Gość: to tylko ja IP: *.d-star-eutelsat.com 03.04.06, 09:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: normalny Re: Petrobaltic: podejrzany były prezes IP: *.d-star-eutelsat.com 03.04.06, 09:18 no i dalej sie dobrze bawimy... wczoraj były 2 mil., dzisiaj 760tys., a co będzie jutro??? jutro już wszystkich posadzicie... a panu Janowi K. powinien skarb państwa medal dać za to, że tyle pieniędzy z petrobalticu wyciągnął i dalej ciągnie i jeszcze długo będzie ciągnąć.... urzędasy miliony wyprowadzją ze skarbu państwa i cisza, a kogoś kto te miliony zarabia chcą posadzić... brawo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja Re: Petrobaltic: podejrzany były prezes IP: *.d-star-eutelsat.com 03.04.06, 09:56 wnioskuję, że "normalny" mówi o ciągnięciu kasy przez skarb państwa i z tym się zgadzam, kabaret! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petro Re: Petrobaltic: podejrzany były prezes IP: *.d-star-eutelsat.com 03.04.06, 10:53 no wreszcie ktoś się odezwał, bo myślałem,że w tej firmie już nie ma ludzi,którzy pamiętają dzieki komu tam pracują i mają się całkiem nieżle,itak lekko przechodzą obok tego jak dołują ich dobroczyńcę, szkda, że u nas polityka jest na pierwszym planie,a nie fachowość i wyniki własnej cieżkiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SALCIE Re: Petrobaltic: podejrzany były prezes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:16 Jaki on bezpartyjny fachowiec jak GW pisze że był w spec. służbach, co widać na liście Bronka W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanka Re: Petrobaltic: podejrzany były prezes IP: *.multicon.pl 11.04.06, 11:42 A w nagrodę, za wybitne osiągnięcia, Pan J.K. został prezesem Siarkopol S.A. w Gdańsku. Może Prokuratura zainteresowałaby się także i tą działalnością Pana K. a zwłaszcza małą spółką ( z udziałami pana K.), która "pośredniczy" pomiędzy kontrahentami i Siarkopolem. Odpowiedz Link Zgłoś