Dodaj do ulubionych

Co się dzieje z Hydrobudową?

IP: *.welnowiec.net 25.07.05, 18:27
Byle zdazyli skonczyc kanalizacje w centrum Katowic bo chce miec rynek z
prawdziwego zdarzenia.Panowie nie dajcie sie kolesiom z Wawy.Niech sie zajma
swoimi sprawami z mostmi i drogami.
Obserwuj wątek
    • block-buster Wrobelki cwierkaja,ze Hydrobudowa to pralnia 25.07.05, 18:30
      Na Slasku to jedyna znana gigantyczna i do tego gieldowa pralnia pieniedzy...
    • Gość: blanc Hydrobudowa IP: *.acn.waw.pl 25.07.05, 18:30
      Czy w Gazecie pozostały już same żądne sensacji głąby? Przecież Hydrobudowa
      Śląsk nie jest jedyną mającą w firmie spółki "hydrobudowę"... Proponuję
      uzupełnić tytuł, bo na miejscu kilku co najmniej osób już bym się przyczepił,
      ale tak zdecydownaie bardziej oficjalnie.
    • Gość: Jacek - USA przynosi dochod.. IP: *.wcl.ltscorp.group / 12.146.74.* 25.07.05, 18:34
      przynosi dochod wiec trzeba ja zniszczyc, obsadzic kumplami i sprzedac za
      grosze swoim w kraju lub za granica.Wziac za to wziatke.Ten schemat juz byl
      przerabiany setki razy...
    • sqwind Re: Co się dzieje z Hydrobudową? 25.07.05, 19:59
      Pytanie na czasie-szkoda tylko,ze kilka lat temu nikt nie postawił pytania"co
      się dzieje z Betonstalem?"Panowie,ja jeszcze nominalnie mam akcje tej
      firmy,pamietam i co gorsza mam namiary na kilku panów,którzy doprowadzili do
      tego,że straciłem troszkę kasy.Od dłuższego czasu planuję wpaść na herbatkę do
      jednego z panów z rady nadzorczej.On na tym zle nie wyszedł,że firma została
      wycofana z giełdy z powodu m.in.zakupu akcji Banku Częstochowa po niebotycznej
      cenie,więc częstując mnie herbatą nie zubożeje.
      • Gość: szenk A może tak z dala od sektora prywatnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:22
        1. Za działanie na szkodę firmy to jeszcze chyba nikogo nie udało się
        prawomocnie skazać
        2. Niedobrze jest jak naudużywa się aresztów, zamiast poczekać na pramocne
        wyroki - zawsze ta obawa matactwa - jakoś dzisiaj nie troszczył się prokurator o
        to czy Jakubowska będzie mataczyć
        3. Takie sprawy powinny odbywać się li tylko na drodze pozwu cywilnego od
        akcjonariuszy
        4. Jakich to prokuraura ma specjalistów od biznesu?
    • Gość: Aster Re: Co się dzieje z Hydrobudową? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:54
      Kanalizację w centrum Katowic robi "Hydrobudowa-6" z Warszawy. "Hydrobudowa
      Śląsk" S.A. jest zupełnie inną firmą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka