Gość: Garucha IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 21:50 Właścicieli kamienic w Polsce powinno się wysyłać na przymusowe szkolenia na Białoruś. Temat szkoleń: "Ogłada wobec lokatorów kamienicy" info.onet.pl/638356,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Garucha Re: ZŁY WŁAŚCICIEL IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 21:54 www1.gazeta.pl/lodz/1,35136,1298263.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid ZLE PRAWO IP: 212.244.191.* 29.01.03, 16:25 po pierwsze, wynajmuje mieszkanie i wlasciciel mojej kamienicy to bardzo mily i sympatyczny czlowiek - nawet ostatnio obnizyl mi czynsz, bo przestraszyl sie chyba, ze sie od nigo wyprowadze (malo ostatnio bywalem w domu) :-) po drugie to wlasciciel kamienicy powiniem miec prawo decydowac kto bedzie korzystal odplatnie z jego wlasnosci i na jakich warunkach - a o tym powinna decydowac umowa zawarta miedzy najemca i wlascicielem jezeli wlasciciel bedzie glupi, chamski i pazerny to najzwyczajniej w swiecie nie znadzie nikogo kto bedzie chcial u niego mieszkac tez nie wiem jak bym zareagowal, gdyby nagle jacys ludzie nie chcieli opuscic mojej posiadlosci i przebywali na niej bez mojej zgody wiem, ze na dluzsza mete chamstwem sie nie wiele wygra, ale widac ludziom juz puszczaja nerwy Odpowiedz Link Zgłoś