I nawet teraz ładnie opalony. I ma ładnych kolegów i wogóle mi się podoba, aż żałuję , że nie gustuję w chłopcach. Ciekawy jestem też czy jest podobny do taty? Genetyka to taka nauka dzięki której wiele zagadek znajduje rozwiązanie. I jeszcze bardzo mi sie podoba ta Pani minister od oświaty. I też jest mądra i inteligentna i urokliwa. Martwię się zniknięciem Izy S. , bo to była ognista brunetka i oko za nią biegło samo. ;))) ...wszystkich krajów, łączcie się! stefek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Premier ekonomistą... IP: *.abo.wanadoo.fr 19.05.02, 12:52 Stefek, zawies oko na Jakubowskiej , ten CYC w ksztaltnej piersi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Premier ekonomistą... IP: *.sp / 192.168.5.* 19.05.02, 13:33 Jakubowska ? Ona ma zbyt odęte usta. Nie interesuje mnie. Ona raczej niech dmie w fujary z innego kręgu.I to nie jest cyc jaki lubię. Przecież to stylistyczny cyc wiszący. Fe! Ale dziennikarka z niej , wyborna! ;)) Jak ku.. trzyma mikrofon! Poezja! I fachowość! Lubiana i urokliwa, notowania ma chyba na poziomie adekwatnym do prezentowanego. A czy to prawda, że Sylwia P. lubi kontakty analne? Pytam , bo czekam na przyjaciół z Grecji. Słoneczny kraj i takież obyczaje!!! stefek Odpowiedz Link Zgłoś